Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím dámy ![]()
Jsem 29tt a včera se poprvé projevily těhotenské hormony! ![]()
Jeli jsme s manželem na návštěvu ke tchánovcům a ON mi po cestě odmítl zastavtit v obchodě pro svačinku se slovy, že stejně vypapám ledničku našim. Nemyslel to vůbec zle, naopak…byla to sranda - skutečně teď sežeru na co přijdu a dělám si z toho srandu i já sama, svádim to na mrně (však to jistě znáte
)
Ale mě se to včera zkrátka tak dotklo a normálně jsem se strašně rozbrečela a byla jsem 15min. k nezastavení
No bylo mi jasný, že jsou to hormony tak jsem brečela, smrkala, vzlykala a do toho se manželovi omlouvala, že jsou to hormony, že to prostě nemůžu zastavit
![]()
Sestřenice se zase rozbrečela když se jako těhotná měla podělit s manželem o její oblíbenou čokoládu! Nedokázala přenést přes srdce, že bude mít o kostičku míň!
![]()
Napadlo mě založit na tohle téma diskuzi…
CO VY A NĚJAKÉ VTIPNÉ STORY S HORMONAMA??? ![]()
U prvního těhotenství jsem se rozbrečela poté co jsem manžela v sedm večer vyhnala do obchodu pro suroviny na pokrm, na který jsem měla chut ( byla to sváteční chvíle, protože mi bylo ze všeho zle, manžel mi vařil obědy i večeře, snažil se a já skoro nic nepozřela) sotva mi to však naservíroval na talířek já si přičichla jednou kousla a bylo po chuti…manžel seděl, zklamaně koukal poté se rozesmál a řekl, že už nevaří ![]()
Já tu minule brečela u Walker Texas Ranger
U reklamy na Whiskas (to u prvního, jak tam to koťátko volalo Mamiii). U všech pohádek s happyendem ![]()
A dneska jsem byla s malou u doktorky, v ordinaci nějaká holčička plakala a volala mamiii mamiii (brali jí krev), no to jsem si málem rozkousala pusu, ať taky nespustím ![]()
Jsem na začátku těhu ale tříská to semnou solidně ![]()
Momentálmě brečím pokaždý u te vanocni reklamy na ikeu a celkove jsem pekne protivna sama sobe! ach jo, neda se nic delat musej to s nama prezit ![]()
V předchozím těhotenství jsem brečela, když jsme na silnici minuli přejetýho zajíce. A když jsem jednou řídila a v rádiu dávali od skupiny HOLKI písničku pro mánu, tak jsem i musela zastavit u krajnice, jak jsem bulela.
V tomhle těhu jsem se zatím rozbrečela, když mě manžel lechtal a já nechtěla- pak jsem asi čtvrt hodiny hystericky bulela. A když mi slíbil donést z nákupu (teď nevím co, řekněme, že kolu) a zapoměl a já se na ní těšila ![]()
Ale slzy v očích mám pořád. Stačí, aby manžel něco řekl nevlídně. Nebo bulím dojetím z malýho
Počkej na šestinedělí, to je ještě horší, to pak budete brečet s miminem stereo ![]()
@Pipet píše:
Já tu minule brečela u Walker Texas RangerU reklamy na Whiskas (to u prvního, jak tam to koťátko volalo Mamiii). U všech pohádek s happyendem
A dneska jsem byla s malou u doktorky, v ordinaci nějaká holčička plakala a volala mamiii mamiii (brali jí krev), no to jsem si málem rozkousala pusu, ať taky nespustím
Jo, ta reklama s tím koťátkem byla na tohle dokonalý spouštěč!
![]()
Ja sice nie som tehotná, ale stimulujem na IVF. Dnes som si pustila Lásku nebeskú a řvala skoro celý film.
@Nainuva píše:
A když mi slíbil donést z nákupu (teď nevím co, řekněme, že kolu) a zapoměl a já se na ní těšila
Tak to si dovedu živě představit… taky jsem jednou měla nahnáno ze stejné situace, ale když manžel viděl jak jsem smutná tak tu sušenku z té kapsy rychle vytáhl (dělal si jen srandu, že jí zapomněl)… mě se táááák ulevilo!!!
![]()
No já nikdy nebrečela u filmu ale teďka mám kolikrát problém i u reklam koukala jsem na Twiliht sagu a prořvala sem to skoro celý
dycky se jen snažím aby mě manžel neviděl a nechechtal se mi ![]()
Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“ ![]()
Holky jste mě rozesmály
![]()
Já teda nejsem ani těhotná, ani nestimuluji,,,ale včera to byla naprostá katastrofa..
Nejdříve jsem řvala u Příběh Benjamina B.
poté hrál hned film s Willem Smithem,,jak tam se schválně zabije a všechny orgány daruje,,,a pak už jsem byla tak rozjetá, že vvečer jsem brečela u transformers
,,jak odváželi toho pokaženého žlutého autobota… ![]()
Jsem zvědavá jak to bude v těhotenství ![]()