Ach, ty hormony! Veselé historky

27281
3.12.12 12:29

Ach, ty hormony!

Zdravím dámy :mavam:
Jsem 29tt a včera se poprvé projevily těhotenské hormony! :mrgreen:

Jeli jsme s manželem na návštěvu ke tchánovcům a ON mi po cestě odmítl zastavtit v obchodě pro svačinku se slovy, že stejně vypapám ledničku našim. Nemyslel to vůbec zle, naopak…byla to sranda - skutečně teď sežeru na co přijdu a dělám si z toho srandu i já sama, svádim to na mrně (však to jistě znáte :mrgreen: )

Ale mě se to včera zkrátka tak dotklo a normálně jsem se strašně rozbrečela a byla jsem 15min. k nezastavení :zed: :lol: No bylo mi jasný, že jsou to hormony tak jsem brečela, smrkala, vzlykala a do toho se manželovi omlouvala, že jsou to hormony, že to prostě nemůžu zastavit :zed: :lol:

Sestřenice se zase rozbrečela když se jako těhotná měla podělit s manželem o její oblíbenou čokoládu! Nedokázala přenést přes srdce, že bude mít o kostičku míň! :lol: :lol: :lol:
Napadlo mě založit na tohle téma diskuzi…
CO VY A NĚJAKÉ VTIPNÉ STORY S HORMONAMA??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
3.12.12 12:35

U prvního těhotenství jsem se rozbrečela poté co jsem manžela v sedm večer vyhnala do obchodu pro suroviny na pokrm, na který jsem měla chut ( byla to sváteční chvíle, protože mi bylo ze všeho zle, manžel mi vařil obědy i večeře, snažil se a já skoro nic nepozřela) sotva mi to však naservíroval na talířek já si přičichla jednou kousla a bylo po chuti…manžel seděl, zklamaně koukal poté se rozesmál a řekl, že už nevaří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.12.12 12:37

Já tu minule brečela u Walker Texas Ranger :mrgreen: U reklamy na Whiskas (to u prvního, jak tam to koťátko volalo Mamiii). U všech pohádek s happyendem :roll:
A dneska jsem byla s malou u doktorky, v ordinaci nějaká holčička plakala a volala mamiii mamiii (brali jí krev), no to jsem si málem rozkousala pusu, ať taky nespustím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.12.12 12:41

Jsem na začátku těhu ale tříská to semnou solidně :D

Momentálmě brečím pokaždý u te vanocni reklamy na ikeu a celkove jsem pekne protivna sama sobe! ach jo, neda se nic delat musej to s nama prezit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.12 12:44

V předchozím těhotenství jsem brečela, když jsme na silnici minuli přejetýho zajíce. A když jsem jednou řídila a v rádiu dávali od skupiny HOLKI písničku pro mánu, tak jsem i musela zastavit u krajnice, jak jsem bulela.

V tomhle těhu jsem se zatím rozbrečela, když mě manžel lechtal a já nechtěla- pak jsem asi čtvrt hodiny hystericky bulela. A když mi slíbil donést z nákupu (teď nevím co, řekněme, že kolu) a zapoměl a já se na ní těšila :lol:

Ale slzy v očích mám pořád. Stačí, aby manžel něco řekl nevlídně. Nebo bulím dojetím z malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.12 12:45

Jo, pohádky a reklamy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
3.12.12 12:49

Já bulim furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
3.12.12 12:50

Ja brecim i u zprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
3.12.12 12:50

Počkej na šestinedělí, to je ještě horší, to pak budete brečet s miminem stereo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.12.12 13:02
@Pipet píše:
Já tu minule brečela u Walker Texas Ranger :mrgreen: U reklamy na Whiskas (to u prvního, jak tam to koťátko volalo Mamiii). U všech pohádek s happyendem :roll:
A dneska jsem byla s malou u doktorky, v ordinaci nějaká holčička plakala a volala mamiii mamiii (brali jí krev), no to jsem si málem rozkousala pusu, ať taky nespustím :oops:

Jo, ta reklama s tím koťátkem byla na tohle dokonalý spouštěč! :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.12.12 13:02

Ja sice nie som tehotná, ale stimulujem na IVF. Dnes som si pustila Lásku nebeskú a řvala skoro celý film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.12.12 13:04
@Nainuva píše:
A když mi slíbil donést z nákupu (teď nevím co, řekněme, že kolu) a zapoměl a já se na ní těšila :lol:

Tak to si dovedu živě představit… taky jsem jednou měla nahnáno ze stejné situace, ale když manžel viděl jak jsem smutná tak tu sušenku z té kapsy rychle vytáhl (dělal si jen srandu, že jí zapomněl)… mě se táááák ulevilo!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.12.12 13:08

No já nikdy nebrečela u filmu ale teďka mám kolikrát problém i u reklam koukala jsem na Twiliht sagu a prořvala sem to skoro celý :lol: dycky se jen snažím aby mě manžel neviděl a nechechtal se mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
3.12.12 13:10

Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
3.12.12 13:11

Holky jste mě rozesmály :D :D
Já teda nejsem ani těhotná, ani nestimuluji,,,ale včera to byla naprostá katastrofa..
Nejdříve jsem řvala u Příběh Benjamina B.
poté hrál hned film s Willem Smithem,,jak tam se schválně zabije a všechny orgány daruje,,,a pak už jsem byla tak rozjetá, že vvečer jsem brečela u transformers :zed:,,jak odváželi toho pokaženého žlutého autobota… :D

Jsem zvědavá jak to bude v těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky