Ach, ty hormony! Veselé historky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
22.12.12 10:04
@ninaj píše:
Já teprve dnes zjistila pozitivní test, ale to mi mimo jiné vysvětlilo i to, že jsem před pěti dny brečela, když na náměstí přijížděl vánoční kamion Coca Coly :D Hrozně mě dojala ta atmosféra.

Jo, tak to jsi jak já… :mrgreen:

Dojemná atmoška na živo venku je konečná!!! To hned natahuju moldánky :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.2.13 20:34
@edward Tak tohle mi naopak zpusobilo neuveritelnej zachvat smichu :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.2.13 22:15

Holky, tak se mnou to mlátí pořád a to je malý už rok :D Ale já teda byla vždycky cíťa 8o Doteď si živě pamatuju, jak strašně jsem brečela v ordinaci naší pediatričky při prvním očkování Týnky, když jí bylo pár týdnů. Nemohla jsem to absolutně zastavit, když jsem jí tam viděla, jak pláče a věděla jsem, že jí to bolí, prostě konec :( Na další očkování, stejně tak na naušničky šla se mnou už mamka, zůstala s malou v ordinaci a já šla za dveře 8o A stejně jsem brečela, jak jsem malou slyšela plakat…
Nebo se někdy najednou rozbrečím dojetím, když se na malou podívám, to se mi stává často :D Že brečím u některých reklam a filmů je už klasika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
20.2.13 20:42

Ja zas hrozne zapominam. Ze dne na den jsem treba zapomnela kod ke karte a zablokovala jsem si ji. A minuly tyden jsem si byla nechat vymenit ridicak a nakracela jsem jim s brichem tam jako na prazdniny: pani u prepazky na me koukala a rika: a mate ten formular? A ja: Ne. (vubec me nenapadlo, ze budu neco vyplnovat…). A ona na to: a fotku mate? A ja: Ne… (to me taky nenapadlo, i kdyz jsem samozrejme vsechno predem studovala na internetu…). Tak se pani podivala na my bricho a rika: prosim Vas, tak mi to tu rychle vyplnte a zajdete se rychle nekam vyfotit, a pak mi tu fotku prineste rovnou.

Osobne si myslim, ze mi spis ten ridicak meli radeji sebrat.

Jinak placu nejvic u filmu o zviratkach, jeste nikdy jsem nevidela strasnejsi horor nez film o zelvatkach, co utikaji do more, a cestou je lovi ptaci a v mori jim pak krabove trhaji nozicky: co bylo dal nevim, muz to pak prepnul, jinak bych ho ubila. Tuhle jsme byli u znamych a byla tam fotka tulene pri lovu tucnaka, muj muz to rychle zakryl rukama a rika: nedivej se, prosim Te, nedivej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí