Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla strašnou chuť na mandarinku a když jsem do ní kousla a zjistila, že mi vůbec nechutná, tak jsem to taky obrečela. Reklamy to je moje, koukání na moje zakulacující se břiško mě taky dojímá, obchod s dětskými hadříky taky ![]()
Tak když jsme byla těhotná brečela jsem u všeho možného, přestala jsem koukat na zprávy a do dodržuju, ale mnohem horší to bylo po porodu trvalo to tak měsíc, ale byla jsem strašná na všechny, prostě sem chtěla být jen s malým, tět když si na to vzpomenu tak se sama za sebe stydím jaká jsem byla, pamatuju když mě sesgra něčím naštvala a já jsem k ní přišla a říkám mám ti dát pěstí??no už je to pryč a sem normální snad
![]()
@Tůmička píše:
Já měla strašnou chuť na mandarinku a když jsem do ní kousla a zjistila, že mi vůbec nechutná, tak jsem to taky obrečela. Reklamy to je moje, koukání na moje zakulacující se břiško mě taky dojímá, obchod s dětskými hadříky taky
Já sjem se v noci rozbrečela, že došlo granko byla jsem na něm závislá dokázala sem dát celou krabici za den ![]()
@sunnyho.motylek Taky dobrý
ale aby to nebylo jen o tom brečení, tak včera na oslavě mě naštvalo, že došli jednohubky s česnekem ![]()
@Tůmička píše:
@sunnyho.motylek Taky dobrýale aby to nebylo jen o tom brečení, tak včera na oslavě mě naštvalo, že došli jednohubky s česnekem
Mě se chutě uplně obrátily v těhotenství, co mi nechutnalo mi chutnat začalo a obráceně a zustalo mi to i po porodu.
Hormonyyyy miluju
nedavno…9 hodin vecer, reklama na zmrzlinu..a ja ji chci
a rikam manzovi, ze bez zmrzky to dneska nedam jestli by mi nejakou nesehnal(podotykam, mala dedinka mezi kopci, kde nic tu nic, benzinka Non-stop 40 km..) a zlato unaveny z prace hlasi, ze jestli by to opravdu nepockalo do zitrka
NEPOCKALO, NEMAS ME RAD ATD ATD ATD…a usedavy plac
Jak to dopadlo? V 10 vecer jsem mela pred sebou kotlik zmrzky a spokojene odfukujiciho manzela spiciho spankem spravedlivych s pocitem, ze zachranil sve zakulacujici se zene zivot ![]()
@svycarka píše:
Hormonyyyy milujunedavno…9 hodin vecer, reklama na zmrzlinu..a ja ji chci
![]()
a rikam manzovi, ze bez zmrzky to dneska nedam jestli by mi nejakou nesehnal(podotykam, mala dedinka mezi kopci, kde nic tu nic, benzinka Non-stop 40 km..) a zlato unaveny z prace hlasi, ze jestli by to opravdu nepockalo do zitrka
Jak to dopadlo? V 10 vecer jsem mela pred sebou kotlik zmrzky a spokojene odfukujiciho manzela spiciho spankem spravedlivych s pocitem, ze zachranil sve zakulacujici se zene zivot
Přítel, měl taky pár takových procházek a já taky v noci
![]()
Já jsem brečela hrozně a pořád, když mi volali z genetiky výsledky plodové vody, tak jsem se tak rozbrečela, že si manžel musel vzít doktora k telefonu sám a protože jsou kamarádi, tak mu musel osvětlit situaci, že jsem ne nepoužitelná. A jednou u řezníka, když mi pani krásně zabalila maso a dala mi ho sama do tašky, to mě hodně dojalo. ![]()
A pak jsem šíleně brečela, když byla malá na světě a píchali jí naušnice, to jsem měla doslova záchvat. ![]()
@ANEBjája píše:
Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“
NENE!!!
![]()
@Tůmička píše:
@sunnyho.motylek Taky dobrýale aby to nebylo jen o tom brečení, tak včera na oslavě mě naštvalo, že došli jednohubky s česnekem
Tak to by mě naštvalo taky!!!
![]()
@svycarka píše:
Hormonyyyy milujunedavno…9 hodin vecer, reklama na zmrzlinu..a ja ji chci
![]()
Jak to dopadlo? V 10 vecer jsem mela pred sebou kotlik zmrzky a spokojene odfukujiciho manzela spiciho spankem spravedlivych s pocitem, ze zachranil sve zakulacujici se zene zivot
Jsem ráda, že jsem založila tuhle diskuzi… zase jsme se zasmála!!!
![]()
@ANEBjája píše:
Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“
Jsme sampionky!
Ja jsem jednou prorvala odpoledne, protoze jsem sla k holici a az po patnacti minutach tam mi doslo, ze to tam smrdi amoniakem. Nez me holicka dostrihala, dostala jsem takovou stihu, ze jsem doslova videla miminko, jak z tech amoniakovych vyparu umira. Doma jsem rvala a rvala, ackoli jsem vedela, ze je to pitomost, byla jsem k nezastaveni. Az jsem musela zavolat muzovi a rict mu, ze potrebuju, aby mi vratil zdravy rozum a me samotnou, protoze je ze me uplne vynervovana blbka, co inhalovala amoniak u holice a nedokaze se uklidnit. Smala jsem se a brecela zaroven. Muz nastesti nezavolal blazinec, to bylo dalsi cislo, co jsem mela pripravene…
Mě rozbrečelo snad všechno až po porodu tak ten šestý sedmý den. Stačilo se podívat na ten náš zázrak a už jsem řvala, nebo na fotky z porodnice a už to jelo…
Ja som tieto zachvaty placu dostala uz par dni po oplodneni, ono, ked nemate brucho, tak to vyzera faaaakt divne ![]()
najmenej zmysluplny zachvat placu som mala na jarmoku, kde som kupovala drevene auticko, rucne robene predajcom. strasne ma dojako, ked povedal, ze aj svojim vnukom take robi, som mu platila a pritom slzy ako hrachy, no neviem neviem, co si o mne musel mysliet ![]()
druhy pamatny zachvat placu- stale bez brucha- som mala, ked som prispievala bezdomovcovi. so slzami v ociach som mu davala posledne euro z penazenky ![]()