Ach, ty hormony! Veselé historky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
3.12.12 13:33

Já měla strašnou chuť na mandarinku a když jsem do ní kousla a zjistila, že mi vůbec nechutná, tak jsem to taky obrečela. Reklamy to je moje, koukání na moje zakulacující se břiško mě taky dojímá, obchod s dětskými hadříky taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.12.12 13:34

Tak když jsme byla těhotná brečela jsem u všeho možného, přestala jsem koukat na zprávy a do dodržuju, ale mnohem horší to bylo po porodu trvalo to tak měsíc, ale byla jsem strašná na všechny, prostě sem chtěla být jen s malým, tět když si na to vzpomenu tak se sama za sebe stydím jaká jsem byla, pamatuju když mě sesgra něčím naštvala a já jsem k ní přišla a říkám mám ti dát pěstí??no už je to pryč a sem normální snad :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.12.12 13:34
@Tůmička píše:
Já měla strašnou chuť na mandarinku a když jsem do ní kousla a zjistila, že mi vůbec nechutná, tak jsem to taky obrečela. Reklamy to je moje, koukání na moje zakulacující se břiško mě taky dojímá, obchod s dětskými hadříky taky :D

Já sjem se v noci rozbrečela, že došlo granko byla jsem na něm závislá dokázala sem dát celou krabici za den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.12.12 13:37

@sunnyho.motylek Taky dobrý :D ale aby to nebylo jen o tom brečení, tak včera na oslavě mě naštvalo, že došli jednohubky s česnekem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.12.12 13:40
@Tůmička píše:
@sunnyho.motylek Taky dobrý :D ale aby to nebylo jen o tom brečení, tak včera na oslavě mě naštvalo, že došli jednohubky s česnekem :D

Mě se chutě uplně obrátily v těhotenství, co mi nechutnalo mi chutnat začalo a obráceně a zustalo mi to i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
3.12.12 13:52

Hormonyyyy miluju :mrgreen: nedavno…9 hodin vecer, reklama na zmrzlinu..a ja ji chci :cert: :! a rikam manzovi, ze bez zmrzky to dneska nedam jestli by mi nejakou nesehnal(podotykam, mala dedinka mezi kopci, kde nic tu nic, benzinka Non-stop 40 km..) a zlato unaveny z prace hlasi, ze jestli by to opravdu nepockalo do zitrka :arrow: NEPOCKALO, NEMAS ME RAD ATD ATD ATD…a usedavy plac :oops: Jak to dopadlo? V 10 vecer jsem mela pred sebou kotlik zmrzky a spokojene odfukujiciho manzela spiciho spankem spravedlivych s pocitem, ze zachranil sve zakulacujici se zene zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.12.12 13:55
@svycarka píše:
Hormonyyyy miluju :mrgreen: nedavno…9 hodin vecer, reklama na zmrzlinu..a ja ji chci :cert: :! a rikam manzovi, ze bez zmrzky to dneska nedam jestli by mi nejakou nesehnal(podotykam, mala dedinka mezi kopci, kde nic tu nic, benzinka Non-stop 40 km..) a zlato unaveny z prace hlasi, ze jestli by to opravdu nepockalo do zitrka :arrow: NEPOCKALO, NEMAS ME RAD ATD ATD ATD…a usedavy plac :oops: Jak to dopadlo? V 10 vecer jsem mela pred sebou kotlik zmrzky a spokojene odfukujiciho manzela spiciho spankem spravedlivych s pocitem, ze zachranil sve zakulacujici se zene zivot :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přítel, měl taky pár takových procházek a já taky v noci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
3.12.12 14:03

Já jsem brečela hrozně a pořád, když mi volali z genetiky výsledky plodové vody, tak jsem se tak rozbrečela, že si manžel musel vzít doktora k telefonu sám a protože jsou kamarádi, tak mu musel osvětlit situaci, že jsem ne nepoužitelná. A jednou u řezníka, když mi pani krásně zabalila maso a dala mi ho sama do tašky, to mě hodně dojalo. :mrgreen:
A pak jsem šíleně brečela, když byla malá na světě a píchali jí naušnice, to jsem měla doslova záchvat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.12.12 14:35
@ANEBjája píše:
Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“ :mrgreen:

NENE!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.12.12 14:36
@Tůmička píše:
@sunnyho.motylek Taky dobrý :D ale aby to nebylo jen o tom brečení, tak včera na oslavě mě naštvalo, že došli jednohubky s česnekem :D

Tak to by mě naštvalo taky!!! :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.12.12 14:37
@svycarka píše:
Hormonyyyy miluju :mrgreen: nedavno…9 hodin vecer, reklama na zmrzlinu..a ja ji chci :cert: :! a rikam manzovi, ze bez zmrzky to dneska nedam jestli by mi nejakou nesehnal(podotykam, mala dedinka mezi kopci, kde nic tu nic, benzinka Non-stop 40 km..) a zlato unaveny z prace hlasi, ze jestli by to opravdu nepockalo do zitrka :arrow: NEPOCKALO, NEMAS ME RAD ATD ATD ATD…a usedavy plac :oops: Jak to dopadlo? V 10 vecer jsem mela pred sebou kotlik zmrzky a spokojene odfukujiciho manzela spiciho spankem spravedlivych s pocitem, ze zachranil sve zakulacujici se zene zivot :mrgreen:

Jsem ráda, že jsem založila tuhle diskuzi… zase jsme se zasmála!!! :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.12.12 14:46
@ANEBjája píše:
Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: bože tak to si ma rozbrečela, ale od smiechu. no tak to sa na tehotenstvo už teším :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
3.12.12 15:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsme sampionky!

Ja jsem jednou prorvala odpoledne, protoze jsem sla k holici a az po patnacti minutach tam mi doslo, ze to tam smrdi amoniakem. Nez me holicka dostrihala, dostala jsem takovou stihu, ze jsem doslova videla miminko, jak z tech amoniakovych vyparu umira. Doma jsem rvala a rvala, ackoli jsem vedela, ze je to pitomost, byla jsem k nezastaveni. Az jsem musela zavolat muzovi a rict mu, ze potrebuju, aby mi vratil zdravy rozum a me samotnou, protoze je ze me uplne vynervovana blbka, co inhalovala amoniak u holice a nedokaze se uklidnit. Smala jsem se a brecela zaroven. Muz nastesti nezavolal blazinec, to bylo dalsi cislo, co jsem mela pripravene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.12.12 16:33

Mě rozbrečelo snad všechno až po porodu tak ten šestý sedmý den. Stačilo se podívat na ten náš zázrak a už jsem řvala, nebo na fotky z porodnice a už to jelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.12.12 19:37

Ja som tieto zachvaty placu dostala uz par dni po oplodneni, ono, ked nemate brucho, tak to vyzera faaaakt divne :mrgreen:

najmenej zmysluplny zachvat placu som mala na jarmoku, kde som kupovala drevene auticko, rucne robene predajcom. strasne ma dojako, ked povedal, ze aj svojim vnukom take robi, som mu platila a pritom slzy ako hrachy, no neviem neviem, co si o mne musel mysliet :mrgreen:

druhy pamatny zachvat placu- stale bez brucha- som mala, ked som prispievala bezdomovcovi. so slzami v ociach som mu davala posledne euro z penazenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí