Ach, ty hormony! Veselé historky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
3.12.12 19:38
@ANEBjája píše:
Já se v šestinedělí rozbulela u úvodní znělky jednoho z nových dílů simpsonových - jejich gauč má malá gaučátko a jeho i jeho matku opustí… až na konci znělky se k nim vrátí, ale ty dobrý dvě minuty jsem bulela jak želva, že „opustil vlastní dítě“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.12 19:39

@svycarka no vida a manžel dnes prohlásil, že je jednoprocentní, když jsem ho v 7 večer poslala pro zeleninu a balkán. Prý kdo tohle pro svou ženu udělá :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.12 19:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
3.12.12 19:43

Teď se tomu směnu, ale ležela jsem na porodním sále 3 dny a nic se nedělo, pak mi píchli vodu a začali mi kontrakce a já začala bulet. Přišla za mnou vystrašená porodní asistentka, co se stalo, vžtyď jsem si to tolik přála a já ji jen mezi bulením řekla, já vím, ale to jsou hormony. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vůbec se to nedalo ovlivnit. :oops: To že jsem cíta, mi zůstalo do teď a to prckovi budou 2 roky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
3.12.12 19:55

Jé, já jsem v těhu brečela u písničky Nina od Tomáše Kluse, naprosto nemůžu koukat dotedka na jak vycvičit draka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
3.12.12 20:39

Tak to ja mela zrovna vcera asi hodinovy bulici zachvat pred spanim. Vubec se to nedalo zastavit a porad vic me rozplakavali jakykoliv myslenky ;) No, tak jsem se otocila ke zdi a verejne hlasala, ze me boli bricho, ktery samozrejme taky trochu bolelo :D Ach my zeny a nase vymluvy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.12.12 21:00

Tak já se přidám do klubu, když jsem se naprosto nekontrolovaně rozbrečela, když jsem z várky 5 řízků 1 trošku připekla:D :D přítel mi do dneška připomíná, jak mě našel v kuchyňi s utěrkou od řasenky, se strachem že se mi něco stalo.. A já mu histericky oznámila že jsem spálila řízek a objala ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
9.12.12 21:40
@zdenka77 píše:
Ja brecim i u zprav.

To nás brečí víc a myslím, že i netěhotných :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.12.12 22:16
@MartinaIrena píše:
To nás brečí víc a myslím, že i netěhotných :lol:

Já jsem na ně co jsem otěhotněla přestala koukat, zvlášt na novu ta si libuje v týraných dětech a zvířatech :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.12.12 08:28
@anahita píše:
Tak já se přidám do klubu, když jsem se naprosto nekontrolovaně rozbrečela, když jsem z várky 5 řízků 1 trošku připekla:D :D přítel mi do dneška připomíná, jak mě našel v kuchyňi s utěrkou od řasenky, se strachem že se mi něco stalo.. A já mu histericky oznámila že jsem spálila řízek a objala ho

Taky hezkýýý… :D Njn, chudák řízek… takový škody.
Dovedu pochopit :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
10.12.12 11:02

Ahoj, pěkná diskuze! Jsem se tu zasmála a zároven pobrečela… :-) Já snad brečím u všeho, i u písniček. před mužem moc nechci, protože se mi pak začne smát a pořád nedokáže pochopit, že jsou to hormony! a to mě pak ještě tak naštve, že jdu veldle do pokoje a pak přijdu a mám výbuch smíchu :-) a muž nechápe… :-)

• Citovat
  • Upravit
887
10.12.12 11:09

Dobré téma :) Mám necelé dva týdny po porodu a hormony mě pořád melou. Zrovna včera. Můj muž mi něco vykládal o vyúčtování vody a já se začala hrozně smát - z ničeho nic..neřekl nic vtipného, ani jsem si na nic takového nevzpomněla. Prostě mě zaplavily hormony smíchu a já se nedokázala přestat smát. Muž byl z toho celý nesvůj a pořád se ptal, čemu se směju, co řekl apod. No a pak jsem krásně plynule přešla do šíleného pláče. Zase z ničeho nic a zase jsem se nemohla zastavit. To už byl chudák v pasti a vysvětlení, že se jedná o hormony ho vůbec neuklidnilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
10.12.12 11:12

A u čeho taky bulím nonstop je Twiglight saga. Tak moc se mi ten film libi a hlavne mi prijde tak moc romanticky, ze se mi chce brecet jen kdy slysim znelku toho filmu. Kez bych taky mela tak romantickeho chlapa, jako je ten upir :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
10.12.12 12:27

@Ringle oni ty hormony prostě nechápou a nevysvětlíš jim to :-D

• Citovat
  • Upravit
581
10.12.12 12:36

Počkej si na šestinedělí, to je teprv radost :mrgreen: Já bulim furt, posledně mě jako malou rozeřval šťastnej konec 101 Dalmatinů a to tenhle film nemam moc ráda, jenom prostě nebylo na co koukat a stihla jsem posledních pár minut, jak běží to poslední malinký štěně po zasněženym poli a doprovází ho kulhající pes…jinak v těhotenství to nebylo tak hrozný, u mě to začalo až porodem, když mi volali rodiče, že nás v hospodě zapíjí a dali kolovat telefon, aby mi všichni pogratulovali a mě strašně dojmulo, že si na mě/nás vzpomělo tolik lidí, že jsme nemohla ani mluvit, típla jsem mobil a brečela minimálně hodinu a do toho se cejtila strašně trapně, když jsem viděla spolubydlící na pokoji, jak je pořád ledově v klidu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí