Ach, ty hormony! Veselé historky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1156
12.12.12 10:10

:D :D :D já jsem tak ráda, že se to neděje jen mě, připadám si jak magor kolikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.12 18:02

Jo a ještě mě pravidelně rozpláče reklama na Unicef

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
12.12.12 18:14

Tak my budeme mit asi letos vanocni cukrovi slany. Pustila jsem si k tomu peceni koledy, abych se jako naladila a to peceni mi propadalo smyslupne, a bulela jsem u nich od zacatku az do konce. Jeste, ze jsem byla doma sama…hruza hruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.12.12 18:40

Ahoj taky se musím svěřit s těma svýma hormonama. Jsem na začátku druhého trimestru a tříská to se mnou celkem slušně, můj ze mě má neskutečnou srandu, ale chápe to.
Dívali jsme se na nějaký dokument o robotech nebylo to nijak záživné, ale pak tam bylo jak ty roboty nějak rozebírají a bylo to tu- totálně jsem se rozbrečela a nemohla to zastavit snad asi 20 minut jsem řvala jako kdyby mi koleno vrtali :-D
Naopak zase se mi stalo že jsme s mojim seděli na gauči a já ho polechtala na uchu on s ním mírně zamrskal protože umí hýbat ušima. Dostala jsem z toho takový záchvat smíchu že jsem byla snad na půl hodiny totálně odrovnaná, nemohla jsem skoro ani popadnou dech. Pak mě tak bolela bránice a oči uslzené od smíchu- můj vůbec chudák nechápal co mě tak přijde směšné. Ale já prostě nemohla přestat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5861
12.12.12 19:45

Tak já se ani tak nedojímám, jako blbnu :lol: dneska jsem např. uklidila mixér do lednice a včera jsem nesla žehlící prkno na balkon :mrgreen: Prostě těhotenská demence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.12 19:48
@Trillian7 píše:
Tak já se ani tak nedojímám, jako blbnu :lol: dneska jsem např. uklidila mixér do lednice a včera jsem nesla žehlící prkno na balkon :mrgreen: Prostě těhotenská demence

Normální, to jsem dělala pořád :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
12.12.12 20:00

Jojo taky mám pár perliček
jednou v těhu jsem peněženku dala do mražáku a zmrzlinku do šuplíku no magor :zed:
pak jsme jeli s manželem v autě jen se zeptal zda si nedáme něco u mekáče no já se rozbulela jako želva on chudák nechápal co se děje
později si už zvyknul že jsem těhu a láme to semnou jako o život takže po porodu mě říká a už mm jako zase svoji ženu :D říkám ne a bulela jsem znova no naštěstí to pak přešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.12.12 20:18

Ja se před chvilkou rozbrečela, protože jsem si lehla na koblihu a ta je úplně placatá a vše z ní vyteklo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.12 20:33
@edward píše:
Ja se před chvilkou rozbrečela, protože jsem si lehla na koblihu a ta je úplně placatá a vše z ní vyteklo :,( :,(

tys ji zabila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.12.12 20:56

No právě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.12 21:32

@edward To bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
13.12.12 08:58
@Alena27 píše:
Ahoj taky se musím svěřit s těma svýma hormonama. Jsem na začátku druhého trimestru a tříská to se mnou celkem slušně, můj ze mě má neskutečnou srandu, ale chápe to.
Dívali jsme se na nějaký dokument o robotech nebylo to nijak záživné, ale pak tam bylo jak ty roboty nějak rozebírají a bylo to tu- totálně jsem se rozbrečela a nemohla to zastavit snad asi 20 minut jsem řvala jako kdyby mi koleno vrtali :-D
Naopak zase se mi stalo že jsme s mojim seděli na gauči a já ho polechtala na uchu on s ním mírně zamrskal protože umí hýbat ušima. Dostala jsem z toho takový záchvat smíchu že jsem byla snad na půl hodiny totálně odrovnaná, nemohla jsem skoro ani popadnou dech. Pak mě tak bolela bránice a oči uslzené od smíchu- můj vůbec chudák nechápal co mě tak přijde směšné. Ale já prostě nemohla přestat :P

Tak to je taky mazéééc!!! Jak robot tak ucho! :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
13.12.12 08:59
@edward píše:
Ja se před chvilkou rozbrečela, protože jsem si lehla na koblihu a ta je úplně placatá a vše z ní vyteklo :,( :,(

:lol: :lol: :lol: NENE!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.12.12 19:55

@edward To je pěkný :palec:

Já jsem se včera rozbrečela přítelovi v náruči, protože mi přišlo líto jak je mi pořád špatně a jen :poblion: že už se mnou ani není sranda! Naštěstí mě objal a řekl, že jsem trdlo a všechno bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.12.12 20:56

Já teprve dnes zjistila pozitivní test, ale to mi mimo jiné vysvětlilo i to, že jsem před pěti dny brečela, když na náměstí přijížděl vánoční kamion Coca Coly :D Hrozně mě dojala ta atmosféra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí