Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem tak ráda, že se to neděje jen mě, připadám si jak magor kolikrát
Tak my budeme mit asi letos vanocni cukrovi slany. Pustila jsem si k tomu peceni koledy, abych se jako naladila a to peceni mi propadalo smyslupne, a bulela jsem u nich od zacatku az do konce. Jeste, ze jsem byla doma sama…hruza hruz.
Ahoj taky se musím svěřit s těma svýma hormonama. Jsem na začátku druhého trimestru a tříská to se mnou celkem slušně, můj ze mě má neskutečnou srandu, ale chápe to.
Dívali jsme se na nějaký dokument o robotech nebylo to nijak záživné, ale pak tam bylo jak ty roboty nějak rozebírají a bylo to tu- totálně jsem se rozbrečela a nemohla to zastavit snad asi 20 minut jsem řvala jako kdyby mi koleno vrtali ![]()
Naopak zase se mi stalo že jsme s mojim seděli na gauči a já ho polechtala na uchu on s ním mírně zamrskal protože umí hýbat ušima. Dostala jsem z toho takový záchvat smíchu že jsem byla snad na půl hodiny totálně odrovnaná, nemohla jsem skoro ani popadnou dech. Pak mě tak bolela bránice a oči uslzené od smíchu- můj vůbec chudák nechápal co mě tak přijde směšné. Ale já prostě nemohla přestat ![]()
Tak já se ani tak nedojímám, jako blbnu
dneska jsem např. uklidila mixér do lednice a včera jsem nesla žehlící prkno na balkon
Prostě těhotenská demence
@Trillian7 píše:
Tak já se ani tak nedojímám, jako blbnudneska jsem např. uklidila mixér do lednice a včera jsem nesla žehlící prkno na balkon
Prostě těhotenská demence
Normální, to jsem dělala pořád ![]()
Jojo taky mám pár perliček
jednou v těhu jsem peněženku dala do mražáku a zmrzlinku do šuplíku no magor ![]()
pak jsme jeli s manželem v autě jen se zeptal zda si nedáme něco u mekáče no já se rozbulela jako želva on chudák nechápal co se děje
později si už zvyknul že jsem těhu a láme to semnou jako o život takže po porodu mě říká a už mm jako zase svoji ženu
říkám ne a bulela jsem znova no naštěstí to pak přešlo ![]()
Ja se před chvilkou rozbrečela, protože jsem si lehla na koblihu a ta je úplně placatá a vše z ní vyteklo
![]()
@edward píše:
Ja se před chvilkou rozbrečela, protože jsem si lehla na koblihu a ta je úplně placatá a vše z ní vyteklo![]()
tys ji zabila ![]()
@Alena27 píše:
Ahoj taky se musím svěřit s těma svýma hormonama. Jsem na začátku druhého trimestru a tříská to se mnou celkem slušně, můj ze mě má neskutečnou srandu, ale chápe to.
Dívali jsme se na nějaký dokument o robotech nebylo to nijak záživné, ale pak tam bylo jak ty roboty nějak rozebírají a bylo to tu- totálně jsem se rozbrečela a nemohla to zastavit snad asi 20 minut jsem řvala jako kdyby mi koleno vrtali
Naopak zase se mi stalo že jsme s mojim seděli na gauči a já ho polechtala na uchu on s ním mírně zamrskal protože umí hýbat ušima. Dostala jsem z toho takový záchvat smíchu že jsem byla snad na půl hodiny totálně odrovnaná, nemohla jsem skoro ani popadnou dech. Pak mě tak bolela bránice a oči uslzené od smíchu- můj vůbec chudák nechápal co mě tak přijde směšné. Ale já prostě nemohla přestat
Tak to je taky mazéééc!!! Jak robot tak ucho!
![]()
@edward píše:
Ja se před chvilkou rozbrečela, protože jsem si lehla na koblihu a ta je úplně placatá a vše z ní vyteklo![]()
NENE!!!
![]()
@edward To je pěkný ![]()
Já jsem se včera rozbrečela přítelovi v náruči, protože mi přišlo líto jak je mi pořád špatně a jen
že už se mnou ani není sranda! Naštěstí mě objal a řekl, že jsem trdlo a všechno bude dobrý!
Já teprve dnes zjistila pozitivní test, ale to mi mimo jiné vysvětlilo i to, že jsem před pěti dny brečela, když na náměstí přijížděl vánoční kamion Coca Coly
Hrozně mě dojala ta atmosféra.