Ach, ty hormony! Veselé historky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
10.12.12 12:41

A co teprve když se malý Fufík naučí troubit! (Slonisko a Medvídek Pú) :lol:
(Kruci, se mi chce jen o tom píšu, jdu raděj něco dělat :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.12.12 12:48
@26lenka píše:
Teď se tomu směnu, ale ležela jsem na porodním sále 3 dny a nic se nedělo, pak mi píchli vodu a začali mi kontrakce a já začala bulet. Přišla za mnou vystrašená porodní asistentka, co se stalo, vžtyď jsem si to tolik přála a já ji jen mezi bulením řekla, já vím, ale to jsou hormony. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vůbec se to nedalo ovlivnit. :oops: To že jsem cíta, mi zůstalo do teď a to prckovi budou 2 roky. :mrgreen:

Já se strašně rozbrečela, když mi řekli, že musim jít na císaře, dneska jsem za to svym způsobem ráda a chápu to, ale v tu chvíli jsem se strašně styděla a připadala si strašně neschopná, že nedokážu ani porodit svoje dítě, jak se potom o něj dokážu postarat až bude na světě…ale personál jsem nechala v tom, že jsem se císaře bála a ty moje myšlenky si nechala pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.12.12 12:55
@mařenkaa píše:
Já se strašně rozbrečela, když mi řekli, že musim jít na císaře, dneska jsem za to svym způsobem ráda a chápu to, ale v tu chvíli jsem se strašně styděla a připadala si strašně neschopná, že nedokážu ani porodit svoje dítě, jak se potom o něj dokážu postarat až bude na světě…ale personál jsem nechala v tom, že jsem se císaře bála a ty moje myšlenky si nechala pro sebe

Já taky rodila jsem 17hodin a malej začal mít špatné ozvy, dr mi říkala že mě budou muset říznout tak jsem jim tam začala brečet, že to je moje chyba atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
10.12.12 13:38

Zdravím děvčata, já se musím taky podělit.. :) Jednou večer jsem dostala strašlivou chuť na tousty a jelikož byly suroviny opravdu jen na dva, tak sem si je šla s chutí udělat, pěkně sem si je vzala do postele a chtěla sem si je vychutnat. Jenže vzápětí přišel přítel, že ochutná, já mu řekla, ať se ani neopovažuje, on s úsměvem kousnul do mého toustu a já v tom momentě začala řvát jako malá holka, že co si to dovoluje a že ať si to sní :D Potom sem celá nafučená to nastrkala do pusy a bylo.. :D Je to vtipné.. Jinak já brečím úplně u všeho, u reklamy, nedejbože, když je reklama, kde je rodič a dítě, to se musím schovávat pod peřinu, aby se mi přítel nesmál..Už by ty hromonky mohly přejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
10.12.12 13:38

@sunnyho.motylek Já jsem se rozbrečela před celým dětským personálem v porodnici, protože jsme musely vždy vysvléknout mimina donaha a pak se čekalo třeba 20 minut na dětskou doktorku, než vizita dobelhala až k nám. Byla jsem na posledním pokoji. A bylo mi strašně líto mého dítěte, že má hlad, já mu nemám co dát a je mu zima a musí být nahý. Když jsem mu nechala bodýčko, sestra mě seřvala. Tak jsem se rozbrečela a pár minut poté se mi spustilo mlíko :lol:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
10.12.12 13:54
@MartinaIrena píše:
@sunnyho.motylek Já jsem se rozbrečela před celým dětským personálem v porodnici, protože jsme musely vždy vysvléknout mimina donaha a pak se čekalo třeba 20 minut na dětskou doktorku, než vizita dobelhala až k nám. Byla jsem na posledním pokoji. A bylo mi strašně líto mého dítěte, že má hlad, já mu nemám co dát a je mu zima a musí být nahý. Když jsem mu nechala bodýčko, sestra mě seřvala. Tak jsem se rozbrečela a pár minut poté se mi spustilo mlíko :lol: :hug:

Bobek to bych řvala taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
10.12.12 14:13

@anahita No koukali na mě jak na hysterku. Ale dodnes když si vzpomenu na to nebohé maličké klepoucí se dětské tělíčko, je mi do breku. Byl tak bezbranný a já ho okamžitě milovala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.12.12 14:25
@MartinaIrena píše:
@sunnyho.motylek Já jsem se rozbrečela před celým dětským personálem v porodnici, protože jsme musely vždy vysvléknout mimina donaha a pak se čekalo třeba 20 minut na dětskou doktorku, než vizita dobelhala až k nám. Byla jsem na posledním pokoji. A bylo mi strašně líto mého dítěte, že má hlad, já mu nemám co dát a je mu zima a musí být nahý. Když jsem mu nechala bodýčko, sestra mě seřvala. Tak jsem se rozbrečela a pár minut poté se mi spustilo mlíko :lol: :hug:

Jo tohle měli nedomyšlený, když jsem u sebe měla mimčo první noc, tak mi ani nikdo neřek, že ráno chodí na kontrolu dětská a když se mi malá vzbudila na kojení, tak jsem jí jednoduše dala, jenže do toho přišla doktorka se sestřičkou, seřvali mě jak malou, co sem si to dovolila krmit svý dítě, když je vizita, že už má být dávno nahý a zvážený a bůh ví co ještě a já na ně jen koukala s otevřenou pusou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.12.12 14:32

@sunnyho.motylek
jojo, neni to nic příjemnýho, já to měla podobně, ráno ve 3:30 mi vytekla voda, pak někdy odpoledně mi dali oxitocin, potom mi ještě jednou píchali vodu, že tam prý nějaká zbyla, pak další oxitocin, kterej způsobil akorát to, že jsem měla silnější kontrakce, ale neotevírala jsem se a až někdy v 8 večer začali uvažovat nad tim, že pudu císařem…do toho jsem byla vyhladovělá, pít jsem celej den nesměla, poblázněný hormony a nejvíc mě dostalo, když mi druhej den ráno sestřička řekla, že jim bylo jasný, že to přirozeně nepude chvíli potom, co jsem přijela, to pak člověk neví, jestli mě takhle nechali vycukat schválně, nebo co se jim honilo hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
10.12.12 18:02

Mužů se zeptat odkud jsi? Kamarádka zažila snad uplně stejný průběh porodu v karviné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
10.12.12 19:50

@mařenkaa Já fakt nechápu, co ty praštěný doktory vede k tomu, aby rodičku drželi celý den dehydrovanou. To pak nikdo nemůže mít sílu tlačit. Bez vody i to zvíře je zchvácený a jen leží. Jídlo je mi jasný, je to kvůli narkóze a možnému dušení zvratky, ale to pití je uhozený. To stejný mi teď říkaly spolutěhulky, že byly na glukózovým testu na cukrovku a zakázali jim od půlnoci pít. Fakt inteligentní, až jim tak zkolabujou. Voda přece na cukr v krvi nemůže mít žádný zásadní vliv. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.12.12 20:16
@mařenkaa píše:
@sunnyho.motylek
jojo, neni to nic příjemnýho, já to měla podobně, ráno ve 3:30 mi vytekla voda, pak někdy odpoledně mi dali oxitocin, potom mi ještě jednou píchali vodu, že tam prý nějaká zbyla, pak další oxitocin, kterej způsobil akorát to, že jsem měla silnější kontrakce, ale neotevírala jsem se a až někdy v 8 večer začali uvažovat nad tim, že pudu císařem…do toho jsem byla vyhladovělá, pít jsem celej den nesměla, poblázněný hormony a nejvíc mě dostalo, když mi druhej den ráno sestřička řekla, že jim bylo jasný, že to přirozeně nepude chvíli potom, co jsem přijela, to pak člověk neví, jestli mě takhle nechali vycukat schválně, nebo co se jim honilo hlavou

To je taky děsný, hlavně že už je to za námi, já co jsem slyšela za příběhy tak až budu rodit podruhý a nepujde to tak si vyřvu císaře, co jsem slyšela tak díky těmto porodum kolik dětí oživovaly atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.12.12 20:18

Ach ty hormony :mrgreen:. Já jsem se poprvé rozbrečela u kreslené pohádky ve stylu Romeo a Julie. Bylo to o dvou tuleních co se měli rádi, pořád se pusinkovali a mazlili, ale jejich rodiny byly proti, tak se ona rozhodla předstírat smrt. No a to bylo na mě moc. Propadla jsem v hysterický pláč. Přítel si klepal na čelo co blbnu a já ze sebe dostala jen: "Když oni se měli TAK MOC rádi!!! :mrgreen: Po tom co jsem se uklidnila jsem začala nadávat jakej de.il vymyslel takovou pohádku a že to ani náhodou není pro děti :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
10.12.12 20:48

I když teda mimo téma, nedá mi to - holky, já bych se jim na nějakou vizitu zvysoka víteco. v dětské nemocnici, kde jsme byli se synem po porodu zvládli všichni doktoři vizitu na oblečeným dítěti, váha jim stačila prostě poslední co jsi měla zapsanou, když to bylo z brzo rána, tak ať…atd. a to jsem měla dítě, co mělo podkožní krvácení. ale nahej teda fakt být nemusel! už se „těším“ na další porod, protože domů nás hned pravděpodobně nepustí, protože po porodu „nemocný“ bude nejspíš i další dítě, ale i tak si na hlavu srát nenechám. jako vážím si lékařů a jejich profesionality, ale hladový dítě má přednost přede vším, stejně jako že nenechám svoje dítě aby mu byla zima :cert: vizita nevizita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.12.12 20:55
@ANEBjája píše:
I když teda mimo téma, nedá mi to - holky, já bych se jim na nějakou vizitu zvysoka víteco. v dětské nemocnici, kde jsme byli se synem po porodu zvládli všichni doktoři vizitu na oblečeným dítěti, váha jim stačila prostě poslední co jsi měla zapsanou, když to bylo z brzo rána, tak ať…atd. a to jsem měla dítě, co mělo podkožní krvácení. ale nahej teda fakt být nemusel! už se „těším“ na další porod, protože domů nás hned pravděpodobně nepustí, protože po porodu „nemocný“ bude nejspíš i další dítě, ale i tak si na hlavu srát nenechám. jako vážím si lékařů a jejich profesionality, ale hladový dítě má přednost přede vším, stejně jako že nenechám svoje dítě aby mu byla zima :cert: vizita nevizita

:potlesk: Presne. Nektery veci v nemocnici maji jedinej duvod: proste se tak delaji. No, a navic, prijde mi, ze se casto najde cast vycerpanyho zdravotnickyho personalu, ktera si rada zakrici a vyleje zlost u tehle pitomejch pravidel. Hlavni je se nedat. I kdyz, ja vim, ono se to rika, ale ty hormony… na druhou stranu, se mnou cloumaji nejen do place, ale i do desnyho vzteku. Jakmile mam pocit, ze mne a my jesterce chce nekdo ublizovat…zatim se drzim, ale jednou nekdo na ten zachvat silenstvi jiste bude mit pravo :lol: Tak pak napisu historku, zatim mam jen ty slzici a vysmaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí