Nechci dvojčata

Anonymní
3.12.12 12:31

Nechci dvojčata

Maminky prosím potřebuju uklidnit. Dnes jsem byla u gynekologa s tím, že jsem těhotná. Měla jsem hroznou radost. Máme jedno dítě a chtěli jsme sourozence. On mi ale řekl, že čekám dvojčata. Jsem prý cca 6tt. Jsem z toho v šoku. Nechci prostě dvojčata :-( furt řvu. Nedovedu si to představit, máme živé dítě, které potřebuje dost pozornosti, malý byt, malé auto, ne zrovna velký příjem. Nevím jak to zvládnu. Mám tam jít za 14 dnů až budou vidět srdeční akce, prý teď jsou to jen dutinky. Jeden plod prý vypadá menší a má menší žloutkový váček. Nechci se rouhat ale přeju si aby tam na kontrole bylo jen jedno. Z toho je mi ještě hůř, že na tohle vůbec myslím :-( :-( Promiňte za anonym ale nechci aby to věděl nikdo z mého okolí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
3.12.12 12:36

Nebul :hug: je to šok to je jasný. Osobně bych dvojky taky nechtěla, ale co bych mohla dělat ;) je to čerstvý šok, nech to uležet, za pár dní na to budeš koukat jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 12:37

Budu držet palce, aby to dopadlo jak chceš. Mnoho dvojčat se takhle ztratí…

Pak ještě existuje možnost redukce, tam ale hrozí, že přijdeš o oba…

• Citovat
  • Upravit
8071
3.12.12 12:38
@K.Black píše:
Nebul :hug: je to šok to je jasný. Osobně bych dvojky taky nechtěla, ale co bych mohla dělat ;) je to čerstvý šok, nech to uležet, za pár dní na to budeš koukat jinak ;)

Asi tak. Je to určitě šok, ale nějak to dopadne. Je dost pravděpodobné, že jedno embryo zanikne. Ale možná taky ne. Do té doby se ale s myšlenkou dvojčat určitě smíříš a budeš se na ně i těšit. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.12.12 12:39

Je to prvotní šok :hug: :hug: Neboj, za pár dní na to budeš koukat jinýma očima, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.12.12 12:41

Neplaš, máš před sebou ještě cca 8m, do tý doby může být všecko jinak! Třeba bude mezitím starší sourozenec žravej, spavej a klidnej :nevim: Jo, je hnus, nad čím uvažuješ, ale chápu tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.12.12 12:43

Nj holky ale ona i píše, že mají malý byt, auto, příjem… to opravdu není jednoduchá situace. Zakladatelko, chápu tě, také bych dvojčata nechtěla. Být tebou zatím vydržím do další kontroly až se ukáže co a jak, prober to s manželem jak on vidí situaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
3.12.12 12:44

:,( byt tebou tak tak neuvažuju aby se nestalo že tam nebude ani jedno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.12.12 12:44

BOŽE já bych brala i obě a hned! Rok bojuju o to, abych byla těhotná..takže závidím…nech to uležet, šok to bývá a pak jsou lidi rádi že ty prcky mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.12.12 12:45

Ja bych byla taky vypleskla! Ty pocity jsou podle me normalni. Neboj, to bude dobry :hug:, ja co se tyce deti si vzdycky rikam, ze oni vedi kdy maji prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.12.12 12:45
@Ter91 píše: :,( byt tebou tak tak neuvažuju aby se nestalo že tam nebude ani jedno :(

I to se může lehce stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
3.12.12 12:49

Tak já na tom byla stejně, doma lehce hyparaktivní čtyřletá čertice a na UZ dvojčata. Taky se mi rozklepaly ruce a těžce jsem vydýchávala, ale já se přiznám, že mě nenapdalo si je nenechat, až když se mě začala kamarádka ptát - A co budeš dělat??? 8o 8o 8o Tak jsem na ní koukala jako puk a řekla - co asi, chtěli jsme dítě, no tak budeme mít dvě. Ale v duchu jsem se bála strašně. Auto jsme museli vyměnit za větší/starší, to nesl špatně manžel, ale už si zvykl :mrgreen: No a nebudu ti tvrdit, že je všechno brnkačka, to není, někdy jsou to pěkný hoňky, ale spíš bych řekla až teď, když už jsou větší. Když byli mimina, byla to brnkačka a teď už je s nima zase spousta srandy.Tak přeju, ať to dopadne tak, jak si přeješ ;) a pokud ne, tak nevěs hlavu, zvládnout se to dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411

Já bych taky chtěla k dceři už jen jedno..ale v lednu pujdu na na 2.IVF a budou zavádět dvě.. a jestli se chytnou obě tak mě asinejdřív klepne a až to rozchodim tak se na ně i tak budu těšit :lol: Vždycky se dá všechno zvládnout, hlavně když budou zdravý!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@len22 píše:
BOŽE já bych brala i obě a hned! Rok bojuju o to, abych byla těhotná..takže závidím…nech to uležet, šok to bývá a pak jsou lidi rádi že ty prcky mají…

To je další věc, ze které je mi hrozně. Proč já mám mít dvojčata, když je nechci a na světě je fůra lidí co se modlej aspoň za jedno a nejde jim to :-(
@Ter91 já vim, vždť jsem psala, že se nechci rouhat ale ta myšlenka, jde ze mě sama :-( @zuzouš To on nikdy neude, je to dílo a hlavně je zvyklej na spoustu lásky a pozornosti.

Holky všem moc děkuju za reakce. Je mi pořád stejně hrozně ale jsem trochu klidnější protože jak to čtu a píšu, tak aspoň něco dělám. Nemůžu jen sedět a brečet

• Citovat
  • Upravit
4151
3.12.12 12:52

A když tam na kontrole bude jen jedno, bude ti to líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí