Nechci dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
3.12.12 13:22
:palec:
@Chika píše:
Ze začátku je to vždycky šok, švagrová taky měsíc plakala, dnes mají kluci dva měsíce a jsou nádherní, hodní a za nic na světě bychom je nevyměnili. Představ si, až ti je dají po porodu do náruče a oba dva/dvě se na tebe tak láskyplně podívají - potom bys taky dala jednoho pryč? To je Sophiina volba… Teď to jsou jen puntíky na obrazovce… až přejde ten šok a budeš to vnímat reálně, zjistíš, že to vlastně taková hrůza není, až na kočárek, dvě postýlky a dvakrát tolik plínek toho moc navíc nepotřebuješ ;) A až budou mít děti třeba šest roků a půjdou porpvé do školy, tak si řekneš: jak jsem tehdy jen mohla myslet na to, že by tu jeden/jedna z nich nebyl… :hug:
:palec: :palec: přesně tak…krásně napsaný :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 13:24
@alisekR píše:
No tak to by si ty naši chlapy notovali, ten můj když vidí dvojčata, tak je jak posedlej a hned mi je ukazuje. A to si představte dámy, že jeho strejda má dvoje dvojčata :mrgreen: každý z jinou ženou, jedněm je 32 jednovaječný kluci a pak 13 letý holky… :lol: Jestli je to dědičný, tak se picnu.

8o já bych s ním ani do postele nelezla, pro jistotu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9035
3.12.12 13:24
@Cuarentena píše:
Od kámošky sestřenka měla dva kluky, tak chtěli ještě holčičku a narodila se jim trojčata - kluci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak si tu holčičku ještě adoptovali…

To není možný, to je jak americkej film :mrgreen: to by mě porazilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.12.12 13:26
@K.Black píše:
8o já bych s ním ani do postele nelezla, pro jistotu :mrgreen: :mrgreen:

No, už máme dneska zrovna dvouletou holčičku, je to poděs, po kom asi… :mrgreen: A teď kombinace mej divokej plodících vaječníků a jeho dispozic :think: No jo, jenže, když už jsem si ho jednou vzala…tak co s nim, že??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 13:27

@alisekR :think: jsi statečná že s ním vůbec jsi :lol: a malá má dnes narozky jo? tak vše nej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
654
3.12.12 13:28
@Anonymní píše:
@Katy75
A jak třeba jezdíš nakupovat, nebo na kroužky s malým? Děkuju za podporu.

Normální denní nákup absolvují dvojčata se mnou. Vezmu kočárek a jde se. Na větší nákupy jezdím o víkendu, a to buď jede můj manžel se mnou nebo zůstane doma s dětma a já jedu sama. Na kroužky malýho odvezu autem a zase ho přivezu. Dvojčata beru s sebou, protože můj manžel je přes týden mimo republiku a jezdí domů jen na víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 13:31

Holky vážně moc děkuju za to, že odpovídáte, za podporu. Asi hormonální houpačka nebo co ale teď už je mi vážně líp. Šla jsem na záchod a řikám si: mam dvě ruce a dvě kozy tak co? :-D směju se sama sobě. Je pravda, že jsou to obě moje děti a nechtěla bych vybírat :-( až se sama stydim na co jsem to mysela. Ale myslim, si že to na mě zase lehne ty špatný myšlenky. Asi jsem vážně ještě v šoku.
To co tu píšete o těch dvakrát dvojčatech a trojčatech, je fakt děsivý :-(

• Citovat
  • Upravit
K.Black
3.12.12 13:34
@Anonymní píše:
Holky vážně moc děkuju za to, že odpovídáte, za podporu. Asi hormonální houpačka nebo co ale teď už je mi vážně líp. Šla jsem na záchod a řikám si: mam dvě ruce a dvě kozy tak co? :-D směju se sama sobě. Je pravda, že jsou to obě moje děti a nechtěla bych vybírat :-( až se sama stydim na co jsem to mysela. Ale myslim, si že to na mě zase lehne ty špatný myšlenky. Asi jsem vážně ještě v šoku.
To co tu píšete o těch dvakrát dvojčatech a trojčatech, je fakt děsivý :-(

no vidíš, vlastně budeš mít brnkačku :lol: vem si že by jsi už dvojčátka měla a teď čekala třeba trojčátka :mrgreen: vždycky může být hůř ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 13:34

@Katy75 Děkuju za odpověď. Teda máš muj obdiv. Manžel taky dost pracuje, jezdí domu až v 7 na koupání ale nedovedu si představit nemít ho doma celej tejden :-( Na tohle jsem asi fakt slabá povaha. Na druhou stranu, když si představim, že bych o víkendu utekla od tří děti na nákup, tak mě až zahřeje jakej to musí bejt krásnej pocit bejt sama :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
2811
3.12.12 13:35

Neboj, dvojcata jsou super, je s nima sranda a jsou vic zvykli cekat, takze jsou i vic v pohode..
Ja chci jit dokonce za cas do tretiho, je fakt, ze druhy dvojcata by me polozily.. mela jsem problematicky tehotenstvi, byla jsem dlouho v nemocnici, deti se narodily hodne brzo.. takze ja bych v pripade druhych dvojcat uvazovala o redukci, ale ne kvuli financim, ale kvuli zdravi, memu i jejich.. moje deti to nastesti zvladly vsechno dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.12.12 13:36

To budou hormony a šok, v klidu to rozdejchej a pak budeš v pohodě. není vůbec nic divnýho, že takhle přemýšlíš. není to lehký dneska uživit děti, ale jak říkáš dvě ruce a dvě kozy máš, tak to nějak dopadne. :lol: A jestli někdo tam nahoře rozhodne, že bys to nedala, tak tam na příštím UTZ bude už jen jedna fazolka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 13:36

@K.Black No to by mě asi šlehlo. Kdybych to zjistila, tak bych na tejden někam zalezla a jen brečela a jedla čokoládu :-D

• Citovat
  • Upravit
8071
3.12.12 13:37

Já se přiznám, že jsem si dvojčata i trochu přála a byla trošku zklamaná, že je tam jen jedno. A to už mám doma tři děti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale chtěla jsem, aby byla aspoň jedna holčička. Nevyšlo to, dvojčátka nejsou, je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 13:38
@Anonymní píše:
@K.Black No to by mě asi šlehlo. Kdybych to zjistila, tak bych na tejden někam zalezla a jen brečela a jedla čokoládu :-D

a pak by jsi to zvládla, levou zadní ;) hlavně pak dej vědět jak to dopadlo, jsem zvědavá ;) a přeju jen to nej :hug:

• Citovat
  • Upravit
654
3.12.12 13:43
@Anonymní píše:
@Katy75 Děkuju za odpověď. Teda máš muj obdiv. Manžel taky dost pracuje, jezdí domu až v 7 na koupání ale nedovedu si představit nemít ho doma celej tejden :-( Na tohle jsem asi fakt slabá povaha. Na druhou stranu, když si představim, že bych o víkendu utekla od tří děti na nákup, tak mě až zahřeje jakej to musí bejt krásnej pocit bejt sama :-D :-D :-D

Nemusíš vůbec děkovat. Nemáš za co. Měla jsem z toho asi stejný strach jako ty, ale není důvod se bát. Zvládneš jedno, tak proč by jsi nezvládla 2 najednou :hug:. Na nákupy utíkám ráda, ale řeknu ti po pravdě, že ještě rychlejí utíkám domů. Ne že bych mému manželovi nevěříla, že se o ně nepostará, to vůbec ne, ale protože mi ty cvrčkové chybí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí