Nechci dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.12 12:54
@Bella29 píše:
Tak já na tom byla stejně, doma lehce hyparaktivní čtyřletá čertice a na UZ dvojčata. Taky se mi rozklepaly ruce a těžce jsem vydýchávala, ale já se přiznám, že mě nenapdalo si je nenechat, až když se mě začala kamarádka ptát - A co budeš dělat??? 8o 8o 8o Tak jsem na ní koukala jako puk a řekla - co asi, chtěli jsme dítě, no tak budeme mít dvě. Ale v duchu jsem se bála strašně. Auto jsme museli vyměnit za větší/starší, to nesl špatně manžel, ale už si zvykl :mrgreen: No a nebudu ti tvrdit, že je všechno brnkačka, to není, někdy jsou to pěkný hoňky, ale spíš bych řekla až teď, když už jsou větší. Když byli mimina, byla to brnkačka a teď už je s nima zase spousta srandy.Tak přeju, ať to dopadne tak, jak si přeješ ;) a pokud ne, tak nevěs hlavu, zvládnout se to dá ;)

Mě by ani nenapadlo, do toho zasáhnout nějak sama. V životě bych nešla na potrat pokud by k tomu nebyl zdravotní důvod. Spíš se modlim aby to příroda vyřešila tak nějak za mě :-( Když tě čtu a koukám na fotku tak si řikám, že je to i docela hezký ale vzápětí mi to zase dojde, co to všechno znamená a je to zase zpátky :-(

• Citovat
  • Upravit
7499

Anonymko to ale vážně není konec světa. Naše nejstarší byla taky hrozně hýčkaná a přes to musím říct, že jsem si dvojčata jako malinký užila mnohem víc než jí, nevím, jestli je to tím, že už jsem starší, ale celkově mi to přišlo lepší než jen s jedním dítětem. Jasně logiticky to zvládnout není bez funkčních babiček úplně na pohodu, já naštěstí funkční babičky mám, ale jinak se to fakt dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

Osobně si myslím že zakladatelku vyděsili jen finance :think: ono kupovat vše 2×, musí být mazec :nevim: mě by děsilo to, že se nebudu moct věnovat dětem na 100% :think: když jsou děti po jednom, člověk si je vymazlí, věnuje se jim jak chce a jak to děti potřebují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 12:55

@zelenaprisera Jo z toho mam taky strach :-( a nebo, že tam budou dvě a co když to jedno bude cejtit, že jsem ho nechtěla :-( já vim jsem jak blbá ale prostě se to ve mě všechno mele

• Citovat
  • Upravit
3780
3.12.12 12:58

Neplač a nemysli na to, že je nechceš… ono se to setřepe… Uvidíš, jestli se udrží obě… Ale hlavně: Zvládnete i dvě, když bude třeba!!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 12:59

@Bella29 Já jsem ale mladá, dodělávám vejšku, sice poslední rok ale jak to dám když budu mít fakt nějaký rizikový? Moje mamka naštěstí nepracuje, taky mi to hned řekla, že mi bude pomáhat ale já to nesnášim bejt nesamostatná. A s dvojčatama a se starším prckem si nedovedu představit ani blbej nákup :-(
@K.Black Přesně tak, děsí mě to. Nejsem zvyklá kupovat malýmu jen to nejlepší, nejdražší a nejnovější ale i tak chci abysme žili nějak normálně. Nejvíc mě děsí, jaký to bude prvních pár měsíců po narození. Malej prořval 3 měsíce v kuse, teď to mám mít tuplovaně :-(

• Citovat
  • Upravit
31672
3.12.12 13:00

Neboj, bude to dobré. Myšlenky jsou to špatné, ale pochopitelné, rozhodně si je nevyčítej. Ted je to ještě moc čerstvý. Buď se jedno miminko opradvu ztratí( ta pravděpodobnost je celkem velká), nebo si na tu myšlenku zvykneš, a začneš se na oba těšit. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.12.12 13:01

Chápu tvůj strach, není to lehký, obzvlášť v dnešní době. Ale ono to nějak dopadne. Hlavně se nezabývej myšlenkou, že je nechceš, to by nebylo dobrý.
Já byla na UTZ po vydnání tělíska minulý měsíc a světe podiv se bylo to v den ovu a já tam měla tři zralá vajíčka :D Normálně mě vomejvali, doma žádný sex :mrgreen: aby náhodou… Doktorka povídala, že se to někdy může stát, že ať si radši tedy přijdu znova při ovulaci udělat sono, jestli chci… :mrgreen: Byla jsem hysterická, že tam naklušu hned, jak to bude…Celej listopad jen sex s kondomem. Teď jsem to hodila za hlavu, jsem asi 9 den cyklu už se snažíme, nechali jsme to osudu, jestli jich je tam víc a chytnou se, no tak to bude no… :lol: Ten můj blázen, chtěl při prvním dvojčata, byl sklamanej, že se nekonaly, teď ja na mrtvici i z jednoho, malá je dost hustá :mrgreen: Ale už mu odtrnulo a povídal, že to určo dopadne na dvojčata, on se blázen snad těší, nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
3.12.12 13:02

Bude dobře… tak si říkej, že to taky mohly být trojčata :mrgreen:
a pokud budeš mít podporu rodiny, tak bych to moc neřešila. a není jistý, že budou stejně uřvaný jako to první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
3.12.12 13:03

Anonymko - já měla na prvním UZ jen jednu srdeční akci a druhý váček byl prázdný. Já teda tak nějak tušila, že se ještě chytne, ale dr. mě ujišťovala, že z něj nic nebude. Nebudu tvrdit, že jsem si strašně přála, aby na dalším UZ ty srdíčka byly obě, ale fakt tam byly, a když jsem je oba uviděla, ukápla mi kroupa a i když jsem se do té doby fakt bála, tak pak to najednou přešlo a začala jsem se těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 13:06

@slavuska1 Děkuju. Snad to nějak poberu.
@alisekR Já provní co jsem doktorovi řekla, že v obou rodinách nemáme dvojčata a on se mi jen smál, že to vůbec nic neznamená :-( Manžel se taky těší, vyrůstal jako jedináček a vždycky chtěl velkou rodinu, ale já si myslim, že si to jen představuje moc jednoduše :-( Přeju ať vám to dopadne co nejrychleji a nejlíp pro vás

• Citovat
  • Upravit
K.Black
3.12.12 13:08

@alisekR můj muž taky toužil po dvojčatech, ale on je pako :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 13:10

@zelenaprisera Jo to mi doktor taky řek :-( že ještě zkontroluje vaječníky aby tam nakonec nebyli 3. No t už by mě asi položilo
@Bella29 To je moc krásný :-) Jsem ráda, že je máš oba krásný a zdravý. Doufám, že se ve mě ty hormony taky probuděj a začnu se těšit, zatim to vnímám jako příšernou věc a nechápu.

• Citovat
  • Upravit
654
3.12.12 13:10

Mám doma syna a chtěla jsem ještě holčičku. A jak to dopadlo? Mám dvojčata - 2 kluky. Samozřejmě, že to byl šok, protože jsem s dvojčatama nepočítala. Pak jsem si ale řekla, že nejdůležitější je, aby byly děti zdravé a to ostatní se už vyřeší.

Ze začátku jsem měla strach, jak to budu zvládat. Zvládnout se to dá. Když byli maličký tak to bylo lehčí. Teď je s nimi zase větší sranda. Ale neboj, najdeš si svůj rytmus a pak jde vše snáz. Dvojčata se rychle učí, že jsou 2 a že jedno musí vždy trošku počkat, než budeš s prvním hotova.

Nakonec jsem ráda, že je mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.12.12 13:11

Jinak, jsem z dvojčat, moje maminka se tuhle radostnou novinu dozvěděla až v den porodu od primáře v porodnici, jen prý na ni koukl a řekl: Tady jsou dvojčata, udělejte rentgen. Takže to bývaly jinačí šoky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ptala jsem se jedné paní, má dvojčata asi o rok mladší než jsme my se sestrou. A ta říkala, že se narodila jedna holka a doktor říkal: Aha, ještě je tam jedno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo a to měla doma už dvě děti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí