Nechci dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.12 13:12

@K.Black Oni to prostě berou jinak no :-) oni je jen pomazlej a povozej, případně vykoupou a přebalej ale ta ženská je jak zombík :-(

• Citovat
  • Upravit
9035
3.12.12 13:14

@K.Black Hm, asi tak, ten můj je na tohle taky šáhlej, on by do toho snad šel i s těma třema vajíčkama. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 13:15
@Anonymní píše:
@K.Black Oni to prostě berou jinak no :-) oni je jen pomazlej a povozej, případně vykoupou a přebalej ale ta ženská je jak zombík :-(

uvidíš, nenervuj se nějak bude, a když u další KO budou pořád dvě, tak jak někdo psal, můžeš na redukci, rozhodnout to musíš sama, sama nejlépe víš co zvládneš. Jen ti chci říct že ženská vydrží víc než člověk ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 13:15

@Katy75
A jak třeba jezdíš nakupovat, nebo na kroužky s malým? Děkuju za podporu.
@Cuarentena :-o :-o :-o no si nedovedu předstaivt už vůbec. Vždyť to už má člověk celou výbavu a hlavně ta psychika :-) no teda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 13:17

@K.Black Na to bych neměla odvahu takhle rozhodnout. V tomhle spolíhám na přírodu. Navíc já jsem jim život dala a nemůžu jim ho vzít ani jednomu.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@alisekR píše:
@K.Black Hm, asi tak, ten můj je na tohle taky šáhlej, on by do toho snad šel i s těma třema vajíčkama. :zed:

můj pokaždé když vidíme dvojčátka tak jihne :roll: jé koukej to je krásný, trojčátka jsme viděli jednou v Praze, a to jsem ho od nich nemohla skoro dostat, čuměl a mlel kraviny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8071
@Anonymní píše:
@Katy75
A jak třeba jezdíš nakupovat, nebo na kroužky s malým? Děkuju za podporu.
@Cuarentena :-o :-o :-o no si nedovedu předstaivt už vůbec. Vždyť to už má člověk celou výbavu a hlavně ta psychika :-) no teda

Jo a ještě: Stejně si naši pořídili ještě třetí dítě - kluka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To už mamka měla docela strach, že to budou zase dvojčata, tak si nechala udělat v devátém měsíci ultrazvuk, aby se na to psychicky připravila, domluvil jí to jeden známý, v roce 1976 to byla horká novinka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.12.12 13:18
@Anonymní píše:
@slavuska1 Děkuju. Snad to nějak poberu.
@alisekR Já provní co jsem doktorovi řekla, že v obou rodinách nemáme dvojčata a on se mi jen smál, že to vůbec nic neznamená :-( Manžel se taky těší, vyrůstal jako jedináček a vždycky chtěl velkou rodinu, ale já si myslim, že si to jen představuje moc jednoduše :-( Přeju ať vám to dopadne co nejrychleji a nejlíp pro vás

Ono je opravdu ještě brzo a může se stát, že to jedno zanikne, pak ti to možná bude líto. :hug: Ale ona to příroda zařídí sama. Je dobře, že to nechceš řešit radidálně. Nedávno tu jedna holčina psala, že jedna kolegyně počala přirozenou cestou dvojky a šla na redukci, nakonec po 14 dnech přišla o obě. :roll: hele, já riskuju, ale na ten kontrolní UTZ nepudu, dneska jsem byla na gyndě si nechat píchnout injekci na imunitu, co beru pravidelně a doktorka se mě ptala, jestli jdu na to sono, řekla jsem, že to necháme na osudu, tak se smála… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.12.12 13:18

Ze začátku je to vždycky šok, švagrová taky měsíc plakala, dnes mají kluci dva měsíce a jsou nádherní, hodní a za nic na světě bychom je nevyměnili. Představ si, až ti je dají po porodu do náruče a oba dva/dvě se na tebe tak láskyplně podívají - potom bys taky dala jednoho pryč? To je Sophiina volba… Teď to jsou jen puntíky na obrazovce… až přejde ten šok a budeš to vnímat reálně, zjistíš, že to vlastně taková hrůza není, až na kočárek, dvě postýlky a dvakrát tolik plínek toho moc navíc nepotřebuješ ;) A až budou mít děti třeba šest roků a půjdou porpvé do školy, tak si řekneš: jak jsem tehdy jen mohla myslet na to, že by tu jeden/jedna z nich nebyl… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 13:19
@Anonymní píše:
@K.Black Na to bych neměla odvahu takhle rozhodnout. V tomhle spolíhám na přírodu. Navíc já jsem jim život dala a nemůžu jim ho vzít ani jednomu.
:palec: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
3701
3.12.12 13:20

Ahoj, na jednu stranu tě chápu, asi to byl pořádnej šok, moje sestřenice má 2 děti, už větší, tak si řekli, že půjdou do třetího a dozvěděli se, že čekají dvojčátka, takže teď mají doma 4 děti a i když to byl pro ně pořádnej šok, teď jsou hrozně šťastný, že je mají. A zkus myslet pozitivně - ne jen na to, že nebudeš stíhat nic udělat a věnovat se prvnímu prckovi. Hledej to hezký…Až budou větší, budou to parťáci, budou si spolu rozumět ;) :hug: :hug: hodně sil přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.12.12 13:21

Od kámošky sestřenka měla dva kluky, tak chtěli ještě holčičku a narodila se jim trojčata - kluci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak si tu holčičku ještě adoptovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638

anonymní chápu, na druhou stranu vždy je nutné s tím počítat, že tam můžou být dvě (tři)… my máme dvojčata v rodině a já si říkala, když už dvojčata, tak prosím hned jako první, ne až napodruhé!!! máme zatím jedno dítko, ale o druhé se budeme pokoušet a pokud se zadaří, tak budu mít pěkně stažené půlky jestli tam bude jen jedno nebo dvě :mrgreen: ;) nemůžeš dělat nic jiného než to nechat osudu a přát si aby byla dvojčátka zdravá! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
@K.Black píše:
můj pokaždé když vidíme dvojčátka tak jihne :roll: jé koukej to je krásný, trojčátka jsme viděli jednou v Praze, a to jsem ho od nich nemohla skoro dostat, čuměl a mlel kraviny :mrgreen:

No tak to by si ty naši chlapy notovali, ten můj když vidí dvojčata, tak je jak posedlej a hned mi je ukazuje. A to si představte dámy, že jeho strejda má dvoje dvojčata :mrgreen: každý z jinou ženou, jedněm je 32 jednovaječný kluci a pak 13 letý holky… :lol: Jestli je to dědičný, tak se picnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Cuarentena píše:
Od kámošky sestřenka měla dva kluky, tak chtěli ještě holčičku a narodila se jim trojčata - kluci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak si tu holčičku ještě adoptovali…

moje nervy 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí