Nechci jít na neschopenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bettybel
13.8.12 11:25
@Knihomyš píše:
To, jestli máš neschopenku, není tvoje rozhodnutí, ale rozhodnutí doktora, to by se museli domluvit přímo s ním :) (A každej normální doktor je s takovým požadavkem samozřejmě pošle někam, nemůže řešit tvůj zdravotní stav s někým cizím.) Pokud jsou zvláštní, tak bych varovala doktora, že to na něj možná budou zkoušet a tohle bych jim řekla.

Nebo - když furt něco slibujou, tak jim to taky slib - slibem nezarmoutíš a budeš moct za to, že máš dokonalé těhotenství a doktor ti neschopenku nenapíše? Nebudeš! (Už to vidím, jak jim slibuji, že od příští kontroly určitě… :mrgreen: )

A jako on ten náhradník nebude potřebovat zaučit a takové věci?

No já myslela, že bude, tak to bylo i domluvené. Nebo myslím si to pořád, že je potřeba ji zaučit, ale najednou je asi vše jinak a ke mě se toho moc nedostane. Asi si ji budou chtít třeba nakonec zaučit sami k obrazu svému, třeba se jim moje práce nelíbí, nebo já už nevím, už mě napadají takové věci :-) Jsem zvědavá, s čím na mě vyrukují :-(

• Citovat
  • Upravit
2153
13.8.12 12:40

Já bych klidně i zahrála divadýlko (pokud bych čekala, že budou při odmítnutí neschopenky dělat problémy), že si teda doktorovi o neschopenku na příští kontrole řeknu a tak - a pak bych dorazila s tím, že mi ji prostě odmítnul napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
15.8.12 13:27

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie