Nechodí venku – 16měsíční syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
25.1.11 16:18
momi33 píše:
Když já občas vídám prcky mladší než je náš Bobin,a ti už ťapkají za ruku.Když malý začal chodit,tak sám,za ruce jsem ho nevodila,tak ani on teď nechce zaruku :nevim:

syn začal chodit v 8měs a ještě vypadal o dost větší, takže na to bych nekoukala. Každé dítko jiné. pro mě je to taky nepochopitelné, jak to, že nechce chodit:D. Ale je taková:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.1.11 16:20
zuzouš píše:
momi33 píše:
zuzouš píše:
A co vybrat šikovné místečko, kde bude čistý sníh? Tam na chvíli „vypustit dravou zvěř“ a pak zas honem domů do tepla?
A aby nás taky neviděla sousedka :roll: počítám,že její kluk-14m už umí malou násobilku.Už jsem nad tím přemýšlela,kousek od nás je parčik,moc lidí tam nechodí.Ale co fusak,nebude špinavej,když ho pak dám zpátky? :nevim:
Pokud bude dostatek čisťoučkýho sněhu, tak bude jenom mokrej. Já nevim jakýho máš prcka, ale pokud víš, že by ho to moc bavilo a pořádně se vyblbnul, tak to za tu trochu mokra stojí :wink: Na sousedku kašli, akorát si vylejvá nějaký mindráky.

On je děsně línej,a nemá rád něco pro něj nepohodlného :roll: v kočáru sedí jak pecka,jenom kouká :lol: u našich bych to mohla zkusit,případně bych mu pak otřela u nich i botičky zpátky do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.1.11 16:42

já bych ho hnedka vyprdla z kočáru, je zvyklý chodit doma v bačkůrkách, venku je nabalenej tak mu moc nejde to je jasný

klárka byla na začátku zimy to samý, jak začala chodit, pomalu jsme chodily ven bez kočáru, aby pěkně šmatlala, a ted lítá jako drak

Příspěvek upraven 26.01.11 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.1.11 06:32

Taky bych ho zkusila vyndat a podporovat v tom, aby běhal. Holt se mu nechce, je nabalenej a možná se sněhu bojí, jak studí. Mokré botičky, sníh a marast bych fakt neřešila, pokud máš dobrou kombinézu, tak mu hned tak nepromočí, však venku nebudete celý den :think:
Náš malej je už trénovanej od začátku, co začal běhat. Začal tedy v březnu a už když si byl jistý a venku se udělalo hezky, nepršelo, tak lítal a začali jsme chodit na procházky za ruku, v 16m už běžně, ani jsme už v týhle době kočár vůbec neměli. Teď už ujde tak daleko, že když přijdeme z procházky, bolí nohy i mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17050
26.1.11 10:58

U syna jsem taky kočár dávno nepoužívala.. Jenže teď vidím, jak každé dítě je jiné a chovám se k nim stejně:). Takže už to nehrotím. Musíš sama vědět, jestli se někam posuneš tím podporováním, nebo jestli ho to ještě např utvrdí v tom že chodit venku nebude vůbec, protože to bude cítit jako donucení :nevim: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
28.1.11 09:40

Ahoj,

muj syn chodi venku cca je to mesic a to jen z toho duvodu, ze jsem tehda rekla, jdeme jen kolem baraku, nebudu vytahovat kocar…a ejhle, tamhle byli pejsci, tam zase autobus a porad nekde neco a tak hezky tapkal vzdy za tim, co ho zajimalo. Nekdy se mu chce ( a to ujde opravdu poradnu kus ) a nekdy se mu nechce, tak ho obcas poponasim, pak studujeme kere, kytky atd…vetsinou se mu to libi.

Od te doby, co takhle tapka, tak kdyz je v kocaru, tak si to uziva.. :lol: predtim chtel porad z kocaru ven, nemohl to tam vydrzet. Ted tam sedi jak pecka, uz vi, o cem to tapkani je.. :lol: :lol:

Urcite bych ho nenutila, prijde na to sam. A ve snehu bych ho klidne nechala chvili chodit, hlidat promoceni a pokud je, hned domu a ohrat.
A o sousedku se nestarej, ono v tom bude urcite neco jineho…jeji ditko zase urcite neumi neco, co tve jiz ano.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí