Nechodí venku – 16měsíční syn

25324
25.1.11 15:50

Nechodí venku

Ahoj mamči,stále přemýšlím nad tím,kdy malého vyndat z kočárku,a nechat ho chodit venku.Pořád je hnusně,nechce se mi ho dávat do toho sněhu.Ale zas mám strach,jestli už jsem to neměla začít dělat.Doma lítá jako blázen,a v cizích prostorách se musí rozkoukat,a pak začne chodit.co vy na to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veverunka11
25.1.11 15:52

zkus to,neboj,když se mu to nebude líbit on si sám řekne.Dala bych ho jenom na mAX 10 minut a sup s nim do kocarku,aby nemel mokre boticky.Záleží,kolik mu je let :dance: :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15674
25.1.11 15:53

NEvidím problém v tom dítě teď vytahovat z kočárku ani v tom ho venku nenechat chodit. Já osobně bych venku nechala chodit jedině v případě, že bych předpokládala, že bude víc na nožičkách než na zemi :lol: . Moje starší dcera si taky dávala na čas, než se odvážila chodit venku. Pomohljí k tomu podobně starý kamarád - honila se s ním a úplně zapomněla, že není doma, ale venku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.1.11 15:55
hkac píše:
NEvidím problém v tom dítě teď vytahovat z kočárku ani v tom ho venku nenechat chodit. Já osobně bych venku nechala chodit jedině v případě, že bych předpokládala, že bude víc na nožičkách než na zemi :lol: . Moje starší dcera si taky dávala na čas, než se odvážila chodit venku. Pomohljí k tomu podobně starý kamarád - honila se s ním a úplně zapomněla, že není doma, ale venku :mrgreen: .

Jo,on někdy dělá to,že když se mu něco nelíbí,tak sebou kecne na zadek do jakéhokoli marastu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.1.11 15:56
veverunka11 píše:
zkus to,neboj,když se mu to nebude líbit on si sám řekne.Dala bych ho jenom na mAX 10 minut a sup s nim do kocarku,aby nemel mokre boticky.Záleží,kolik mu je let :dance: :dance: :srdce:

Je mu 16m a kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.1.11 15:57

A co vybrat šikovné místečko, kde bude čistý sníh? Tam na chvíli „vypustit dravou zvěř“ a pak zas honem domů do tepla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
25.1.11 15:57

jasně, záleží na tom, jak je starý, navíc je potřeba počítat s tím, že oni ti prcci většinou když jednou vylezou, tak už moc v tom kočáru nechtějí být, takže je to na tobě, pro mě je třeba lepší, když je malá pořád v kočáru (má 18 měs, chodí od roka), máme ještě kluka 4 roky, víceméně pořád jsme v poklusu, do školky, na nákup, a jsem ráda, že malá sedí a neprotestuje, mám co dělat s tím starším, ještě k tomu čekat na mimčo, než se rozmyslí, který keřík, kámen .. se mu líbí, jestli tam ještě chvilku postojí, podřepí … necháme to, až bude lepší počasí (jaro to jistí), navíc nám nebude při těch pomalých procházkách zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
25.1.11 16:02

Holky mají pravdu nech to na jaro.Nebo pokud mate zahradu,tak ho zkus enchat na chvilku na zahradce,ve snizku,ASle jaro bude lepší,prtože nebude mit tak mokre nozicky.Rekla bych,ze ma na to čas,nejaky deti se napriklad až ted nauci chodit.Je to normálníííí neboj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :?: :?: :?: :-D :-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17050
25.1.11 16:06

Ahojky, moje Veru ta chodit nechce. Jakmile ji vyndám z kočárku, plácne s sebou na zem a válí se celá na zemi a řve a řve, dokud nezvednu. Jedině nosit nebo kočárek. Teď už občas i chvilku jde, ale nesmí být na zemi sníh:D. Nechávám to. Nervy mám jen jedny:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.1.11 16:12
zuzouš píše:
A co vybrat šikovné místečko, kde bude čistý sníh? Tam na chvíli „vypustit dravou zvěř“ a pak zas honem domů do tepla?

A aby nás taky neviděla sousedka :roll: počítám,že její kluk-14m už umí malou násobilku.Už jsem nad tím přemýšlela,kousek od nás je parčik,moc lidí tam nechodí.Ale co fusak,nebude špinavej,když ho pak dám zpátky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.1.11 16:13
veverunka11 píše:
Holky mají pravdu nech to na jaro.Nebo pokud mate zahradu,tak ho zkus enchat na chvilku na zahradce,ve snizku,ASle jaro bude lepší,prtože nebude mit tak mokre nozicky.Rekla bych,ze ma na to čas,nejaky deti se napriklad až ted nauci chodit.Je to normálníííí neboj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :?: :?: :?: :-D :-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Rodiče mají zahradu,ale počítám,že ta bude pod sněhem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
25.1.11 16:14

jojo deti jsou pekne mazane,ze??

• Citovat
  • Upravit
25324
25.1.11 16:15

Když já občas vídám prcky mladší než je náš Bobin,a ti už ťapkají za ruku.Když malý začal chodit,tak sám,za ruce jsem ho nevodila,tak ani on teď nechce zaruku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
25.1.11 16:16

Tak to nech na jaro

• Citovat
  • Upravit
10351
25.1.11 16:17
momi33 píše:
zuzouš píše:
A co vybrat šikovné místečko, kde bude čistý sníh? Tam na chvíli „vypustit dravou zvěř“ a pak zas honem domů do tepla?
A aby nás taky neviděla sousedka :roll: počítám,že její kluk-14m už umí malou násobilku.Už jsem nad tím přemýšlela,kousek od nás je parčik,moc lidí tam nechodí.Ale co fusak,nebude špinavej,když ho pak dám zpátky? :nevim:

Pokud bude dostatek čisťoučkýho sněhu, tak bude jenom mokrej. Já nevim jakýho máš prcka, ale pokud víš, že by ho to moc bavilo a pořádně se vyblbnul, tak to za tu trochu mokra stojí :wink: Na sousedku kašli, akorát si vylejvá nějaký mindráky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí