Tříkolka nebo koloodrážedlo?

Rose-k
23.1.11 12:19

Tříkolka nebo koloodrážedlo??

Ahojky
Moje malá bude mít za chvíli dva roky,a já přemýšlím že jí koupím tříkolku s vodící tyčí a nebo koloodrážedlo.Nevím ale jestli na koloodrážedlo není ještě malá a zatím koupit spíš tu tříkolku :think: Koloodrážedlo bych jí asi spíš koupila v létě k svátku a zatím trénovala tu tříkolku,co myslíte??
A pokud jste některá spokojená s tříkolkou můžete mi dát nějaký dobrý typ kde pěknou za přiměřený peníz koupit??Moc dííky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65412
23.1.11 12:52

Tak já bych klidně už koupila koloodrážedlo…
mates dostal tříkolku s tyčí v roce a už v létě byla ve sklepě.
A drandil na odrážedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.1.11 13:07

My jsme malému pořídili ve dvou letech tříkolku bez šlapek, takže taky vlastně odrážedlo. Mělo to gumová kola, dobře to pružilo a nemusel držet rovnováhu. Nechtěl vůbec chodit pěšky, všude se to muselo tahat :lol:
Teď k Vánocům jsme mu dali kolo - odrážedlo a je to super. Z té tříkolky už ví, jak používat řidítka a může teda myslet hlavně na tu rovnováhu.
Takže za mě oboje :lol: V těch dvou letech by - aspoň na toho našeho - bylo na kolečko ještě brzo, asi by to nezvládl. Ten půlrok je docela vidět. A navíc jsou ta kola - odrážedla už celkem větší, i teď musel manžel uřezávat kus trubky, aby prcek dosáhl pěkně až na zem. K těm dražším (first bike) se teda dá koupit i adaptér na snížení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.1.11 13:17

Ta fotka není nic moc, ale snad je z toho aspoň trochu vidět typ. Malý je z toho nadšený a je mu vyloženě líto, že se ochladilo a nemůže jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.1.11 15:59

Pokud chceš, aby se učila na tříkolce šlapat a opravdu na ní jezdila, tak rozhodně vyber tříkolku, která NEMÁ šlapky na předním kole. Tříkolka s vodící tyčí je fajn pro menší děti, které jen sedí a nechávají se vozit. Na samostatné ježdění je naprosto nevhodná, dvouleté dítě jí neušlápne ani omylem.

Můj syn jezdí na koloodrážedle od roka a půl, má pidi Kettlera, na kterého dosáhl už takhle malý.

My tříkolku vynechali a koupili koloodrážedlo a pak kolo. Takže teď jsou synovi dva roky, na koloodrážedle jezdí jako šílenec, ale když se posadí na kolo, tak neumí šlapat. Ale věřím, že na to na jaře přijde. :-D

Šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.1.11 12:54

Tak našemu synkovi už dva roky byly (v listopadu) a na jaře dostane koloodrážedlo. Nad tříkolkou jsme vůbec neuvažovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.1.11 13:41

My jsme měli tříkolku s vodící tyčí do dvou let na narozenin dostal koloodrážedlo a Filípek byl nadšený podle nás je na tříkolku pozdě ve dvou to bych volila už to odrážedlo je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí