Hra s miminkem 6m

2839
19.1.11 16:36

Hra s miminkem 6m

Ahoj, holky,

chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nápady na hry s miminkem ve věku cca 6m?
Už jsem si něco našla, ale není toho moc, tak bych byla vděčná za všechny nápady :palec:

Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
19.1.11 17:17

Co si představuješ pod pojmem hra?

Já třeba malé čtu básničky, zkoušíme PACI, PACI, snažím se jí motivovat na přetočení, protože to umí jen na jednu stranu, tak motivuju na druhou. Podáváme si hračky, nejlepší hračka je dudlík a trefování zpátky do pusy :) a nejlepší hra je bouchání rukama do stolu :) nebo do podložky.

Jinak se ráda přečtu hry co se dá s takovým miminkem dělat, protože mě to zajímá :)

• Citovat
  • Upravit
4417
19.1.11 17:45

no v 6 měsících se toho moc nedá, myslím že vše popsala petka. malá se už plazila, takže ojevovala svět za dveřmy obýváku, začala se na sebe dívat do zcadla..
různě jsem si sní povídala…
ukazovala různé hračky… :think:
víc si taky nevzpomínám, tím že se plazila tak se dost zabavila sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.1.11 18:09
mom.kri píše:
víc si taky nevzpomínám, tím že se plazila tak se dost zabavila sama :lol:

K tomu se za chvilku taky dostaneme - dnes jsem jí nachytala o půl metru posunout jinde než jsem jí položila, ale bylo vidět že se posunovala dozadu :)

Malá si ještě vydrží hrát s hrazdičkou :)

Jinak mě fakt nenapadá co bych s ní měla dělat.

• Citovat
  • Upravit
17042
19.1.11 18:12

U nás vedla hra na schovávanou a vůbec je pořád hodně oblíbená :-D.
Syn se od 6m plazil, takže buď jsem ho honila po bytě, to se mu dost líbilo a pak ta schovávaná, třeba za polštářem, nebo jsem si schovala hlavu do dlaní a udělala jsem kuk :-).
Pak ho taky braly různé šňůrky, kelímky, kostky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.1.11 17:12
petka.konecna píše:
Co si představuješ pod pojmem hra?Já třeba malé čtu básničky, zkoušíme PACI, PACI,
Jinak se ráda přečtu hry co se dá s takovým miminkem dělat, protože mě to zajímá :)

už děláte paci, paci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.1.11 17:16

Ahoj,
s pacipaci mě poslali do háje ještě nedávno a to jim bylo 11m.
V 6m jsme byli hlavně na dece a váleli se mezi hračkama, různě jsem jim je ukazovala, štěrchala a stavěla kostky. Pak bylo oblíbené nošení po bytě a povídání, koukání do zrcadla. Oba už se snažili trochu lézt, tak se zabavili i tím zkoumáním hrací deky a přilehlého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.1.11 17:17

my od těch cca 6ti měsíců jedeme Paci, paci; Berany, berany, duc; kde je Dareček?? (Darek si přetáhne deku přes hlavu a když to řeknu, tak se odkryje a musím říct Tadýýý :-D - pak se zase schová) pak dělám, že mu jím nohy a ruce, z toho má děsnou prču atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.1.11 17:20
RyBANA píše:
my od těch cca 6ti měsíců jedeme Paci, paci; Berany, berany, duc; kde je Dareček?? (Darek si přetáhne deku přes hlavu a když to řeknu, tak se odkryje a musím říct Tadýýý :-D - pak se zase schová) pak dělám, že mu jím nohy a ruce, z toho má děsnou prču atd :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.1.11 17:53
Paps píše:
petka.konecna píše:
Co si představuješ pod pojmem hra?Já třeba malé čtu básničky, zkoušíme PACI, PACI,
Jinak se ráda přečtu hry co se dá s takovým miminkem dělat, protože mě to zajímá :)
už děláte paci, paci?

Zkouším to s ní, a přesně jak píše RyBana i Berany berany duc (to s ní dělá manžel), nebo děda s ní dělá TAKHLE JEDOU PÁNÍ, TAKHLE JEDOU MALÍ PÁNÍ nebo jak to je ta básnička a strašně se jí to všechno líbí :)

• Citovat
  • Upravit
2839
20.1.11 19:40

Děkuji! :kytka:
Myslela jsem něco jako tu schovávanou, něco čím ho můžu rozesmát. Ruce a nohy jím taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí