Nechtěné tyknuti nadřízený
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vůbec bych neresila, stavaj se horsi veci. Navic ses omluvila a opravila, v klidu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, že přemýšlíš o něčem, co ta nadřízená dávno zapomněla. Však ses opravila. Pusť to z hlavy.
Příspěvek upraven 24.05.21 v 19:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stane se, myslim, ze nařízená to davno pustila z hlavy. Tak uz se taky netrap ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dekuju. Cely den nad tim dloumam a nechapu co me to popadlo. Tak moc dekuji za uklidneni ![]()
- Citovat
- Upravit
Jéé to se stane ne? Taky jsem šéfovi řekla omylem ahoj
Ne teda hned takhle na začátku, ale to je fuk, myslím, že to nikdo neřeší…a taky se mi stalo, že jsem omylem tykala zákazníkovi, místo - můžete přiložit kartu, jsem mu řekla, tak můžeš
Kolegyni se to se zákazníkem stalo taky…žádné trestné oznámení na nás nepřišlo
Myslím, že se tomu každý max zasměje ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj zeny. Dnes se mi stal strasny trapas, az se stydim. Vzala jsem novou pracovni pozici a dnes me nadrizena ukazovala pracoviste a vysvetllovala co a jak,. Po skonceni jsme se rozloucily a nechtene rekla na pul pusy ahoj. Ani jsem to cele nerekla a konecne pismenka jsem se sama zarazela, co jsem z ust vypustila. Na to jsem se omlouvala a rekla nashledanou. Vubec se nechapu, jak jsem to mohla vyslovit nadrizenemu, ktereho jsem navic poprve videla. Asi tim, ze v dosavadnim pracovisti si vsechny tykame nevim. Jsem fakt blbka. Mam ted strach co si o me pomysli a nebude na me koukat skrz prsty, jak jsem neotesana. Co si o tom myslite? Ja vim blbec