Výplatní páska - chybějící dovolená

4
23.5.21 20:05

Výplatní páska - chybějící dovolená

Dobrý den,
už několikátý měsíc, když dostanu výplatní pásku, mi na ní chybí dovolená. Zřejmě mi tu pásku odstřihávají záměrně abych neviděla kolik mám dovolené, ostatní kolegyně to mají v pořádku. Když se zeptám vedoucího jak je to možné, tak mi odpoví že to účetní poslala špatně nebo že se to vytisklo špatně a nic s tím nedělá. Kontakt na paní účetní mi také dat nechce.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím má také někdo zkušenosti a jak jste postupovali.?
Předem děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2690
23.5.21 20:12

Tak kontakt na účetní máš mít normálně přece, tak nevím proč s tím dělá caviky.. Já když něco potřebuju řešit s účetní tak ji zavolám a zeptám se logicky.. Takze bych trvala na kontaktu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
23.5.21 20:23

Si za tou účetní zajdi k tomu přeci nepotřebuješ svolení šéfa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
23.5.21 20:26

Technická otázka, hledáš doufám na pásce hodiny? A ne dny.
Od nového roku se uvádí v hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
23.5.21 20:35
@Ellie12ww píše:
Dobrý den,
už několikátý měsíc, když dostanu výplatní pásku, mi na ní chybí dovolená. Zřejmě mi tu pásku odstřihávají záměrně abych neviděla kolik mám dovolené, ostatní kolegyně to mají v pořádku. Když se zeptám vedoucího jak je to možné, tak mi odpoví že to účetní poslala špatně nebo že se to vytisklo špatně a nic s tím nedělá. Kontakt na paní účetní mi také dat nechce.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím má také někdo zkušenosti a jak jste postupovali.?
Předem děkuji za odpovědi :)

A proč zrovna v tvém případě nechtějí, abys věděla kolik máš dovolené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9826
23.5.21 20:57

Jo, stalo se mi párkrát, že mi na výplatnici chyběla nejen dovolená, alei hrubá a čistá mzda :mrgreen: Na mzdovce měli nějak špatně nastavenou mašinku, která tiskla výplatnice a kus vždycky chyběl. Stačilo na mzdovku zajít a vytiskli to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.5.21 21:09

Prosim Te, jeste mate vyplatnice v papiru a ne elektronicky zasifrovane v pdf?
Tam by Ti nikdo nic neustrihaval, vse je automaticky generovano a odesilani na email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
23.5.21 21:11
@Jogrr píše:
Tam by Ti nikdo nic neustrihaval, vse je automaticky generovano a odesilani na email.

my máme taky papírové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.5.21 21:27
@Ellie12ww píše:
Dobrý den,
Předem děkuji za odpovědi :)

Zjistila bych si číslo na účetní a zavolala jí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.5.21 05:15
@ivašot. píše:
A proč zrovna v tvém případě nechtějí, abys věděla kolik máš dovolené?

Těžko říct. Když jsem si chtěla dovolenou tak jsem si měla zařídit střídačku, aby šla za mě. To mi vedoucí řekla, že bude jinde že nemůže, tak jsem si to zařídila jinak a prohodila směny s kolegyní. Když jsem přišla po čtyřech dnech dovolené do práce, bylo mi řečeno od kolegyně, že stříkačka byla doma.
Tato firma je celá nějaká divná.
Když jsme dělali inventuru cigaret, chyběli nám cigarety za 3.000,– na jiné pumpě (ta samá firma) za 8.000,– něco je prostě špatně :) Čekám už jen na srpen kdy mi končí smlouva, prodlužovat jí nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.5.21 05:43
@Anix píše:

Ano ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.5.21 05:46
@Jogrr píše:
Tam by Ti nikdo nic neustrihaval, vse je automaticky generovano a odesilani na email.

Bohužel, takhle s tím právě mohou šachovat. Jako například s mou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
25.5.21 18:35
@Anix píše:

Ahoj, fakt se musí uvádět v hodinách? U nás uvádějí pořád ve dnech, je to špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
26.5.21 00:11
@jita22 píše:
Ahoj, fakt se musí uvádět v hodinách? U nás uvádějí pořád ve dnech, je to špatně?

Od noveho roku se musi uvadet v hodinach a pokud je jeste nejaka stara dovolena z lonskeho roku, tak ta se musi uvadet ve dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat