Ahoj maminy, měla jsem normální spontální porod, dlouhý, bolestivý, s komplikací..a po šestinedělí jsme to s partnerem zkoušeli..jo bolelo to, ale tak nějak to šlo a někdy zase ne..bylo to tak 1 za týden někdy i víc, ale co mě trápí je, že teď co jsem skoro půl roku po porodu tak nechci spát s partnerem.. vymlouvam se a utíkam od toho.. jako taky bych třeba chtěla, ale když má nato dojít tak ze smutním a chce mi spíše brečet nevim jestli to taky neni třeba psychické?? Nevíte nebo neni některá z vás, která to má taky tak?? Budu se těšit na příspěvky a třeba i nějaké rady
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj maminy, měla jsem normální spontální porod, dlouhý, bolestivý, s komplikací..a po šestinedělí jsme to s partnerem zkoušeli..jo bolelo to, ale tak nějak to šlo a někdy zase ne..bylo to tak 1 za týden někdy i víc, ale co mě trápí je, že teď co jsem skoro půl roku po porodu tak nechci spát s partnerem.. vymlouvam se a utíkam od toho.. jako taky bych třeba chtěla, ale když má nato dojít tak ze smutním a chce mi spíše brečet
nevim jestli to taky neni třeba psychické?? Nevíte nebo neni některá z vás, která to má taky tak?? Budu se těšit na příspěvky a třeba i nějaké rady