Odstranění poporodního trauma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
22.9.11 11:57

xy

xy

Příspěvek upraven 12.11.11 v 06:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kvetinka56
22.9.11 12:13

No, porod jsem mela trochu jinej jako ty, ale pocity uplne stejne. Az na to, ze mne dr bez jakyhokoli upozorneni narval ruce k cipku, ktery oteviral a druhou my tlacil na bricho, aby vytlacil nasilim prasknutou plodovku :cert: :cert: Mne pomohla kinezie + Bachovy kapky, stacilo jedno sezeni a ja jsem temer rok po porodu mohla konecne dychat normalne. Je moc smutne, jak se ted vedou nektere porody, mam pocit, ze jsem byla jenom jako krava nekde na JZD, ktere se nikdo nic neptal, a delal si s ni, co chtel.
Drzim pesti, at tu traumu spracujes, je jedno jakym zpusobem to bude. :hug:

• Citovat
  • Upravit
17629
22.9.11 12:23

http://www.vedomyporod.cz/…ho-traumatu/ Doporučuju tuhle paní. Pročti si stránky. Mám na ní skvělé reference od blízkého člověka. Má tam i své porodní příběhy, je citlivá.
Osobně bych nezavrhovala psychologa, samozřejmě takového, kterému bys věřila. Někteří se i na tuhle problematiku specializují, ale respektuju, že každý má svou cestu.

Přeju ti, ať to zpracuješ, naprosto ti rozumím, přestože jsem ještě nerodila, tak si dovedu představit, jak tyhle nešetrné zásahy člověka mohou bolet na těle i duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.11 12:24

jo a bachovky jsou fajn, akorát si myslím, že tohle je třeba ventilovat, že jen bachovky by nemusely stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.9.11 12:37

Mne dala dokupy az skoro po roce po porodu kraniosakralni terapie. Ac jsem neverila, behem akce necitila naprosto nic, presto ta bolest odesla. Byla jsem u p. Svece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.11 12:38

Nechci zahlcovat, ale taky ještě mě napadlo, že duly pracují s poporodním traumatem, takže můžeš kontaktovat i nějakou dulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat