Nechutenství - dcera 10 m

111
21.7.12 17:13

nechutenství -dcera 10 m

Ahojte, máme takový problém… naše Nelinka (10 měsíců), nám začala z ničeho nic nejíst. Nevím, čím by to mohlo být, za celý včerejšek nesnědla nic, vypila pouze asi 600 ml sunaru, svačina, oběd, večeře - nic! Mysleli jsme si, že je to třeba zoubkama, má zatím jen dva spodní ve předu. Jenže mi nechce jíst ani dneska, dřív, než budu opět panikařit, setkala se některá maminka tady s něčím takovým?

Díky za rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17724
21.7.12 17:19

Jojo, když mu rostly zuby tak i několik dní chtěl jen mlíko a nebo studené věci (jogurt, přesnídávku) a odmítal teplé obědy a teplejší mlíko. Neboj, dobrovolně dlouho o hladu nebude ;) hlavně teda zajistit ty tekutiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 17:21

Ahoj, právě řeším úplně stejný problém…viz obnovená diskuze Zuby??? (je v nabídce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 17:22

@Evickita a jak dlouho to hladovění u vás trvalo..u nás je to už týden a já začínám být docela bezradná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
21.7.12 17:25
@terulkaslunicko píše:
@Evickita a jak dlouho to hladovění u vás trvalo..u nás je to už týden a já začínám být docela bezradná…

Tak různě, někdy den někdy 3dny někdy týden, podle toho jak rychle se zuby klubaly. Jestli se Ti zdá že je to dlouho tak bych se poradila s pediatrem. Může být i jiný důvod (např. afty v puse apod…) hlavně bych teda hlídala to pití aby měl/a dost tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.7.12 17:49

Ty joo… jsem si i oddychla.. u nás je to druhý den, do teď jedla krásně, ale fakt od včerejška to je mazec,.přesnídávky, ovoce, vše odmítá,..napije se pouze sunaru občas trošinku čaje-žádná sláva… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.7.12 18:12

Setkávám se s tím před tím než mi dcera onemocní - třeba rýma. Tak 3 dny před tím odmítá jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.7.12 18:12

Hm, tak ještě že jsem si tohle přečetla, teď jsem klidná. Je to, jakobys @vermace psala o naší Natálce :P Je jí necelých 10 m a někdy se stane, že sní jen trošičku přesnídávky, nebo lipánka, oběd sabotuje skoro obden, nedostanu do ní skoro nic jen MM. Taky to přisuzuju zoubkům, dost jí teď trápí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.7.12 18:18

S těma zoubkama je to masakr,..třeba v lékárně mi paní říkala, že gely na zoubky vůbec neporučuje-nebyla tak stará, aby měla zastaralé názory a neuznávala dnešní medicínu, ale obsahuje to i škodliviny prý -no co taky v dnešní době neobsahuje, že? tak jak pak máme těm drobečkům, co se trápí pomoc! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.7.12 18:54

Takových chvil ještě budeš mít…normální stav ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.7.12 19:00

@vermace gely…jsem na to už asi alergická. Jsou to vymoženost posledních pár let, dřív tyhle sta.ky nebyly a šlo to. Maminy dávaly dětem kůrky chleba, zmražená kousátka(chladily)a šlo to asi líp, než ty dnešní…
V život jsem to nekoupila, nepoužila, dala jsem na staré rady a nebyl u mých 3 dětí problém ;)
( nechutenství, teploty, to k tomu patří, to žádný gel prostě nevyřeší )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí