Nechutné pomluvy

21
23.9.16 10:30

nechutne pomluvy

Zdravim maminky. Urcite jste se nektera setkala s pomluvami..kdo ne. Ale moje situace uz je vice mene neunosna. Je mi 25 let, chvilku jsem bydlela v mensi vesnici, pracovala tam…pak jsem se odstehovala, ovsem u znameho jsem si tam ustajila kone takze tam stale dojizdim. Problem je v tom, ze jsem tam mela kamaradky, ktere ale nerozdychaly to, ze jsem si mohla dovolit utratit hodne penez za kone. Nejdriv si ze mne jen delaly srandu, ze mam asi nejakeho sponzora, milence a kdovi co vsechno…to se dalo unest. Ovsem pak to zacaly stupnovat. Postupne jsem odevsad slychala, ze mam kone za sex, na ustajeni si vydelavam jako slapka apod.. Pak prislo to, ze se se mnou prestal bavit kamarad, se kterym uz se rysovalo neco vic. Doslechla jsem se, ze mu ony slecny psaly, ze si privydelavam sexem, dluzim kam se podivam a dokonce mu poslaly falesne vytvoreny inzerat na nejakem erotickem portalu..
Aby toho nebylo malo, chodi mi anonymni smsky, prisla dalsi pomluva, ze slecne dluzim penize za utopeny mobil (situace z oslavy cca pred pul rokem..nestastna nahoda, resit to tehdy nechtela, protoze to bylavi jeji vina) a ze podava trestni oznameni apod.
Krome kamaradu vypisuji anonymne i me rodine, do prace…
Dlouho jsem nad tim mavala rukou, ale ted uz citim, ze to na mne doliha a fakt nevim jak se branit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
23.9.16 10:34
@Akira14 píše:
Zdravim maminky. Urcite jste se nektera setkala s pomluvami..kdo ne. Ale moje situace uz je vice mene neunosna. Je mi 25 let, chvilku jsem bydlela v mensi vesnici, pracovala tam…pak jsem se odstehovala, ovsem u znameho jsem si tam ustajila kone takze tam stale dojizdim. Problem je v tom, ze jsem tam mela kamaradky, ktere ale nerozdychaly to, ze jsem si mohla dovolit utratit hodne penez za kone. Nejdriv si ze mne jen delaly srandu, ze mam asi nejakeho sponzora, milence a kdovi co vsechno…to se dalo unest. Ovsem pak to zacaly stupnovat. Postupne jsem odevsad slychala, ze mam kone za sex, na ustajeni si vydelavam jako slapka apod.. Pak prislo to, ze se se mnou prestal bavit kamarad, se kterym uz se rysovalo neco vic. Doslechla jsem se, ze mu ony slecny psaly, ze si privydelavam sexem, dluzim kam se podivam a dokonce mu poslaly falesne vytvoreny inzerat na nejakem erotickem portalu..
Aby toho nebylo malo, chodi mi anonymni smsky, prisla dalsi pomluva, ze slecne dluzim penize za utopeny mobil (situace z oslavy cca pred pul rokem..nestastna nahoda, resit to tehdy nechtela, protoze to bylavi jeji vina) a ze podava trestni oznameni apod.
Krome kamaradu vypisuji anonymne i me rodine, do prace…
Dlouho jsem nad tim mavala rukou, ale ted uz citim, ze to na mne doliha a fakt nevim jak se branit.

na policii - pomluva je trestný čin + právníka a dotyčné se budou divit ;)
sama bych se s dotyčnými nezahazovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
23.9.16 10:41

Od kamaráda bych si vyžádala ty zprávy i falešný inzerát a zašla na policii (nejprve bych se tedy tvůrce zeptala, proč to udělal, kdyby zatloukal, prostě bych bez emocí oznámila, že dál to tedy bude řešit policie a právník).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
23.9.16 10:44

Ano, posbírala bych všechny důkazy - inzeráty, smsky, zprávy do práce i rodině a zašla na policii a podala trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33517
23.9.16 10:47

@Akira14 Pěkný kamarádky teda :pocitac: šla bych asi fakt na policii, vědomě tě poškozujou, to už není jen pomlouvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.9.16 11:12

Nejhorsi je, ze uz po vesnici nemuzu normalne jit bez toho aby se nekdo neusklibl. Kamarad radeji vubec nekomunikuje- coz boli nejvic. Zvazuju, ze kone odvezu jinam, ale zase se nechci vzdavat.
Udani zvazuju, jen tech dukazu moc nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.9.16 11:35

Jak píšou holky, šla bych na policii. Sice bych si od toho moc neslibovala, v našem státě se člověk těžko brání. Ale aspoň by se dotyčné dámy mohly zaleknout a nechat toho. protože když s tím nic nebudeš dělat, bude se to stupňovat. Ono je něco jiného krafat přes plot se sousedkou o tom, jak sis nečestně vydělala na koně, ale posílat někomu smsky a vytvářet fake profily, to už je stalking. Asi jim hodně ležíš v žaludku. Jo, závist je hnusná vlastnost. Co se týče kamaráda, tak z něj bych si tak hlavu nedělala. Když věří takovým slepicím a nemá ani tolik charakteru, aby si vyslechl názor druhé strany, za moc nestojí. Na jednu stranu, takhle jsi aspoň měla možnost poznat, co je zač. Na policajty bych ale šla stoprocentně. Nenechávej to jen tak. Moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.9.16 14:38

@Bora-Bora. Ahojky tos narazila na nějaké policejni neumetely. Ja totiz taky podavala trestni oznameni za stalking formou sms a dotycneho si vysetrovatel podal ry chlosti blesku. A nejenze sms ustaly navic se ke me dotycny ani nepriblizi. Policie to vysetruje jako nebezpecne vyhrozovani a urad prahy 7 jako urazku na cti. Asi fakt zalezi na jakeho vysetrovatele narazis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.9.16 14:48

@Bora-Bora. No me se dotycny chlamal jakse policajtu neboji bla bla bla no a najednou je jak ovecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová