Necítím pohyb

135
12.3.15 17:05

Necítím pohyb

Zdravím, mam takový dotaz a možná taky potřebuju trochu uklidnit. Jsem dnes 21+1 a cely den necitim pohyb a to uz je nějaký čas cítím docela silně, jsou krásně rozeznatelné, cítí je i přítel. Vetsinou se ozval hlavne rano a vecer. A jeste k tomu mam na intimce ne vylozene krev, ale v tom vytoku jakoby jen zilky krve. Mozna budete rikat ze jsem hysterka, ale mam ted velmi stresove obdobi a uz me dokaze vydesit vse. Dekuju. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Avu
4284
12.3.15 17:06

Tak snad na pohotovost ne :-O Raději 10× zbytečně, než jednou pozdě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 17:09

@zanet6397 okamžitě val na pohotovost, tady ti asi těžko poradíme…at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.3.15 17:09

Čekám na pritele a hned jak dorazi z prace, tak se spolu domluvime. Volala jsem mamce atd a ta rika ze je to normalni, zkusim jeste chvilku pockat na toho pritele a snad se treba pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.3.15 17:10

Honem šupky dupky na pohotovost!!! tady ti běží důležité minuty, které máš utrácet na cestě na pohotovost…ať tě tu vidíme zpátky s tím, že nám napíšeš, že je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.3.15 17:11

Zakladam diskuzi jestli by tady nebyl nekdo kdo to mel stejne a nic to nebylo. Cekam nez prijede pritel tak jsem se chtela asi jen trochu uklidnit proto diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.3.15 17:14

Ono to může být v pořádku, ale pokud se ti něco nezdá a jen ty to můžeš cítit nejlépe, tak nečekejte a jeďte…já si pamatuji, že když jsem minulý rok byla ve 12 týdnu tt začla jsem trošičku špinit, okamžitě jsem zalarmovala partnera a okamžitě jsme jeli na pohotovost…reaguj přesně dle fráze: RADŠI 100X ZBYTEČNĚ, NEŽ NEJET VŮBEC A LITOVAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
12.3.15 17:14

Ty jo, já už bych byla na pohotovosti. Doufám, že nám brzy napíšeš, že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
12.3.15 17:15

Není na co čekat. Raději jet k doktoru zbytečně než litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.3.15 17:16

@Petulka1234 to je jasne radsi teda pojedem. Jsem hrozne rozklepana.
@Ester13 snad ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
12.3.15 17:17

Mě se stalo, že jsem cítila pohyby pravidelně a potom třeba v 23 týdnu tři dny nic, mohl se otočit nožkama směrem do zad, to pak cítíš míň, zvlášť když je ještě tak malinký…většinou pomáhá trošku potřepat břichem, sníst něco sladkého, nebo zapnout hudbu v mobilu a přiložit na břicho…to je jedna věc…druhá věc jsou ty žilky - krve, s tím bych jela. resp. s tím jsem jela, když se mi to stalo, ale bylo to podráždění po sexu…nemusí to nic znamenat, ale bylo by dobré zkontrolovat se pro klid, než celou noc nespat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
12.3.15 17:19

@zanet6397 ahoj, snez neco sladkeho, lehni si na zada a bedlive pozoruj, urcite pohyby ucitis. A pak muzes pro klid vyrazit na tu pohotovost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.3.15 17:20

@Kristanka dekuju za povzbuzeni. Ted jsem kopnutí cítila. To me velice uklidnilo, ale stejne radsi teda zajedeme s tou"krvi".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
12.3.15 17:23

Urcite jed na pohotovost a dej nam vedet. Urcite nebudes za hysterku. V takove situaci by tam jela kazda a naprosto opravnene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
12.3.15 17:25

S pohyby bych v tomto týdnu neplasila, ma tam spoustu místa a nemusí být cítit, u me zabírá čokoláda, slabé kafe a hned dostanu pár ran…
Ale s krvi je lepší zajet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky