Necitlivost prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.15 12:44

@JulkaD jsem se v tom sem tam patlala jedenáct let… :roll: :oops: no, ale jo, ono to půjde, děkuju za podporu! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
1.2.15 12:54
@Anonymní píše:
@JulkaD jsem se v tom sem tam patlala jedenáct let… :roll: :oops: no, ale jo, ono to půjde, děkuju za podporu! :kytka:

No prave proto se porad se svoji doktorkou:). Ono uz jsi se s tim dost dlouho trapila sama..jak jsi psala, je skoda se o neco ochuzovat, kdyz by se to treba dalo resit. Treba to ani nemusi mit souvislost s tvoji spatnou zkusenosti apod.
Tobe se to zda trapne a stydis se o tom mluvit, ale ostatni to tak nevnimaji, neboj…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 13:13

@JulkaD ne? Nevnímají? To se mi popravdě ulevilo, mně je to fakt nepříjemný :-( No jdu k ní 4. 2. tak to hnedka nadhodim, doufám, že se teda k tomu dokopu, kde jinde by byla příčina to opravdu netuším, když předtím to bylo ok.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
1.2.15 16:41
@Anonymní píše:
@JulkaD ne? Nevnímají? To se mi popravdě ulevilo, mně je to fakt nepříjemný :-( No jdu k ní 4. 2. tak to hnedka nadhodim, doufám, že se teda k tomu dokopu, kde jinde by byla příčina to opravdu netuším, když předtím to bylo ok.. :nevim:

jestli mas psycholozku, tak to s ni urcite prober, nestyd se, ona je tu od toho, aby Ťi pomohla s Tvymi problemy :)

• Citovat
  • Upravit
71
30.4.19 14:29

Mě naopak kojení tu citlivost nastartovalo, bojím se že až přestanu kojit zase bude utrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.26 20:04

Já se chci prosím zeptat…před těhotenstvím prsa citliva, vzrusovalo mě strašně, když si s nima přítel hral a postupně po dvouch dětech a kojení…prsa vůbec ale vůbec nic..citliva na zimu..to jo, ale když mi je manžel hladí tak nic necítím…a je to už 13 let…je mi to lito

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová