Úplná narkoza při kojení

2528
20.8.12 19:20

Uplná narkoza při kojení

Ahoj mam jít na operci pod úplnou narkozu a stále kojím. Ještě ten den bych měla jít domů, nevíte jak dlouho potom nebudu moct kojit malá je docela závislačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
20.8.12 19:25

Já byla na čištění po porodu (v celkové narkóze asi hodinu), vynechávala jsem jedno kojení (v nemocnici zajistili dokrm), pak už jsem kojila normálně (na sál v 8 hodin, kojila jsem po dvanácté)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.8.12 20:07

4 hodiny po operaci jsem odstříkala mlíko a vylila a pak už jsem mohla kojit :palec: Nestihla jsem si ale odstříkat do zásoby (bylo to 3 dny po porodu), tak malej zatím dostal dokrm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
20.8.12 20:25

Ahoj, ja jsem byla taky v celkove narkoze a jeste ten den jsem sla domu. Prvni mliko po operaci se nema diteti dat, takze odstrikat a vylit, dalsi uz muzes v pohode. Muj malej tehda mel taky UM na tu chvili, kdy jsem byla mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30413
20.8.12 20:46

Byla jsem na operaci v úplné narkóze, když byly malému 2 měsíce. Kojila sem ráno v 8 a pak jsem šla ihned na sál (schválně mě dali jako první na operaci kvůli kojení). Kolem 9 už jsem byla vzhůru a ve 12 už jsem kojila. To že bych měla první mléko odstříkat a vylít mi nikdo neříkal, takže si ho malej vyzunknul a nevypadal nijak ospale. U nás teda malej ty 4 hodiny jezdil s tatínkem v kočárku kolem nemocnice a vydržel bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
20.8.12 21:03

Mně taky říkali první mlíko vylít, dát odstříkané a další už jsem mohla kojit. Byla jsem na vyčištění, když měl malý 7 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová