Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj mam jít na operci pod úplnou narkozu a stále kojím. Ještě ten den bych měla jít domů, nevíte jak dlouho potom nebudu moct kojit malá je docela závislačka.
Já byla na čištění po porodu (v celkové narkóze asi hodinu), vynechávala jsem jedno kojení (v nemocnici zajistili dokrm), pak už jsem kojila normálně (na sál v 8 hodin, kojila jsem po dvanácté)
4 hodiny po operaci jsem odstříkala mlíko a vylila a pak už jsem mohla kojit
Nestihla jsem si ale odstříkat do zásoby (bylo to 3 dny po porodu), tak malej zatím dostal dokrm
Ahoj, ja jsem byla taky v celkove narkoze a jeste ten den jsem sla domu. Prvni mliko po operaci se nema diteti dat, takze odstrikat a vylit, dalsi uz muzes v pohode. Muj malej tehda mel taky UM na tu chvili, kdy jsem byla mimo.
Byla jsem na operaci v úplné narkóze, když byly malému 2 měsíce. Kojila sem ráno v 8 a pak jsem šla ihned na sál (schválně mě dali jako první na operaci kvůli kojení). Kolem 9 už jsem byla vzhůru a ve 12 už jsem kojila. To že bych měla první mléko odstříkat a vylít mi nikdo neříkal, takže si ho malej vyzunknul a nevypadal nijak ospale. U nás teda malej ty 4 hodiny jezdil s tatínkem v kočárku kolem nemocnice a vydržel bez jídla.
Mně taky říkali první mlíko vylít, dát odstříkané a další už jsem mohla kojit. Byla jsem na vyčištění, když měl malý 7 týdnů