Bydlení - něco jako pořad Malá farma

5393
23.1.12 18:27

Něco jako malá farma?

ahoj!
docela rádi se s mužem díváme v televizi na pořad „malá farma“.
já bych se ráda přestěhovala někam na samotu a taky měla u baráku nějakou tu havěť.
zajímalo by mě, jak se dají získat při takovémhle drobném farmaření nějaké dotace? myslím třeba při nějaké produkci (slepice, králíci…)
poradíte třeba nějaké stránky, či jak to máte vy?
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
23.1.12 18:32

Co zkusit stranky ministerstva zemedelstvi? taky na to koukam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.1.12 18:33

to je krasna predstava (btw, moje vysnena :D ), aorat se obavam, ze u nas moc na dotace nemas sanci…aspon co vim od lidi, co od nich beru maso, mliko, zeleninu a tak…

zkus kdyz tak kouknout vedle na B-C ma diskuze Framarky nebo tak neco, treba holky poradi :)

(a az se trosku zabehnete, ja bych prosila pravidelne dodavky kureciho masa, dekuji :kytka: :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.1.12 18:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.1.12 18:36

mno..je to dost slozite studium…mame malou farmu…ale vzhledem k papirovani ktere je treba na minimalni dotace…jsem to vzadala a jsme bez dotaci. kdyz se tim chces zivit (tema dotaceme) tak uz to musis delat ve velkym…kamoska ma penzion, stado ovci (200ks) stado koz (100ks) kone prasata apod. a ta uz se tim takhle uzivi. pokud chces chovat 10 koz pet ovci a kona..tak ani nahodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.1.12 20:39

holky, díky za reakce!
luape, na ty stránky koukám, ale nejsem z toho moc moudrá :think: mě by zajímala nějaká konkrétní čísla: při tom a tom, kolik je možné získat :think:
zuziky, juknu, díky
mikitao, tak ta fakt netroškaří :mrgreen: mě by stačilo 100 kuřátek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
2.2.12 07:29
zuzanecka81 píše:
holky, díky za reakce!
luape, na ty stránky koukám, ale nejsem z toho moc moudrá :think: mě by zajímala nějaká konkrétní čísla: při tom a tom, kolik je možné získat :think:
zuziky, juknu, díky
mikitao, tak ta fakt netroškaří :mrgreen: mě by stačilo 100 kuřátek 8)

tak na 100kuřátek už by myslím dotace být mohly taky… Chce to pozjištovat. A nezapomenout registrovat hospodářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.2.12 09:50

a jéje, admini zas neměli co dělat… přejmenovali téma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie