Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj!
docela rádi se s mužem díváme v televizi na pořad „malá farma“.
já bych se ráda přestěhovala někam na samotu a taky měla u baráku nějakou tu havěť.
zajímalo by mě, jak se dají získat při takovémhle drobném farmaření nějaké dotace? myslím třeba při nějaké produkci (slepice, králíci…)
poradíte třeba nějaké stránky, či jak to máte vy?
![]()
Co zkusit stranky ministerstva zemedelstvi? taky na to koukam
to je krasna predstava (btw, moje vysnena
), aorat se obavam, ze u nas moc na dotace nemas sanci…aspon co vim od lidi, co od nich beru maso, mliko, zeleninu a tak…
zkus kdyz tak kouknout vedle na B-C ma diskuze Framarky nebo tak neco, treba holky poradi ![]()
(a az se trosku zabehnete, ja bych prosila pravidelne dodavky kureciho masa, dekuji
)
mno..je to dost slozite studium…mame malou farmu…ale vzhledem k papirovani ktere je treba na minimalni dotace…jsem to vzadala a jsme bez dotaci. kdyz se tim chces zivit (tema dotaceme) tak uz to musis delat ve velkym…kamoska ma penzion, stado ovci (200ks) stado koz (100ks) kone prasata apod. a ta uz se tim takhle uzivi. pokud chces chovat 10 koz pet ovci a kona..tak ani nahodou ![]()
holky, díky za reakce!
luape, na ty stránky koukám, ale nejsem z toho moc moudrá
mě by zajímala nějaká konkrétní čísla: při tom a tom, kolik je možné získat ![]()
zuziky, juknu, díky
mikitao, tak ta fakt netroškaří
mě by stačilo 100 kuřátek ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, díky za reakce!
luape, na ty stránky koukám, ale nejsem z toho moc moudrámě by zajímala nějaká konkrétní čísla: při tom a tom, kolik je možné získat
zuziky, juknu, díky
mikitao, tak ta fakt netroškařímě by stačilo 100 kuřátek
tak na 100kuřátek už by myslím dotace být mohly taky… Chce to pozjištovat. A nezapomenout registrovat hospodářství.