Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Něco plave v moči? Jak to vypadá? Bakterie okem neuvidíš. Nemůže to být třeba hlen?
Tak plavající bakterie rozhodně nespatříš..také myslím že je to hlen, případně epitel ![]()
@markyska82 plave mi tam toho víc. Plavou tam takový provázky hnědý a pak takový bílý ťupky. Během dne jak piju moč je v pohodě, ale první ranní moč je vidět v toaletě, jak tam ty provázky plavou.
Ja mela bili kousicky mini..byla to bylkovina..vysetrovali to a nic..proste mam bilkovinu v moci..ale jen rano..pak uz ne..
@Anonymní píše:
@markyska82 plave mi tam toho víc. Plavou tam takový provázky hnědý a pak takový bílý ťupky. Během dne jak piju moč je v pohodě, ale první ranní moč je vidět v toaletě, jak tam ty provázky plavou.
může to být nějaká sražená krev, raději bych si zašla k dr
@Anonymní píše:
Ahoj, léčila jsem se nedávno antibiotikem. Léčba probíhala měsíc. Měla jsem střevní bakterie v moči, co se týká hygieny, řekla bych, že jí mám velice dobrou. Poslední dny pozoruji, že mi zas v moči něco plave. Má někdo z vás také problém s močí? Jak se zbavit těch bakterií? Antibiotika jsem brala opravdu hodně dlouho a nechtěla bych je brát znovu.
Dojdi si k lékaři, já jsem měla taky podobný problém, bolelo mě i břicho a měla jsem nějakou bakterii v těle, dělalo mě to neplechu, a taky mě něco plavalo v moči, řešila jsem to jenom dietou asi tak 14dní. Nemusí to byt nic vážného, ale radši neriskuj.
@Kallya ahojky, vím, že stará diskuze, ale nevzpomeneš si co to bylo? a jakou dietu jsi měla?
Ahoj, léčila jsem se nedávno antibiotikem. Léčba probíhala měsíc. Měla jsem střevní bakterie v moči, co se týká hygieny, řekla bych, že jí mám velice dobrou. Poslední dny pozoruji, že mi zas v moči něco plave. Má někdo z vás také problém s močí? Jak se zbavit těch bakterií? Antibiotika jsem brala opravdu hodně dlouho a nechtěla bych je brát znovu.