Něco na moučnivku?

579
17.12.12 09:36

Něco na moučnivku?

Maminky, máme průběžně moučnivku, dáváme genciánu, neexistuje i něco jiného, stejně účinného, něco co nebarví? nevim, jestli jsem prasátko, ale máme to úplně všude:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
579
17.12.12 09:40

???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.12.12 09:43

Jo já jsem dávala takovou bezbarvou vodičku, borax? Nepamatuju se přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
17.12.12 09:44

Moučnivka bývá spíš z nadměrné čistoty (nebo aspoň mě to dost lidí tvrdilo). :nevim: Já dávala genciánku. Pak jsem zkoušela homeopatika borax a už se nám to nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.12.12 09:46

Existuje Borax, homeopatika, Neocide gel (velmi nechutné - jsou dvě verze, rádi prodávají tu, která není primárně označena pro použití do pusy, ale existuje ještě jedna, dětská, právě na desinfekci dutiny ústní - ač má mít pomerančovou příchuť, chutná stejně hnusně, jako ta obyčejná), tyčinky Pagavit. Víc nevím.

• Citovat
  • Upravit
579
17.12.12 09:48

Tak já si pořídím ten borax, děkuju, když už jsme u těch homeopatik, nevíte některá na střevní koliky, jaká homeopatika jsou dobrá?
Co se týče nadměrné čistoty, to bych právě neřekla, nejsem taková z těch přehnaně úzkostlivých maminek:)právě naopak, na vše říkám, hele imunita zdarma:))ale všeho s mírou samozřejmě, spíš mi přijde, že je to z toho, jak si neustále něco strká do pusinky, to nejde ohlídat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.12.12 09:50

Nadměrná čistota - v životě jsem o tom neslyšela, my jsem poměrně fanatici do čistoty (ale už se postupem času s miminem lepšíme) a moučnivka se nám (ťuk ťuk) vyhýbá obloukem.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
17.12.12 09:52

Našemu mladýmu nic místního nezabralo(včetně vyhození všech dudlíků a nakoupení nových), jenom špína, mastnota a dítě nás svou černou pusou děsilo, tak jsme si nechali z Německa dovézt InfectoSoor Mundgel - na dudana a za dva dny to bylo pryč, potom jedna malá epizodka za hodně měsíců

Z nadměrné čistoty to u nás nemohlo být, ne že bychom byli prasátka, ale přehnaná sterilita u nás nehrozila ;)

• Citovat
  • Upravit
4041
17.12.12 09:54

Já používala genciánu a bylo to všude jak slintal a pak jsem asi tři dny po sobě mazala Mundisal gelem, začali mu růst zuby a bylo po moučnivce napořád

Příspěvek upraven 17.12.12 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
17.12.12 09:55

Neocide gel…zabral po jednom dni :palec:. A že by byl nechutnej mi nepřišlo, měli jsme ten pomerančovej a mladej to podudal, šoupla jsem mu to na dudlík 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
17.12.12 09:57

A taky jsem v tu dobu vytírala pusinku a krk roztokem Tantum verde tak nevím co zabralo, ale moučnivku už víckrát neměl a ještě jsem vyvářela dudlíky v octový vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.12.12 09:57
@Loffda píše:
Neocide gel…zabral po jednom dni :palec:. A že by byl nechutnej mi nepřišlo, měli jsme ten pomerančovej a mladej to podudal, šoupla jsem mu to na dudlík 8o

A zkoušela jsi ho :)? Chutná to jako štiplavá desinfekce, ten pomeranč jsem v něm necítila ani s trochou fantazie :).

• Citovat
  • Upravit
10895
17.12.12 10:23

@Naima jsi mě donutila to jít ještě jednou ochutnat! :mrgreen: Jo, zkoušela, ale mě to fakt nepřijde nijak hnusný :nevim: Jsou mnohem horší věci, třeba antibiotika pro mrňata v tekutině…to je teprve echt hnus, takže tohle je na pohodu a hlavně nám to teda zabralo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
17.12.12 10:25

Nám pomohl calgel na zoubky. Za tři dny byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.12.12 10:33
@Loffda píše:
@Naima jsi mě donutila to jít ještě jednou ochutnat! :mrgreen: Jo, zkoušela, ale mě to fakt nepřijde nijak hnusný :nevim: Jsou mnohem horší věci, třeba antibiotika pro mrňata v tekutině…to je teprve echt hnus, takže tohle je na pohodu a hlavně nám to teda zabralo :palec:

Určitě, hlavně že to zabírá, to jde chuť stranou (a ráda čtu, že to zabralo tak rychle, kdyby bylo potřeba, tak do toho gelu půjdu) ;) - antibiotika jsme naštěstí neměli, takže hodnotit nemůžu, ale pokud je to horší, než tenhle gel, tak pro mne potěš koště. Ale chápu, chutě jsou různé, mně to přišlo fakt extrémně hnusné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA