Nedávám to :(

Katanovak
7.3.23 22:19

Nedávám to ..

Ahoj, holky
Jsem na pokraji zhroucení a nebaví mě život..
strašně se si prala dítě. Dlouho nám to nešlo, jednou jsem potratila na začátku potom jsme se snažili dva roky.. potom sem otěhotněla, cele těhotenství v podstatě spočívalo v tom ze sem se neskutečné bal ze o miminko opět přijdu. Takto to šlo až do 9teho měsíce myslela jsem ze se to s porodem změní ale spletla sem se. Malemu bude 7 měsíců a já stále bojují každý den. Tolik ho miluju ale nedokážu si ho užívat, za vším vidím kastroficke scenare. Bojím se ze o nej přijdu ze se něco stane.Je to úžasné a usměvavé dítě..teď máme nějaké problémy, neřekla bych ze velké nerada bych to rozebírali prrotoze by mě v tom někdo mohl poznat. Nezvladam tyhle situace a sem z toho na zhroucení. Tohle mě vážně nebaví. Jsem ve stresu, každý den a každou hodinu se bojím ze něco zanedbam.Ze něco udělám co by ho ohrozilo..mám 50 kilo, nechuť k jídlu, pleť jako minove pole, sem vyklepana a to vše ze stresu. Uvedomuji si ze i malý je chudák, ze chudák bude protože můj strach ovlivnije prakticky naši celou rodinu. Nemám uz na tohle sílu. Holky poradte, pomuze psychiatr? Snazila sem se to resit ale všechny řešení se zdají byt skrz leky ještě kojim takže toho bych se musela vzdát. Bojovaly jste některá podobne? Když to píšu slzy mi tečou jako hrachy je mi hrozné ale zároveň to ze mě strašně spadlo..všem ženám hodně síly, jste hrdinky ♥️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
7.3.23 22:21

A zvažovala jsi návštěvu odborníka?
Kamarádce porod rozjel úzkostnou poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 22:26

Měla jsem to samé. Zajdi k psychiatrovi, začni brát léky, tohle není dobrý stav jak pro tebe, tak pro miminko. Já se radši vzdala kojení, než abych byla takhle vystresovaná. Je to nádherné období, škoda ho neprožít s úsměvem. Jinak mě se po porodu rozjelo OCD, jak píšeš ty, všeho jsem se bála, katastrofické scénáře, každý den jen ubíjející stres. S léky se mi zase rozsvítil život. Prosím o zachování anonymu.

• Citovat
  • Upravit
Katanovak
7.3.23 22:29

@Netopirek určitě,už jsem navštívila

• Citovat
  • Upravit
7.3.23 23:03

Ahoj, to je dobře, že hledáš odbornou pomoc, to co popisuješ jsou úzkosti. Někdy stačí pravidelná psychoterapie (existuje i možnost online setkání), někdy je třeba kombinovat i s nasazením antidepresiv (některá se mohou užívat i během kojení a miminko nijak nepoškozují. Důležité je, že se s tím dá něco dělat, ale chce to čas a práci na sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
7.3.23 23:22

@Svetlovtunelu já bych strašně rada ale v okolí nemohu sehnat kvalitniho terapeuta nebo psychiatra 🙁

• Citovat
  • Upravit
7.3.23 23:31
@Katanovak píše:
@Svetlovtunelu já bych strašně rada ale v okolí nemohu sehnat kvalitniho terapeuta nebo psychiatra 🙁

Podívej se na stránky Adicare, dělají i online sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
8.3.23 06:23

Ano, psychiatr ti pomůže :hug: není na tom nic špatného, říct si o pomoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie