Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, jenom tak ze srandy, ať vím, že v tom nejsem sama… kdo má dneska doma kromě svého muže i jeho opičku?? ![]()
Včera měli celoroční akci z práce, už předem jsem byla upozorňována, že přijde za svítání. Přišel v jednu, ale bechl sebou v oblečení, 10× zopakoval, že chce vývar a usnul.
A pak dostal takovou škytavku, že jsme v posteli nadskakovali všichni, včetně psa. ![]()
Takže vývar mi už bublá a nedělní čas utíká… ![]()
@kve-tinka -
muz vcera hlidal a ja byla venku… takze malilinkatou opicku mam ja ![]()
@kve-tinka
já to nemám dnes, ale minulý týden to samé.. v jednu odpol odjel na grilovačku, v půl 5 ráno ťukání na dveře, tak ho pustím, on na místě svlékl bundu, vyzul boty, šipku do postele a hotovo.. probral se druhý den v půl 8 večer.. A špatně mu bylo asi hodně dlouho, protože včera říkám, jestli si nedáme víno, se na mě podíval psíma očima, prej nééé ![]()
Jo tak mě nikdo nevaroval že přijde ráno, přišel v 6 a byl rád že se trefil do branky
, nejradši bych mu sbalila bágl, at si jde odkud přišel ![]()
Já na něho teprve čekám
Vypil 15 piv a ušel 45 km při jednom závodě takže bude asi tak 2 dny naprosto nepoužitelný ![]()
@xlenushkax Ty se máš!!
Možná je to ode mě hnusné a sobecké, ale už se těším jak dám prcka na hlídání tatínkovi a konečně po tolika měsících zajdu do výru velkoměsta i já.
![]()
P. S. nejdříve tak v lednu ![]()
@martina.se No mi je taky ajsné, že se bude spravovat ještě celý den…ale má tady práci, kterou mohl udělat v pátek, včera dopoledne, ale néééé…bude se vrtat dneska. Tak snad nerozbije celá panel. ![]()
@kve-tinka píše:
@martina.se No mi je taky ajsné, že se bude spravovat ještě celý den…ale má tady práci, kterou mohl udělat v pátek, včera dopoledne, ale néééé…bude se vrtat dneska. Tak snad nerozbije celá panel.
jen ať si to užije.. já se mu pak vždycky škodolibě směju
páč je to jen párkrát do roka, za to pořádně.. a vždycky chci odškodné, že jsem o něj pečovala.. teď čekám, co vymyslí ![]()
Anonymní neboj, taky jsem na něho naštvaná, ale za něco co s příchodem nesouvisí, takže mu to dám sežrat až vstane. ![]()
A jednou jsem mu věci sbalila, když přišel okolo 5 ranní už poněkolikáté. Nasraně odešel znovu do non-stopu, dal jedno pivo a s prosíkem došel zpátky. ![]()
@kve-tinka Zapoměla jsem zmínit že si tu bečku nesou celý závod na zádech ![]()
Šťastná to rána opilcova
U nás je to stejné - slezina se ZŠ. Leží tady jako vyvrhnutý vorvaň a skučí, že ho bolí hlava.
Já na svého drahého a teprve čekám… byl na víkendové akci a vrací se nám odpoledne… opičku bude mít doufám už vyspanou, ale kocovinu, jak ho znám, pořádnou
![]()
právě jsem mu dala vařit kuřecí polívečku, protože si dokážu představit, jak vypadá jeho žaludek po takové víkendové akci „chlapi sobě“
![]()
@Mína13 Mě nejvíce fascinuje, že mi ještě s láskou jím dáme tu polévku vařit.
![]()
Tak u nas je to asi tak kazdy druhy vikend. Vzdycky prijde kolem 5 rano. Zalehne rovnou na gauc. Uz to neresim, kdyz nikam nechodi je nevrlej a ma pocit, ze o neco prichazi. Kdyz ho to bavi, tak at chodi. Ale vi, ze nema vyspavat do buhvi kdy, dnes si nastavoval budika
, ale na kolik to nevim.