Nedělní opička :D

6872
30.6.13 09:29

nedělní opička :D

Ahojky holky, jenom tak ze srandy, ať vím, že v tom nejsem sama… kdo má dneska doma kromě svého muže i jeho opičku?? :roll:
Včera měli celoroční akci z práce, už předem jsem byla upozorňována, že přijde za svítání. Přišel v jednu, ale bechl sebou v oblečení, 10× zopakoval, že chce vývar a usnul. :think: A pak dostal takovou škytavku, že jsme v posteli nadskakovali všichni, včetně psa. 8o
Takže vývar mi už bublá a nedělní čas utíká… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3890
30.6.13 09:32

@kve-tinka - :D muz vcera hlidal a ja byla venku… takze malilinkatou opicku mam ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.6.13 09:32

@kve-tinka :mrgreen: já to nemám dnes, ale minulý týden to samé.. v jednu odpol odjel na grilovačku, v půl 5 ráno ťukání na dveře, tak ho pustím, on na místě svlékl bundu, vyzul boty, šipku do postele a hotovo.. probral se druhý den v půl 8 večer.. A špatně mu bylo asi hodně dlouho, protože včera říkám, jestli si nedáme víno, se na mě podíval psíma očima, prej nééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.13 09:33

Jo tak mě nikdo nevaroval že přijde ráno, přišel v 6 a byl rád že se trefil do branky :evil:, nejradši bych mu sbalila bágl, at si jde odkud přišel :cert:

• Citovat
  • Upravit
19015
30.6.13 09:33

Já na něho teprve čekám :mrgreen: Vypil 15 piv a ušel 45 km při jednom závodě takže bude asi tak 2 dny naprosto nepoužitelný :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.6.13 09:35

@xlenushkax Ty se máš!! :dance: Možná je to ode mě hnusné a sobecké, ale už se těším jak dám prcka na hlídání tatínkovi a konečně po tolika měsících zajdu do výru velkoměsta i já. :dance: :lol:
P. S. nejdříve tak v lednu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.6.13 09:37

@martina.se No mi je taky ajsné, že se bude spravovat ještě celý den…ale má tady práci, kterou mohl udělat v pátek, včera dopoledne, ale néééé…bude se vrtat dneska. Tak snad nerozbije celá panel. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.6.13 09:38
@kve-tinka píše:
@martina.se No mi je taky ajsné, že se bude spravovat ještě celý den…ale má tady práci, kterou mohl udělat v pátek, včera dopoledne, ale néééé…bude se vrtat dneska. Tak snad nerozbije celá panel. 8o

jen ať si to užije.. já se mu pak vždycky škodolibě směju :mrgreen: páč je to jen párkrát do roka, za to pořádně.. a vždycky chci odškodné, že jsem o něj pečovala.. teď čekám, co vymyslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.6.13 09:40

Anonymní neboj, taky jsem na něho naštvaná, ale za něco co s příchodem nesouvisí, takže mu to dám sežrat až vstane. :pocitac:
A jednou jsem mu věci sbalila, když přišel okolo 5 ranní už poněkolikáté. Nasraně odešel znovu do non-stopu, dal jedno pivo a s prosíkem došel zpátky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.6.13 09:41

@Luisiana Co oni nevydrží… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
30.6.13 09:42

@kve-tinka Zapoměla jsem zmínit že si tu bečku nesou celý závod na zádech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
30.6.13 09:45

Šťastná to rána opilcova :-) U nás je to stejné - slezina se ZŠ. Leží tady jako vyvrhnutý vorvaň a skučí, že ho bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.6.13 09:45

Já na svého drahého a teprve čekám… byl na víkendové akci a vrací se nám odpoledne… opičku bude mít doufám už vyspanou, ale kocovinu, jak ho znám, pořádnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
právě jsem mu dala vařit kuřecí polívečku, protože si dokážu představit, jak vypadá jeho žaludek po takové víkendové akci „chlapi sobě“ :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
30.6.13 09:47

@Mína13 Mě nejvíce fascinuje, že mi ještě s láskou jím dáme tu polévku vařit. :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.6.13 09:48

Tak u nas je to asi tak kazdy druhy vikend. Vzdycky prijde kolem 5 rano. Zalehne rovnou na gauc. Uz to neresim, kdyz nikam nechodi je nevrlej a ma pocit, ze o neco prichazi. Kdyz ho to bavi, tak at chodi. Ale vi, ze nema vyspavat do buhvi kdy, dnes si nastavoval budika :lol:, ale na kolik to nevim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky