Nedokočit očkování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.11.16 12:46

Nedokoncit ockovani?

Ahoj maminky.Jen me zajima jestli jste tu nektera nekdy nedokoncila ockovani? Mala 4m dostala prvni davku Prevenaru13.Ale od toho ockovani je mala spatna. Zvracela, vic place a je spava.Ted me stve ze jsem se rozhodla nechat ji timto ockovat. Myslite ze je blby napad ten Prevenar nedokoncit? Proste rict ze jsem si to rozmyslela ze uz ji to davat nechci.Diky za vase nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
6.11.16 13:01

Není to blbý, prevenar je dobrovolnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.16 13:03
@slavuska1 píše:
Není to blbý, prevenar je dobrovolnej

Ja jen ze uz dostala prvni davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
6.11.16 13:07

@LenkaLenka.cz - pokud se Vám zdá, že to špatně snáší, tak už bych další dávku nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
6.11.16 13:07

@LenkaLenka.cz podle mě je to na tobě. Když už jsi se rozhodla očkovat, tak bych to doockovala. Reakce tuším snad 48 hod po ocku je normální. Děti bývají „jiné“ - plactive, unavené, muže je ta nozka kolem vpichu bolet, zarudnout, muže být teplota… to odezní. Zvracela jakoze hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
6.11.16 13:12

Ja Prevenar nedokončila prave pro reakci, kterou syn měl a sam pediatr mi to schválil, je to dobrovolne ockovani, dnes uz u druhého syna o tomto očku ani neuvazuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
6.11.16 13:13

Zdravím dotazovatelku. Já tedy nepatřím k těm maminkám, které někdy ukončily očkování, ale dovoluji si reagovat. Z Tvé reakce nejspíš vyplývá, že máš první dítě, jinak bys asi nebyla touto reakcí, která je podle mě standardní, tak zaskočená. Pediatr Tě musel na tento možný průběh upozornit?. :nevim: Ale to není ten hlavní důvod proč píšu…já sama jsem u své dcery zažila 2× sepsi, takže pro mě očkování byla jasná volba a nikomu nepřeju zažít ten dvakrát opakovanej šok, když Tvému dítěti dávají padesátiprocentní šanci na přežití. :zed: A doma mám ještě puberťáka, takže ten může být dalším rizikovým faktorem(co se týče pneumokoka) pro moji roční dceru.
Ale ukončit si nejspíš můžeš co chceš…záleží to na Tobě. Tohle není povinné očkování. Spíš se o tom poraď s dětským doktorem. Na očkování má každý svůj názor. Já jsem pro očkování. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.16 13:17
@sisk píše:
@LenkaLenka.cz podle mě je to na tobě. Když už jsi se rozhodla očkovat, tak bych to doockovala. Reakce tuším snad 48 hod po ocku je normální. Děti bývají „jiné“ - plactive, unavené, muže je ta nozka kolem vpichu bolet, zarudnout, muže být teplota… to odezní. Zvracela jakoze hodně?

No zvracela jednou v noci ten den co byla ockovanaAle fakt hodne, uplne to zni litalo. A druhy den casto ublinkavala hodne a stim nikdy nemela problem. A ted je hodne spava. Ockovana byla tento tyden v utery a do ted je jina. Uplakanejsi a vic spi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
6.11.16 13:59

@LenkaLenka.cz pokud měla reakci, další bych nedávala, povinné to není. Naše malá je atopik, má 7 měsíců a s očkováním jsem opatrnější. Hexu ještě nemá, prevenar jsme minulý týden doočkovali (první měla v 5ti měsících, byla ale vždy bez reakce - pouze trošku vyskočil atopák, ale bez teplot a bez problémů). Teď jí dávám přestávku a s hexou začnem asi až po novém roce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
6.11.16 14:03

@LenkaLenka.cz moje starší dcera zvracela po vakcíně MMR…bylo to dost bouřlivé (zvracení 8× do hodiny, vždy to na ni přišlo v noci tak dvě hodiny po usnutí) další dávku MMR dávat nebudu…a to i u první jsem dávala odklad…bojovala s tím celý týden, vše bylo vyloučeno (rotaviry neprokázány, sono břicha negativní). Přitom měla předchozí očkování vždy bez reakce. Radím se řídit vlastním instinktem. nepovinné očkování se nehrotí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
6.11.16 14:23

@LenkaLenka.cz Blbý to není. Dej na svou intuici. Ať už je jen dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie