Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nové známky už nemají nominální hodnotu, ale jsou označeny písmeny.
Erekce se projeví roztržením perforace nalepeného proužku. ![]()
@M_Vladim píše: Více
To druhý nám bylo jasný (právě o tom jsem psala v souvislosti s tím seriálem), to první jsem si neuvědomila.
@M_Vladim píše: Více
Neber to tak vážně
To byla narážka na to, jak zdejší anonymové znají tvrdost erekce na procenta, délku penisu s přesností na milimetry atd ![]()
Já tedy nemám představu, jak měřit tvrdost erekce na jednotky procent.
![]()
To by člověk musel mít to FPG v jednom kuse.
![]()
Zajímavost,, kteou vím relativně nedlouho:
Po spojení dochází u muže… snad tou něžností
… k mírnému poklesu erekce!
Zdá se, že jde o obranný mechanismus proti „zlomení“ (a zároveň vylepšení vnitřního komfortu u ženy). ![]()
@Janli píše: Více
tak jsem ho tam poslala, dnes se vrátil od doktorky a říkala že má opravdu náběh na peyronieho poruchu, a že může být problém i ve mě v tzv vaginismu, že tam snad může být souvislost
@Amalthea píše: Více
normálně se objednal k urologovi, asi po 50 letech kdy nechodí k doktorům
@Anonymní píše: Více
v sobotu… takže je mu kolik? 70+
no tak se pak není čemu divit až tak
koneckonců já byla u gynekoložky a konzultovaly jsme, to, fakt říkala že mám užší pánevní dno a dokonce přetočenou dělohu níž
jen jsem teda nečekala že bych mu mohla takto ubblížit, že je to ve mě vše jako v peřince měkké a tlumící
tak slava, ze bud odborni lekari ordinuji i bez objednani o vikendu, nebo jsi troll
@matkabagristy píše: Více
on má artritidy, kdybyste věděla, nebyl u klasického doktora ale svojí, kam chodí pravidelně
@matkabagristy píše: Více
je to taková trollová stálice, kterou fascinují lámající se penisy ![]()
mě rozhodně neascinuje lámající se penis, fascinuje mě leda lidské tělo jako celek a to že toto jsem neznala
No to určitě. Doufám, že tvoje uchylácké choutky tato diskuse plně uspokojila a zase dáš chvilku pokoj.