Nedostatečná erekce u přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.10.24 16:15

nedostatečná erekce u přítele

Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti, přítel často nemá uplně pevnou erekci(kolem 70ˇ%) mě to nevadí, jelikož je dostatečně velký a je to příjemné i tak i když samozřejmě uplně za tvrda nejlepší, jen on si stěžuje na bolest prý se mu jak kdyby láme, prý to není nijak extra bolestivé aby musel k doktoru, ale stejně, já myslím že mažu dostatečně takže odřeniny nemíváme.
máte s tím někdo zkušenosti? je to v pohodě nebo si může nějak ublížit? díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3036
13.10.24 16:31

Otázka hodná diskuse na e-pipi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 16:37

@teroonka cože? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7886
13.10.24 16:48
@teroonka píše: Více

Může se to sem hodit v tom smyslu, že s měkoušem se miminko špatně vyrábí :) Mimochodem, nevíte někdo, kde se shání erektometr? Že bych se pro jistotu přeměřil, jestli se mi náhodou při erekci nefláká :) Také bych chtěl umět napsat, na kolik procent mám erekci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
13.10.24 16:53
@Anonymní píše: Více

No to mazání mě rozsekalo :lol: Tak když máte problémy, řešte je spolu, když problémy nemáte, není co řešit :andel: Ať to tvrdne, ať to stojí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 16:57
@teroonka píše: Více

chtěla jsem tím dát najevo, že dole jsem já v pořádku, maximálně trošku užší to je pravda

• Citovat
  • Upravit
6626
13.10.24 17:06

Pokud nemá dostatečnou erekci, ať navštíví urologa. Může být problém v hormonech a to se dá dohnat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.24 17:07

Přítel ať si zajde k doktorovi pokud měl stejný problém i u jiné partnerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 17:10

@Janli ale než tam půjde a dotlačím ho tam(což se mu nechce říká že to není nic vážný) jen chci vědět jeslti s emu nemůže něco stát, neděláme žádné krkolmné polohy je to i normálně na misionáře, říkal že ho bolí každá pozice tak nevím hlavně když prý ta jedna samá pozice trvá moc dlouho říkal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.24 17:11
@Zelvička24 píše: Více
říká že to má u mě uplně nejvíc nikdy ne tolik, přitom ale mažu hodně, opravdu takže nevím co je ve mě za problém :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
6626
13.10.24 17:19
@Anonymní píše: Více

Samozřejmě, že může. Může si poranit topořivá tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 17:21
@Janli píše: Více

kvůli mojí těsnější vagíně? on nijak nevyjíždí že by mi narážel blbě na stydkou kost, tohle je normálně při penetraci, to snad nejde ne?

• Citovat
  • Upravit
809
13.10.24 17:41

Taková diskuze už je na emiminu po několikáté. Docela by mě zajímalo, jestli to nepíše stále stejná uzivatelka, protože používá pořád dokola stejné výrazy. By mě zajímalo, která žena o sobě bude psát, že má těsnější vaginu, apod.

Ale jinak. Problém nemáš ty, ale přítel. Měl by zajít k doktorovi, když neumí dosáhnout plné erekce. A tedy nechápu, proč sex vůbec praktikujete, když mu pořádně nestojí a hrozí, že se zrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
13.10.24 17:44

Není to holt sušená tvrdá čabajka, ale jen libová konina, musíš mu ho drobet ogrilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 17:50
@Zlatovláska555 píše: Více

to teda nevím, mě přijde ten výraz naprosto bběžně užívaný, co mám používat za slovo? nějaké sprosté?

to s tím že hrozí že se zraní už řeším s janli, ptala jsem se, jestli se to teda děje vyloženě kvůli mým měkkym tkáním vagíny? pač nijak nevyjíždí a nenaráží na kost prudce ale v penetraci normálně, tak se ptám jeslti to jde se zranit i ne jen o stydkou kost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex