Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teroonka píše: Více
Může se to sem hodit v tom smyslu, že s měkoušem se miminko špatně vyrábí
Mimochodem, nevíte někdo, kde se shání erektometr? Že bych se pro jistotu přeměřil, jestli se mi náhodou při erekci nefláká
Také bych chtěl umět napsat, na kolik procent mám erekci ![]()
@Anonymní píše: Více
No to mazání mě rozsekalo
Tak když máte problémy, řešte je spolu, když problémy nemáte, není co řešit
Ať to tvrdne, ať to stojí ![]()
@teroonka píše: Více
chtěla jsem tím dát najevo, že dole jsem já v pořádku, maximálně trošku užší to je pravda
Pokud nemá dostatečnou erekci, ať navštíví urologa. Může být problém v hormonech a to se dá dohnat léky.
Přítel ať si zajde k doktorovi pokud měl stejný problém i u jiné partnerky
@Janli ale než tam půjde a dotlačím ho tam(což se mu nechce říká že to není nic vážný) jen chci vědět jeslti s emu nemůže něco stát, neděláme žádné krkolmné polohy je to i normálně na misionáře, říkal že ho bolí každá pozice tak nevím hlavně když prý ta jedna samá pozice trvá moc dlouho říkal
@Zelvička24 píše: Víceříká že to má u mě uplně nejvíc nikdy ne tolik, přitom ale mažu hodně, opravdu takže nevím co je ve mě za problém
@Anonymní píše: Více
Samozřejmě, že může. Může si poranit topořivá tělíska.
@Janli píše: Více
kvůli mojí těsnější vagíně? on nijak nevyjíždí že by mi narážel blbě na stydkou kost, tohle je normálně při penetraci, to snad nejde ne?
Taková diskuze už je na emiminu po několikáté. Docela by mě zajímalo, jestli to nepíše stále stejná uzivatelka, protože používá pořád dokola stejné výrazy. By mě zajímalo, která žena o sobě bude psát, že má těsnější vaginu, apod.
Ale jinak. Problém nemáš ty, ale přítel. Měl by zajít k doktorovi, když neumí dosáhnout plné erekce. A tedy nechápu, proč sex vůbec praktikujete, když mu pořádně nestojí a hrozí, že se zrání.
Není to holt sušená tvrdá čabajka, ale jen libová konina, musíš mu ho drobet ogrilovat.
@Zlatovláska555 píše: Více
to teda nevím, mě přijde ten výraz naprosto bběžně užívaný, co mám používat za slovo? nějaké sprosté?
to s tím že hrozí že se zraní už řeším s janli, ptala jsem se, jestli se to teda děje vyloženě kvůli mým měkkym tkáním vagíny? pač nijak nevyjíždí a nenaráží na kost prudce ale v penetraci normálně, tak se ptám jeslti to jde se zranit i ne jen o stydkou kost
Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti, přítel často nemá uplně pevnou erekci(kolem 70ˇ%) mě to nevadí, jelikož je dostatečně velký a je to příjemné i tak i když samozřejmě uplně za tvrda nejlepší, jen on si stěžuje na bolest prý se mu jak kdyby láme, prý to není nijak extra bolestivé aby musel k doktoru, ale stejně, já myslím že mažu dostatečně takže odřeniny nemíváme.
máte s tím někdo zkušenosti? je to v pohodě nebo si může nějak ublížit? díky.