Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Však nejde o to jedno slovo
ale o způsobu, jakým píšeš a jaká slova používáš. Kterákoliv jiná žena by věděla, že problém není na její straně, ale na straně toho chlapa, který už měl dávno mazat k lékaři. Sexovat s poloerekcí se fakt nedá.
@Zlatovláska555 píše: Více
přece kdyby to bylo jen ve mě, tak by ten problém se mnou neměl větší než s předešlými ženami ne?
a o co se mi teda uvnitř láme? jak se může zranit když nenaráží na nic tuhé?
Přijde mi divné, že s údajně užší partnerkou má problém se ztopořením, který u bývalých partnerek neměl.
@Serpentini píše: Více
ne se ztopořením, myslela jsem to tak, že se mu láme víc, než u kterékoliv to kdy měl
tak to asi nebude chyba jen v něm, nebo?
@rmot píše: Více
Na to jsou metody… Minulý týden jsem byl na sexuologii a hned ve dveřích slyším sestru, jak volá na druhou: „X…ko, teď nebudu, jsem na tom FPG.*“
Čili profi metoda.
Amatérská je teď tak nějak méně dostupná: Jsou to perforované okraje aršíků známek plus papírová lepicí páska, lépe papírový metr… no a přes noc: přetrhne - nepřetrhne. ![]()
*falopletismograf/gram
Příspěvek upraven 14.10.24 v 00:32
Ať se okamžitě objedná k lékaři.
Jinak manžel, když je hodně unavený nrbo dáváme třeba 3. kolo, tak si bere kroužek. Občas použije i normálně, protože erekce je zaručena.
co by se stalo kdyby nevyhledal z dlouhodob hlediska?
Netuším, ale nebyla bych s chlapem, který kašle na své zdraví a nestojí mu při sexu. ![]()
a proč ho vždy bolí jen ta část venku? když už se do mě dostane z většiny, bývá to v pohodě
Já bych to dlouhodobě neriskoval. Cukrovka, špatný tlak, srdeční potíže, neurologické potíže, dokonce třeba i leukemie.
To jsou samozřejmě ty nejblbější scénáře. ![]()
Většinou stres, špatný pitný režim, málo spánku.
A malý plakátek ode mě:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
Příspěvek upraven 14.10.24 v 00:30
@Žirafa 69 píše: Více
Já teď ani nevím, co to bude za písmenko. ![]()