Nedostatek míst v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
13.11.11 22:01

Praha je na tom katastrofalne v poctu mist na statnich skolkach, soukromych je mraky, jak uz bylo receno, a kdyz uz neni skolka v prime blizkosti, podle vyse skolneho soudim, ze ten kdo si ji muze dovolit ma take nejmene jedno auto k dispozici aby tam sve dite dovazel. Taky mi to prijde spise jako dobry ‚byznys‘..ale to je dnes vlastne vsechno co se tyka deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 07:49
hranika píše:
Praha je na tom katastrofalne v poctu mist na statnich skolkach, soukromych je mraky, jak uz bylo receno, a kdyz uz neni skolka v prime blizkosti, podle vyse skolneho soudim, ze ten kdo si ji muze dovolit ma take nejmene jedno auto k dispozici aby tam sve dite dovazel. Taky mi to prijde spise jako dobry ‚byznys‘..ale to je dnes vlastne vsechno co se tyka deti..

byznys už bych to nenazvala :mrgreen: je to dřima a to i když máš už jakž takž jméno. Pokud začínáš,myslím,že dnes už je prakticky nereálné vydělávat.

• Citovat
  • Upravit
6
14.11.11 14:30
eMaminka píše:
a bechtěla by jste víc na sever Čech? :wink: Tu je také nedostatek :-(

Jakou oblast máte konkrétně na mysli? Liberec, Ústí, Most?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
17.11.11 21:58
Zuzaniera píše:
eMaminka píše:
a bechtěla by jste víc na sever Čech? :wink: Tu je také nedostatek :-(
Jakou oblast máte konkrétně na mysli? Liberec, Ústí, Most?:)
Ústí prosím :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
9887
17.11.11 23:52

A já bych prosila jednu do Štěrbohol 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.11.11 14:23

Mě by se líbila nějaká na Praze 9.Neříkám,že tady školky nejsou,ale buď jsou plné a nebo se mi nezamlouvá jejich „styl výuky“.Myslím, že i teď mají soukromé školky a zařízení šanci a ne malou.Hlavně třeba s menším počtem dětí a ne 25 na jednu učitelku.Dej vědět kdy a kde máš co v plánu :) Budeme shánět školku i já práci v ní-jsem učitelka v MŠ:)

• Citovat
  • Upravit
342
22.11.11 11:59

Praha 15 Štěrboholy.Je tu jedna školka s dvouma třídama po 25dětech.Dcera tam chodila od roku 2004 a za tu dobu se tam nic ohledně míst nezmněnilo,ale stovky nových bytů a domů samozřejmě přibylo.V lednu se vracím po MD do práce a malého nevzali.Se svým platem si soukr.školku dovolit nemůžu.Těch je v okolí dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
22.11.11 12:10
Viking píše:
A já bych prosila jednu do Štěrbohol 8-)

koukám,že je nás víc :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin