Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Praha je na tom katastrofalne v poctu mist na statnich skolkach, soukromych je mraky, jak uz bylo receno, a kdyz uz neni skolka v prime blizkosti, podle vyse skolneho soudim, ze ten kdo si ji muze dovolit ma take nejmene jedno auto k dispozici aby tam sve dite dovazel. Taky mi to prijde spise jako dobry ‚byznys‘..ale to je dnes vlastne vsechno co se tyka deti..
hranika píše:
Praha je na tom katastrofalne v poctu mist na statnich skolkach, soukromych je mraky, jak uz bylo receno, a kdyz uz neni skolka v prime blizkosti, podle vyse skolneho soudim, ze ten kdo si ji muze dovolit ma take nejmene jedno auto k dispozici aby tam sve dite dovazel. Taky mi to prijde spise jako dobry ‚byznys‘..ale to je dnes vlastne vsechno co se tyka deti..
byznys už bych to nenazvala
je to dřima a to i když máš už jakž takž jméno. Pokud začínáš,myslím,že dnes už je prakticky nereálné vydělávat.
eMaminka píše:
a bechtěla by jste víc na sever Čech?Tu je také nedostatek
Jakou oblast máte konkrétně na mysli? Liberec, Ústí, Most?:)
Zuzaniera píše:Ústí prosímeMaminka píše:Jakou oblast máte konkrétně na mysli? Liberec, Ústí, Most?:)
a bechtěla by jste víc na sever Čech?Tu je také nedostatek
Mě by se líbila nějaká na Praze 9.Neříkám,že tady školky nejsou,ale buď jsou plné a nebo se mi nezamlouvá jejich „styl výuky“.Myslím, že i teď mají soukromé školky a zařízení šanci a ne malou.Hlavně třeba s menším počtem dětí a ne 25 na jednu učitelku.Dej vědět kdy a kde máš co v plánu
Budeme shánět školku i já práci v ní-jsem učitelka v MŠ:)
Praha 15 Štěrboholy.Je tu jedna školka s dvouma třídama po 25dětech.Dcera tam chodila od roku 2004 a za tu dobu se tam nic ohledně míst nezmněnilo,ale stovky nových bytů a domů samozřejmě přibylo.V lednu se vracím po MD do práce a malého nevzali.Se svým platem si soukr.školku dovolit nemůžu.Těch je v okolí dost.
Viking píše:
A já bych prosila jednu do Štěrbohol
koukám,že je nás víc
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.