Nedovedu si představit, že přestanu kojit dvouletou dceru

Anonymní
13.1.14 21:30

Nedovedu si představit, že přestanu kojit!

Ahoj všem,

dcerka bude mít za nedlouhou 2 roky.. ja ji ještě pořád kojím.. všichni se nám pořád směji, že si z práce odběhnu ji do školky nakojit.. samozřejmě to přehnánějí.. Kojím ráno v poledne a večer jednou v noci.. celkem dost.. ale dcera i ja to milujeme.. a nějak si nedovedu představit, že nebuu kojit :oops: :oops:

Zkoušela jsem nedat prso v poledne.. ale pokud není prso tak se nespí..

co si myslíte? nejsem normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
13.1.14 21:31

Jseš, mám to podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
13.1.14 21:34

Tak si pořiď další dítě, můžeš kojit do aleluja. :mrgreen:
Klidně koj dál, ve dvou letech je to v pohodě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

Já to moc nechápu, protože já se nemůžu dočkat, až kojit přestanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

Můžu se zeptat, co na tom miluješ? Neber to, prosím, jako provokaci. Obě děti jsem kojila do roku než se samy odstavily. Bylo to pro mě utrpení a těšila jsem se až se odstaví, tak by mě zajímalo, co se vám na tom líbí.

• Citovat
  • Upravit
1998
13.1.14 21:35

Nele budou dva roky ted 22 ledna, prso ma k snidani, jako zakusek po obede, vecer na usnuti a v noci na zasyceni. Obcas se stane, ze prso dat nemuzu (v tomhle veku uz ji venku nedam, to se muze vztekat jak chce, to jsem delala do pul roku, nez mohla prikrm, od ty doby kojim jen doma). Ma dny, kdy si na kozu nevzpomene a ma dny, kdy by na ni furt byla primackla. Mleko mi slabne, je ho min a min a mam pocit, ze i ta mala to zacina vstrebavat, necham tomu volny prubeh, ted uz obcas vyplivne vecer prso jeste pred uplnym usnutim a pak teprve zabere. Popravde, me uz to trosku vadi, kouse, taha druhy prso, stipe do bradavek..ale flasku proste nechce, ani UM, ani MM prelity do flasky..koza je proste koza :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 21:36

Je, já mám sice na tyhle myšlenky čas, ale mám to stejně. Z tohoto důvodu se bojím příkrmů aby se mi mrňousek neodstavil :(
Anonymní L.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

Jsem uplne stejná, kojila jsem na noc do tří let ;)

• Citovat
  • Upravit
1998

Ja pri kojeni miluju(milovala jsem) ten pocit absolutni blizkosti a nehy, prisun lasky, stesti..jen kdyz kousne, to je jak kdyz praskne hrom pri bource a hezke pocity jsou fuc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666

No je to o úhlu pohledu. Úplně individuální. Mě to například žádnou nevímjakou potěchu nezpůsobovalo, bylo to spíš praktické a když se mladý odstavil (úplně sám ) byla jsem ráda že to je za námi a nastává nová etapa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
13.1.14 21:37

@colafit Jestli můžu za sebe, u posledního dítěte jsem měla zpočátku s kojením problémy, ani ne tak technické, prostě mě to nebavilo. Ale už je to lepší, malému je osm měsíců, užívám si, že se válím v posteli a malej se ke mně tulí a cucá, ručku si položí na prso, je přitom tak blažený, jsem ráda, že je mu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 21:37
@colafit píše:
Můžu se zeptat, co na tom miluješ? Neber to, prosím, jako provokaci. Obě děti jsem kojila do roku než se samy odstavily. Bylo to pro mě utrpení a těšila jsem se až se odstaví, tak by mě zajímalo, co se vám na tom líbí.

ten výraz jak se na to prso dcera těší je rozkošny.. a pak se ke mně tuli a hladi mě a ja hladim ji.. mrka u toho na mě.. :srdce: je to rozkošné:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 21:38
@colafit píše:
Můžu se zeptat, co na tom miluješ? Neber to, prosím, jako provokaci. Obě děti jsem kojila do roku než se samy odstavily. Bylo to pro mě utrpení a těšila jsem se až se odstaví, tak by mě zajímalo, co se vám na tom líbí.

Je to divný, co. Pamatuju jak jsem obrečela, když se mi poprvé spustilo mlíko…obrečela jsem, že nejsem žádná kráva aby to ze mne řeklo. No a teď mi nevadí ani to noční vstávání.
Anonymní L.

• Citovat
  • Upravit
4666
13.1.14 21:38

Nicméně když jsem tuhle po plavání viděla maminu kojit tak 3-4 leťandu, myslela jsem že je tak trošku šouplá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.1.14 21:42

Do 3 let jsem kojila ráno a večer, pak šla malá do školky, ranní kojení jsme zrušily a to večerní ještě 4 měsíce zůstalo. Po obědě jsem to řešit nemusela, dcera od dvou roků nespí. UM nikdy neměla, neuměla pít z flašky.
Ostatním je po tom prd ;)

Příspěvek upraven 13.01.14 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí