Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.
@lucieluciova a nebude ti vadit, že budeš mít hnusný břicho (to po těhotenství bývá)?
@lucieluciova to bude veselá diskuze… btw když ted začneš odkládat 1000,– měsíčně (což je cca cena UM/měsíc) tak po dvou dětech máš za 5 let na nový prsa…a vzhledem k tomu že ceny plastik klesaj tak i dřív… když už teda řešíš takový věci ![]()
@CokeLady Hlavně ony všechny ty diskuze od zakladatelky jsou jedna perla za druhou. Doporučuji neodpovídat a neztrácet čas.
![]()
@geilens Hlavně ona na tu plastiku přeci má. Není žádná socka. Nebo si holt bude muset rozmyslet kočár za 75 listrů a investovat raději do té plastiky. ![]()
@lucieluciova Jooo to seš ty??? Tak co kočárek je tak supr extra jak jsi říkala? A co svatba?
![]()
Tady bude dneska veselo ![]()
Jinak zakladatelko, co kojit a každý měsíc si dát stranou peníze, které bys dala za UM a pak si zajít na plastiku?
Ajé, to zas bude bitka
Já mám strašně špatný zkušenosti s Nutrilonem, ten bych už nedala snad ani psovi
Malou trápilo bříško strašně dlouho a nakonec jsme zjistili, že to měla právě z Nutrilonu
A znám další tři maminky se stejnýma zkušenostma. Nám vyhovuje HiPP, má ty probiotika a prebiotika, nebo co to je, takže pokud se rozhodneš pro UM (v tom ti já neporadím, to je věc každé matky) tak bych ti ho doporučila ![]()
Já bych tohle nijak neřešila, uvidíš, co po porodu půjde a co ti bude vyhovat
..vždycky tady budou dva tábory kojících a nekojících..
achjooo
@Svistice Jo mě ten nick hned nedošel
tak at si zaplatí kojnou ![]()
Hele, když máš na kočár za 75tis, tak si pronajmi kojnou - mimino bude mít mateřské mléko a ty budeš mít svoje nevykojená prsa
@lucieluciova K těm kočárkum, pořád čekám kdy se ozveš, je to skvost za 150.000 je tvůj ![]()
a jinak k nekojení.. je to tvoje věc, ale, že si to ty tak seš megera
Příspěvek upraven 12.01.14 v 20:57
Ahoj, tak já upřímně napíšu, že kojení jsem spíš brala jako povinnost, neš nějakou slast.. prostě mazlení s miminkem mi dalo víc, jak, když jsem byla věčně omatlaná atd.. Znám pár holek, které hned na začátku kojit nechtěly a daly UM a na dětech to žádné následky, nebo, že by to bylo poznat - že necucaly prso, nebylo..
Takže záleží na tobě. myslím, že když to zkusíš, tak zkušís, bude to nejelpší, když dáš UM, tak se svět nezboří, takových je víc..
Příspěvek upraven 12.01.14 v 20:59