Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
12.1.14 21:06

Tomu nezabranis :think:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
12.1.14 21:07

Mno tak já kojila 5 let v kuse a prsa se zvětšili o 3 velikosti :roll: v těhotenství jsem s nima mohla zabíjet. A po odstavení dětiček se ezmenšili, ale zapůsobila gravitace. V podprdě to nikdo nepozná, ale jakmile ji sundám, tak roluju a roluju :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7758
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.

no dobrý…stejně je jednou mít převislá budeš..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.

Kojím už druhé dítko, prsa rozhodněpřevislá nemám, ani vytahaná.. žádnou změnu jsem nezaznamenala. nemám ani strie, ani jinak zničenou a poznamenanou postavu těhotenstvím :mrgreen: jen ty roky mi nikdo už nevodpáře :P

jinak se raději nevyjadřuji 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Jitka1976 píše:
Bože… :mrgreen:

pššššt, nenazývej mě pravým jménem :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2997
12.1.14 21:08
@ynax píše:
@CokeLady nene, ta druhá diskuze byla na téma, že jí tchyně zařídila svatbu, koupila s přítelem prstýnky, zamluvila šaty a ona říkala, že se asi teda bude muset vdát… pak ji přítel přes Silvestra nechal samotnou 2 dny a nezajímalo ho, co dělá a kde je a pak si přijel nadranej autem k jejím rodičům, kam se údajně uchýlila a ona mu odpustila a strašně se milujou a přítel už nebude tak poslouchat maminku
…a to je prebal ktereho knizniho vykvetu daniel steelove? :lol: :lol::lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@geilens píše:
@K-Black Ty nikdy :hug:

jo, právě že už po několikátý :zed: :mrgreen:

@Niqitka píše:
Ja měla prsa před kojenim hezky, ale ted už tam nic neni, nevim jestli je to kojenim, nebo tim jak se v navalu hormonu zvětšovaly, zmenšovaly a tak pořad dokola

já taky nic nemá, a to jsem před dětma měla hezký dlaňovky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13119

Tady máte odkaz na původní diskuzi - fakt to bylo výživné:
https://www.emimino.cz/…chci-174682/
a tady ten kočár
 https://www.emimino.cz/…arek-174755/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
@Ariadne píše:
Manžel říká, že máš peníze za kočár, který bude k ničemu, šetřit a dát na plastiku. A prý je taky zločin, když se takoví lidi množí :-DNo já radši no comment. Nějak nepobírám, myslím si něco o chudákovi dítěti.

teď jsem chtěla jít napsat, že ať není vůl a kojí, na plastiku přece má

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka

Me pride ze je jedno jake mas prsa kdyz si blba jak tago :think:

• Citovat
  • Upravit
6836
12.1.14 21:09

Proč by nemohla zakladatelka mít drahej kočár a nekojit? To je trestný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.1.14 21:09
@Bunny puella píše:
Mno tak já kojila 5 let v kuse a prsa se zvětšili o 3 velikosti :roll: v těhotenství jsem s nima mohla zabíjet. A po odstavení dětiček se ezmenšili, ale zapůsobila gravitace. V podprdě to nikdo nepozná, ale jakmile ji sundám, tak roluju a roluju :lol: :lol: :lol:

nj, ale když to naroluješ a poskládáš tak to vypadá hezky ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1342
12.1.14 21:10

@K-Black já měla čtyřky a ted mam takovy nevim jak to nazvat. jako měkky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
12.1.14 21:10
@K-Black píše:
nj, ale když to naroluješ a poskládáš tak to vypadá hezky ne? :lol:

jj, kámoška mi závistivě koukala do výstřihu. Prý tý jo, to bych chtěla. Ona sama ani ne jedničky. Tak jsem jí říkala, nechtěj, víš jak to bolí, když solej? nooo, ale vyvalila oči, jaksi není na tenhle druh humoru stavěná :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9719
12.1.14 21:11
@nikol.ondrášovka píše:
Me pride ze je jedno jake mas prsa kdyz si blba jak tago :think:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...