Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
12.1.14 21:00

@CokeLady a pak Svatbu v těhu nechci… jak jí tchyně s přítelem dohodli svatbu a ani se jí neptali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

@CokeLady nene, ta druhá diskuze byla na téma, že jí tchyně zařídila svatbu, koupila s přítelem prstýnky, zamluvila šaty a ona říkala, že se asi teda bude muset vdát… pak ji přítel přes Silvestra nechal samotnou 2 dny a nezajímalo ho, co dělá a kde je a pak si přijel nadranej autem k jejím rodičům, kam se údajně uchýlila a ona mu odpustila a strašně se milujou a přítel už nebude tak poslouchat maminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca

Já kdybych mohla tak kojím ale nešlo to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36224

Tak kdyz nevis co s penezma, tak kojnou, nebo si kupovat mm od jiny matky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Prsa se ničí hlavně těhotenstvím, tím že nebudeš kojit, tím už pro svou chloubu uděláš pramálo. když sis nechtěla ničit postavu, měla sis nějde v zahraničí zaplatit náhradní matku..víš jaký budeš mít strie? 8o 8o :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.1.14 21:01
@K-Black píše:
Aha, já se můžu vys…t na to mít pochopení, to už je po několikátý co odpovídám k tématu bláznoj :zed: :zed: :zed:

ale děláš dobře, nejsi OT a diskutuješ k tématu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

Já nevěděla, že kojo diskuze mají takovou šťávu… 8o 8o :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15404
@Jitka1976 píše:
@lucieluciova Já kojila 2 roky…!!! A prsa mám hezčí než před kojením… :mrgreen: resp. větší… :pankac: a v dnešní době plastické chirurgie… :roll:

Taky mi zustaly vetsi, ale radost z toho ani nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@ynax píše:
ale děláš dobře, nejsi OT a diskutuješ k tématu :pankac: :pankac: :pankac:

no a jsem za blbce :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9719
12.1.14 21:02
@nikol.ondrášovka píše:
Ja myslim ze uz je mas hnusne ted
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631

Co já bych za to dala, abych mohla kojit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Me kojeni kozy krasne zvetsilo a zpevnilo- a to i kdyz jsme v pauze mezi detma nekojila. Manzel si chrochta blahem.

A kdyz to vezmu z praktickeho hlediska tak kozy si muzes nechat vymodelovat, ale to co da mm diteti mu sunar neda. A kdyz si to spocitas tak to co za rok narve do um te bude stat ta modelaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@nikol.ondrášovka píše:
Ja myslim ze uz je mas hnusne ted
:-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.1.14 21:03

Podle mě sis spíš měla najmout náhradní matku, která by ti dítě porodila, aby se ti nezkazila postava a za další úplatek by ti to malý i odkojila :think: A možná už by sis ji mohla nechat jako chůvu a brát si mimčo jen když bys ho potřebovala jako doplněk do obchodáku, kam přijedeš tím luxusním autem a pak se budeš procházet s luxusní postavou a s luxusním miminkem v luxusním kočárku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
12.1.14 21:03

Teď jsem po 10 měsících přestala kojit a prsa jsem zhodnotili s manželem jako dobrá. Taky jsem díky tomu zhubla skoro 20 kilo. Nicméně ty asi nekoj, ať máš perfektní aspoň ten dekolt, když výše to příroda zanedbala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová