Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@CokeLady a pak Svatbu v těhu nechci… jak jí tchyně s přítelem dohodli svatbu a ani se jí neptali ![]()
@CokeLady nene, ta druhá diskuze byla na téma, že jí tchyně zařídila svatbu, koupila s přítelem prstýnky, zamluvila šaty a ona říkala, že se asi teda bude muset vdát… pak ji přítel přes Silvestra nechal samotnou 2 dny a nezajímalo ho, co dělá a kde je a pak si přijel nadranej autem k jejím rodičům, kam se údajně uchýlila a ona mu odpustila a strašně se milujou a přítel už nebude tak poslouchat maminku
Tak kdyz nevis co s penezma, tak kojnou, nebo si kupovat mm od jiny matky, ne?
Prsa se ničí hlavně těhotenstvím, tím že nebudeš kojit, tím už pro svou chloubu uděláš pramálo. když sis nechtěla ničit postavu, měla sis nějde v zahraničí zaplatit náhradní matku..víš jaký budeš mít strie?
![]()
@K-Black píše:
Aha, já se můžu vys…t na to mít pochopení, to už je po několikátý co odpovídám k tématu bláznoj![]()
![]()
ale děláš dobře, nejsi OT a diskutuješ k tématu
![]()
@Jitka1976 píše:
@lucieluciova Já kojila 2 roky…!!! A prsa mám hezčí než před kojením…resp. větší…
a v dnešní době plastické chirurgie…
Taky mi zustaly vetsi, ale radost z toho ani nemam.
@ynax píše:
ale děláš dobře, nejsi OT a diskutuješ k tématu![]()
![]()
no a jsem za blbce
![]()
Me kojeni kozy krasne zvetsilo a zpevnilo- a to i kdyz jsme v pauze mezi detma nekojila. Manzel si chrochta blahem.
A kdyz to vezmu z praktickeho hlediska tak kozy si muzes nechat vymodelovat, ale to co da mm diteti mu sunar neda. A kdyz si to spocitas tak to co za rok narve do um te bude stat ta modelaz…
Podle mě sis spíš měla najmout náhradní matku, která by ti dítě porodila, aby se ti nezkazila postava a za další úplatek by ti to malý i odkojila
A možná už by sis ji mohla nechat jako chůvu a brát si mimčo jen když bys ho potřebovala jako doplněk do obchodáku, kam přijedeš tím luxusním autem a pak se budeš procházet s luxusní postavou a s luxusním miminkem v luxusním kočárku ![]()
Teď jsem po 10 měsících přestala kojit a prsa jsem zhodnotili s manželem jako dobrá. Taky jsem díky tomu zhubla skoro 20 kilo. Nicméně ty asi nekoj, ať máš perfektní aspoň ten dekolt, když výše to příroda zanedbala ![]()