Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
12.1.14 21:03

Klííííd, prsa se kdyžtak u kotníků uvážou provázkem, aby jsi je netahala po zemi, protože když solej v zimě, tak to brutálně bolí.

TVL, to je zase diskuze… :roll: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4620

@K-Black Ty nikdy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
@Svistice píše:
@CokeLady Hlavně ony všechny ty diskuze od zakladatelky jsou jedna perla za druhou. Doporučuji neodpovídat a neztrácet čas. ;) :mavam:

krutibrko, zamceny profil, tak to se asi nepobavim :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.1.14 21:04
@ynax píše:
@CokeLady nene, ta druhá diskuze byla na téma, že jí tchyně zařídila svatbu, koupila s přítelem prstýnky, zamluvila šaty a ona říkala, že se asi teda bude muset vdát… pak ji přítel přes Silvestra nechal samotnou 2 dny a nezajímalo ho, co dělá a kde je a pak si přijel nadranej autem k jejím rodičům, kam se údajně uchýlila a ona mu odpustila a strašně se milujou a přítel už nebude tak poslouchat maminku

8o Fakt jo?? Tak to mi uniklo. Já tu snad budu muset sedět celý den, ať o nic nepřijdu

• Citovat
  • Upravit
finduska

Jezis a zase je to tady slunce seno a par facek:-D

Nicmene zakladatelko za sebe mohu rici, ze u druhho diteti jdu do porodnice s flaskou, ale co jsem mohla jsem udelala se synem, na dalsi kolotoc nemam silu.Mam vpacene bradavky, syn se k nim nemohl prisat poradne, kloboucky byly k prdu, elektricke odsavacky na me nefungovaly, manualni taky moc ne, jedine ta klasicka tahacka na vemeno, odstrikavala jsem rucne aby syn mel MM.. 4 mesice bolesti, odrenin, zoufalstvi, nevyspani..( kojit co tri hodiny-jak se doporucuje, znamenalo, trictvrte hodiny prisavani syna, jak drobet sal do lahvicky jsem chytala z druheho prsa mliko, jak upostelo, nic nazmar, pak rychle flasku dokrmit, hodinu v cudu, pak jsem hodinu mackala ruco z prsou mleko abych mela zase na dokrmeni, a usnula a za hodinu znova…po 4mesicich absolutniho vycerpani jsem to vzdala :mrgreen:
Takze za me pokud mas nejaky vnitrni blok at je jakykoliv a jsi pevne rozhodnuta to ani nezkusit, a vis, ze i zkouseni by pro tebe bylo stresujici, nedelej to. SPokojena matka-spokojene dite..
I kdyz jak se znam urcite to zkusim, neda mi to, ale uz nikdy nechci zazit to co v prvnim tehu, jen kvuli tomu, ze mi nekdo bude porad rikat musis kojit

Příspěvek upraven 12.01.14 v 21:05

• Citovat
  • Upravit
33278
@Tapeta píše:
Nicméně ty asi nekoj, ať máš perfektní aspoň ten dekolt, když výše to příroda zanedbala :mrgreen:
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@marrlinka píše:
krutibrko, zamceny profil, tak to se asi nepobavim :,( :lol:

Taky jsem se divala :-D vse mi uniklo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
12.1.14 21:05

Ja měla prsa před kojenim hezky, ale ted už tam nic neni, nevim jestli je to kojenim, nebo tim jak se v navalu hormonu zvětšovaly, zmenšovaly a tak pořad dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475

To je mazec :-D Ty chceš odepřít svému dítěti to nejpřirozenější co mu můžeš nabídnout, a nahradíš to mateřským mlékem jiného živočišného druhu a ještě ke všemu sušeným, jenom aby jsis nevyplandala prsa, který budeš mít v 80ti stejně splasklý. Pokud ovšem ze sebe neuděláš silikonovou zombici :-D Nice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink

To musí být diskuze založená vyloženě naschvál ne :think:? o kojení a nekojení je tady milion diskusí a vždycky si tam přečteš odlišné názory :nevim: tak proč zakládat novou??? :think:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
12.1.14 21:06
@Bunny puella píše:
Klííííd, prsa se kdyžtak u kotníků uvážou provázkem, aby jsi je netahala po zemi, protože když solej v zimě, tak to brutálně bolí.TVL, to je zase diskuze… :roll: :lol: :lol:

Bože… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Antonie Bolavá píše:
Co já bych za to dala, abych mohla kojit :?

já ne, mě to nebaví

• Citovat
  • Upravit
20807

Po přečtení prvního příspěvku zakladatelky jsem chtěla napsat, že tady budě pěkně veselo… a koukám, že už je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne

Manžel říká, že máš peníze za kočár, který bude k ničemu, šetřit a dát na plastiku. A prý je taky zločin, když se takoví lidi množí :-D

No já radši no comment. Nějak nepobírám, myslím si něco o chudákovi dítěti.

• Citovat
  • Upravit
9719
@AngelLilly píše:
Podle mě sis spíš měla najmout náhradní matku, která by ti dítě porodila, aby se ti nezkazila postava a za další úplatek by ti to malý i odkojila :think: A možná už by sis ji mohla nechat jako chůvu a brát si mimčo jen když bys ho potřebovala jako doplněk do obchodáku, kam přijedeš tím luxusním autem a pak se budeš procházet s luxusní postavou a s luxusním miminkem v luxusním kočárku :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna