Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Svistice píše:
@CokeLady Hlavně ony všechny ty diskuze od zakladatelky jsou jedna perla za druhou. Doporučuji neodpovídat a neztrácet čas.![]()
krutibrko, zamceny profil, tak to se asi nepobavim
![]()
@ynax píše:
@CokeLady nene, ta druhá diskuze byla na téma, že jí tchyně zařídila svatbu, koupila s přítelem prstýnky, zamluvila šaty a ona říkala, že se asi teda bude muset vdát… pak ji přítel přes Silvestra nechal samotnou 2 dny a nezajímalo ho, co dělá a kde je a pak si přijel nadranej autem k jejím rodičům, kam se údajně uchýlila a ona mu odpustila a strašně se milujou a přítel už nebude tak poslouchat maminku
Fakt jo?? Tak to mi uniklo. Já tu snad budu muset sedět celý den, ať o nic nepřijdu
Jezis a zase je to tady slunce seno a par facek:-D
Nicmene zakladatelko za sebe mohu rici, ze u druhho diteti jdu do porodnice s flaskou, ale co jsem mohla jsem udelala se synem, na dalsi kolotoc nemam silu.Mam vpacene bradavky, syn se k nim nemohl prisat poradne, kloboucky byly k prdu, elektricke odsavacky na me nefungovaly, manualni taky moc ne, jedine ta klasicka tahacka na vemeno, odstrikavala jsem rucne aby syn mel MM.. 4 mesice bolesti, odrenin, zoufalstvi, nevyspani..( kojit co tri hodiny-jak se doporucuje, znamenalo, trictvrte hodiny prisavani syna, jak drobet sal do lahvicky jsem chytala z druheho prsa mliko, jak upostelo, nic nazmar, pak rychle flasku dokrmit, hodinu v cudu, pak jsem hodinu mackala ruco z prsou mleko abych mela zase na dokrmeni, a usnula a za hodinu znova…po 4mesicich absolutniho vycerpani jsem to vzdala ![]()
Takze za me pokud mas nejaky vnitrni blok at je jakykoliv a jsi pevne rozhodnuta to ani nezkusit, a vis, ze i zkouseni by pro tebe bylo stresujici, nedelej to. SPokojena matka-spokojene dite..
I kdyz jak se znam urcite to zkusim, neda mi to, ale uz nikdy nechci zazit to co v prvnim tehu, jen kvuli tomu, ze mi nekdo bude porad rikat musis kojit
Příspěvek upraven 12.01.14 v 21:05
@Tapeta píše:
Nicméně ty asi nekoj, ať máš perfektní aspoň ten dekolt, když výše to příroda zanedbala
@marrlinka píše:
krutibrko, zamceny profil, tak to se asi nepobavim![]()
Taky jsem se divala
vse mi uniklo ![]()
Ja měla prsa před kojenim hezky, ale ted už tam nic neni, nevim jestli je to kojenim, nebo tim jak se v navalu hormonu zvětšovaly, zmenšovaly a tak pořad dokola
To je mazec
Ty chceš odepřít svému dítěti to nejpřirozenější co mu můžeš nabídnout, a nahradíš to mateřským mlékem jiného živočišného druhu a ještě ke všemu sušeným, jenom aby jsis nevyplandala prsa, který budeš mít v 80ti stejně splasklý. Pokud ovšem ze sebe neuděláš silikonovou zombici
Nice ![]()
To musí být diskuze založená vyloženě naschvál ne
? o kojení a nekojení je tady milion diskusí a vždycky si tam přečteš odlišné názory
tak proč zakládat novou??? ![]()
@Bunny puella píše:
Klííííd, prsa se kdyžtak u kotníků uvážou provázkem, aby jsi je netahala po zemi, protože když solej v zimě, tak to brutálně bolí.TVL, to je zase diskuze…![]()
![]()
Bože… ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Co já bych za to dala, abych mohla kojit
já ne, mě to nebaví
Po přečtení prvního příspěvku zakladatelky jsem chtěla napsat, že tady budě pěkně veselo… a koukám, že už je
![]()
Manžel říká, že máš peníze za kočár, který bude k ničemu, šetřit a dát na plastiku. A prý je taky zločin, když se takoví lidi množí ![]()
No já radši no comment. Nějak nepobírám, myslím si něco o chudákovi dítěti.
@AngelLilly píše:
Podle mě sis spíš měla najmout náhradní matku, která by ti dítě porodila, aby se ti nezkazila postava a za další úplatek by ti to malý i odkojilaA možná už by sis ji mohla nechat jako chůvu a brát si mimčo jen když bys ho potřebovala jako doplněk do obchodáku, kam přijedeš tím luxusním autem a pak se budeš procházet s luxusní postavou a s luxusním miminkem v luxusním kočárku
Klííííd, prsa se kdyžtak u kotníků uvážou provázkem, aby jsi je netahala po zemi, protože když solej v zimě, tak to brutálně bolí.
TVL, to je zase diskuze…