Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.
jsi blázen, když nechceš kojit.. co bych já za to dala, kdybych mohla..
nekojila jsem ani měsíc, neměla jsem mlíko.
Tvůj důvod je směšný. Navíc po jednom kojení nebudeš mít škaredý prsa..
@K-Black píše:
hlavně aby jste byi v pořádku, a co bude miminko pít je uplně jedno, to UM fakt není jedovatý. Nesmutni
no je mi to líto, ale druhá byla kojená jen 3 měsíce a vypadá normálně (teda je úplně šílená a děsně zlobí, ale to asi není Nutrilonem). No ale pro útěchu jsem si koupila novou vytuněnou ohřívačku na mlíko ![]()
@lucieluciova píše:
Jsem si myslela, že se už do mě nebudete navážet, ale asi jsem se spletla..
@lucieluciova píše:
a cos čekala? ![]()
@lucieluciova zkus se třeba omluvit té slečně co jsi jí pod anonymem urážela… takový věci pomáhají ![]()
@lucieluciova píše:
hele, dělej jak myslíš. Já mám jedno dítě kojený 2 roky, druhý 3 měsíce. Není mezi nimi rozdíl pokud jde o zdraví a tak. Třetí nebude kojené vůbec, ale není to moje volba. Já osobně rozdíl nevidím. Ale samozřejmě kojení je pro dítě určitě lepší a pro matku pohodlnější. To si musí každá rozmyslet sama.
Upřímně nechápu důvod založení diskuse. O prospěšnosti mateřského mléka se dá dočíst všude
Uz jste se popraly? videla jsem nick, spojeni s nazvem diskuze = srandy kopec ![]()
@geilens píše:
@lucieluciova zkus se třeba omluvit té slečně co jsi jí pod anonymem urážela… takový věci pomáhají
no nevim, kdyz stejne vsechny vime ![]()
@jane-e ona by se stejně neponížila…přece se nebude omlouvat nějaké socce ![]()
@Antonie Bolavá Prosim jsem zvedava zvedavka pises jedno dite kojene 2roky, druhe tri mesice treti vubec, ale mas 4deti v metrikach? a za druhe proc nemuzes kojit?
@geilens píše:
@jane-e ona by se stejně neponížila…přece se nebude omlouvat nějaké socce
a kde najdu tu diskuzi??
@lucieluciova píše:
@jane-e No to je strašně směšný
no tak pro tebe asi ne, ale to se neni cemu divit ![]()
@kopejka http://www. emimino. cz/diskuse/svatbu-v-tehu-nechci-174682/
a