Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Poison Ivy píše:
Nac to zoufalstvi? Tak bude na UM, o nic nejde.
Plně souhlasím, já kojila 4 a půl měsíce a od té doby je malej na UM a nějaký mindráky z toho nemám
Ba naopak mě to tak víc vyhovuje ![]()
@Nikuška11 píše:
@Poison Ivy zoufalství no já ani nevím…asi to dělají ještě ty hormony, prostě bych ho chtěla co nejvíc kojit ale nejde to no…prsa vem čert…mě maminka kojila měsíc a pak musela přestat…a jsem živá a zdravá
až na každoroční angíny…UM není špatné, ale ten kontakt s prckem už není takový jako při kojení…neumím ti to popsat
připadá mi, že teď jsem se rozkojila a už musím zas končit s kojením
hrůůza…
měla jsem to stejné… jen co jsem se rozkojila, tak jsem dokojila.. kojila jsem taky asi 6 týdnů.. ![]()
@K-Black láska nestojí, ale pamatuji si dobře jak jsem přicházela o mléko, děti řvaly hlady a doktorka říkala vytrvejte. No koupila jsem UM nebudu dítě týrat hlady, jen abych vytrvala, že. Ale ten pocit, že přicházím o nějaké pomyslné pouto, kdy je dítě na mě opravdu závislé v rámci stravy. Teď mu to UM může dát kdokoliv, že. Ale to dělají hormony. Malému budou už dva roky, tak je to už dávno, ale připomnělo mi to. Že to byl takový pocit, jak by nám přestřihl někdo šnůru ![]()
@LadyRebeka to mě mrzí, a je opravdu líto každé ženy která si tímhle prošla, z jedné strany ubulené mimino a z druhé strany ji někdo říká vytrvejte ![]()
ot: bezva vlasy ![]()
@K-Black píše:
@LadyRebeka to mě mrzí, a je opravdu líto každé ženy která si tímhle prošla, z jedné strany ubulené mimino a z druhé strany ji někdo říká vytrvejteot: bezva vlasy
Přesně takhle jsem to měla já…pravděpodobně se mi kvůli tomu spustila i nějaká psychóza, ale okolí na mě koukalo jak na krkavce
Ty nekojíš??? a hned takový pohledy. Proto jsem alergická na lidi, co odsuzujou nekojící matky.
@LadyRebeka švagrovko tobě děti krásně obě prospívají
zlobydýlka
…doufám že mi malý tež po UM bude takhle prospívat
jinak ta jedna bradavka je síla čoveče ![]()
@K-Black jo přesně..vytrvejte…to se strašně lehce a dobře říká ![]()