Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
12.1.14 22:20

Zakladatelko jsi neskutečně sobecká! Opravdu pochopím, když někdo kojit nemůže, ale tohle je na mě moc :cert:
Sama jsem kojila jen šestinedělí a pak další půlrok odsávala. Jo bylo to únavné, prsa po tom nejsou nic moc, ale vím že jsem pro své dítě udělala maximum. Odsávala bych dál, ale už jsem neměla mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723

@K-Black No asi to aspon zkusím, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
@lucieluciova píše:
@K-Black Jo to chci tak i tak na plastiku, chtela jsem na plastiku jit uz pred mimcem, ale pak jsem otehotnela tak jsem nesla.

8o
tak ted jsi to fakt rozsekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
12.1.14 22:21
@lucieluciova píše:
@Andílek13 ne budu rodit normalne, ale to bude jen na „cas“…

Hele mám dvě děti a obě jsou kojené - syn do 1 roku /pak se odstavil sám/ a u dcery budu taky ráda, když vydržíme co nejdýl. Mít dětí 5, tak kojím všechny a žádný problém v tom nevidím. :mrgreen: Samozřejmě když to nejde, tak je to něco jiného, ale ty nechceš kojit kvůli kozám??? :roll: Zamysli se nad tím - když své děti miluju, dělám pro ně maximum, co jde nebo ne? :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723

@jane-e jako proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
@lucieluciova píše:
@K-Black Jo to chci tak i tak na plastiku, chtela jsem na plastiku jit uz pred mimcem, ale pak jsem otehotnela tak jsem nesla.

Nechápu… tak proč nechceš kojit??? 8o si k té vaginoplastice necháš udělat i kozy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.14 22:22

@Andílek13 no asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.14 22:22
@lucieluciova píše:
@jane-e jako proc?

tak ty nechces kojit, abys nemela osklivy prsa, kdyz chces jit tak ci tak na plastiku? a mozek mas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
12.1.14 22:23
@jane-e píše:
vy budete parecek na chov :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Aspoň lidstvo nezdegeneruje (teda myslím vzhledově) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.1.14 22:23
@lucieluciova píše:
@K-Black No asi to aspon zkusím, ale nevím.

zkus a uvidíš. Buď to půjde nebo nepůjde

• Citovat
  • Upravit
723
12.1.14 22:24

@K-Black jojo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
12.1.14 22:25
@lucieluciova píše:
@Andílek13 no asi jo.

No a uvidíš, jak se to bude nakonec přítelovi ještě líbit - kozy nalité, při dráždění si může ucucnout taky… :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5426
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.

Toto teda opravdu nechápu :zed: :zed: :zed: :zed:

Když opravdu nejde aby maminka kojila, tak fajn, ale tohle je moc
Osobně jsem za kojení bojovala co to šlo. Malého odvezli 40hodin po porodu do jiné nemocnice na JIRP a mě k němu ze začátku nechtěli, když ho odváželi, tak ještě nebyla pořádně rozjetá laktace, ale díky odsávání se podařilo a kojím do dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.1.14 22:26

Holky, už se to nedá číst..
Zakladatelko píšeš perlu za perlou.. Opravdu nevím, jestli mám brečet nebo se smát..
Jen je mi líto toho dítěte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna