Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
12.1.14 21:39
@geilens píše:
@jane-e ona by se stejně neponížila…přece se nebude omlouvat nějaké socce :jazyk:

prave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.1.14 21:40

@kopejka někdo tu na ní už dával odkaz pár stránek zpět

Holky, je to troll jak vyšitý, chce jen provokovat. Jako v předchozích případech. Akorát tentokrát bohužel u některých ťala do živého :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.1.14 21:42

@jessikka Vůbec nechci provokovat, chci jen znát názor na kojení vs. UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 21:42
@kopejka píše:
a kde najdu tu diskuzi??

https://www.emimino.cz/…ankovani/19/
ted už je odtajněná ale psala to anonymně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 21:43

@lucieluciova ok Kojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.1.14 21:44

Že jí to pořád baví, to musí být fakt hodně smutný a nudný život.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@finduska píše:
@Antonie Bolavá Prosim jsem zvedava zvedavka pises jedno dite kojene 2roky, druhe tri mesice treti vubec, ale mas 4deti v metrikach? a za druhe proc nemuzes kojit?

Ta nejstarší je nevlastní. Máme ve střídavé péči. Takže tu jsem nekojila. S tím kojením se to má tak, že trpím na deprese, takže první kojení jsem přerušila kvůli nasazení AD. Ve druhém těhotenství jsem vysadila, ale problémy se vrátily ve 3 měsících malé, takže okamžitě zástava laktace. Teď jsem musela nasadit už v těhotenství, takže i pro mě je šílená představa, že to do sebe peru teď a ještě pak aby to šlo do mléka. Navíc doktor spojuje hormonální nerovnováhu v těhotenství a během laktace právě s těmi mými epizodami, takže ten nebude chtít ani slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

@lucieluciova Kdybys nechtěla provokovat, použiješ strejdu gůůgla.

Pomůžu ti, jo?
http://lmgtfy.com/?…

A teď už nemusíš nic podobného zakládat a trpět nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.14 21:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
@lucieluciova píše:
@jessikka Vůbec nechci provokovat, chci jen znát názor na kojení vs. UM.

Si blba az me to boli :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska

@Antonie Bolavá Aha, ja tedy s depresemi nemam zkusenosti, ale prave jsem psala, ze prvni kojeni u syna byla dosti strastiplne, nevedlo se a byla jsem dost vycerpana, takze u druheho mam pocit, ze to bude rovnou lahev

• Citovat
  • Upravit
12651
12.1.14 21:48
@nikol.ondrášovka píše:
Si blba az me to boli :lol:

Jsem se nejdřív lekla, že je to na mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.1.14 21:48
@Antonie Bolavá píše:
Ta nejstarší je nevlastní. Máme ve střídavé péči. Takže tu jsem nekojila. S tím kojením se to má tak, že trpím na deprese, takže první kojení jsem přerušila kvůli nasazení AD. Ve druhém těhotenství jsem vysadila, ale problémy se vrátily ve 3 měsících malé, takže okamžitě zástava laktace. Teď jsem musela nasadit už v těhotenství, takže i pro mě je šílená představa, že to do sebe peru teď a ještě pak aby to šlo do mléka. Navíc doktor spojuje hormonální nerovnováhu v těhotenství a během laktace právě s těmi mými epizodami, takže ten nebude chtít ani slyšet

na kojení nestojí míra mateřské lásky, takže konec smutkům! důležitý je aby jsi byla zdravá :hug: tak mě nefer! :cert:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
12.1.14 21:49
@jessikka píše:
Jsem se nejdřív lekla, že je to na mě :D

To bych si nedovolila.

• Citovat
  • Upravit
1414
12.1.14 21:50

Hele a co třeba adopce? Nezkazíš si kozy, břicho, pozadí a dokonce ani podvozek!!! :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová