Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@kopejka někdo tu na ní už dával odkaz pár stránek zpět
Holky, je to troll jak vyšitý, chce jen provokovat. Jako v předchozích případech. Akorát tentokrát bohužel u některých ťala do živého ![]()
@jessikka Vůbec nechci provokovat, chci jen znát názor na kojení vs. UM.
@kopejka píše:
a kde najdu tu diskuzi??
https://www.emimino.cz/…ankovani/19/
ted už je odtajněná ale psala to anonymně
Že jí to pořád baví, to musí být fakt hodně smutný a nudný život..
![]()
@finduska píše:
@Antonie Bolavá Prosim jsem zvedava zvedavka pises jedno dite kojene 2roky, druhe tri mesice treti vubec, ale mas 4deti v metrikach? a za druhe proc nemuzes kojit?
Ta nejstarší je nevlastní. Máme ve střídavé péči. Takže tu jsem nekojila. S tím kojením se to má tak, že trpím na deprese, takže první kojení jsem přerušila kvůli nasazení AD. Ve druhém těhotenství jsem vysadila, ale problémy se vrátily ve 3 měsících malé, takže okamžitě zástava laktace. Teď jsem musela nasadit už v těhotenství, takže i pro mě je šílená představa, že to do sebe peru teď a ještě pak aby to šlo do mléka. Navíc doktor spojuje hormonální nerovnováhu v těhotenství a během laktace právě s těmi mými epizodami, takže ten nebude chtít ani slyšet
@lucieluciova Kdybys nechtěla provokovat, použiješ strejdu gůůgla.
Pomůžu ti, jo?
http://lmgtfy.com/?…
A teď už nemusíš nic podobného zakládat a trpět nás.
@lucieluciova píše:
@jessikka Vůbec nechci provokovat, chci jen znát názor na kojení vs. UM.
Si blba az me to boli ![]()
@Antonie Bolavá Aha, ja tedy s depresemi nemam zkusenosti, ale prave jsem psala, ze prvni kojeni u syna byla dosti strastiplne, nevedlo se a byla jsem dost vycerpana, takze u druheho mam pocit, ze to bude rovnou lahev
@nikol.ondrášovka píše:
Si blba az me to boli
Jsem se nejdřív lekla, že je to na mě ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Ta nejstarší je nevlastní. Máme ve střídavé péči. Takže tu jsem nekojila. S tím kojením se to má tak, že trpím na deprese, takže první kojení jsem přerušila kvůli nasazení AD. Ve druhém těhotenství jsem vysadila, ale problémy se vrátily ve 3 měsících malé, takže okamžitě zástava laktace. Teď jsem musela nasadit už v těhotenství, takže i pro mě je šílená představa, že to do sebe peru teď a ještě pak aby to šlo do mléka. Navíc doktor spojuje hormonální nerovnováhu v těhotenství a během laktace právě s těmi mými epizodami, takže ten nebude chtít ani slyšet
na kojení nestojí míra mateřské lásky, takže konec smutkům! důležitý je aby jsi byla zdravá
tak mě nefer! ![]()
@jessikka píše:
Jsem se nejdřív lekla, že je to na mě
To bych si nedovolila.
Hele a co třeba adopce? Nezkazíš si kozy, břicho, pozadí a dokonce ani podvozek!!!
![]()