Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já jsem kojit nechtěla, byl to můj názor, ale jelikož jsem hodně uzavřený člověk, tak sem s tím bojovala, než abych to řekla. Vyřešilo se to samo. Syn se narodil císařem, byl na JIP a pak už se nechtěl přisát. Chvíli jsem odsávala a dávala UM a pak už jenom UM. Ale NIKDY by mě nenapadlo nekojit kvůli tomu, jak budou vypadat moje prsa :-/ hlavně to je již dáno geneticky a ne kojením/nekojením!!!
@Bunny puella píše:
jj, kámoška mi závistivě koukala do výstřihu. Prý tý jo, to bych chtěla. Ona sama ani ne jedničky. Tak jsem jí říkala, nechtěj, víš jak to bolí, když solej? nooo, ale vyvalila oči, jaksi není na tenhle druh humoru stavěná![]()
![]()
@Bunny puella píše:
pššššt, nenazývej mě pravým jménem
Ups…
promiň…ó Jasná… ![]()
Ani ve snu mě nenapadlo, že jsou ty diskuze taky tak vtipné, normálně brečím
![]()
@Teruna000 píše:
Já jsem kojit nechtěla, byl to můj názor, ale jelikož jsem hodně uzavřený člověk, tak sem s tím bojovala, než abych to řekla. Vyřešilo se to samo. Syn se narodil císařem, byl na JIP a pak už se nechtěl přisát. Chvíli jsem odsávala a dávala UM a pak už jenom UM. Ale NIKDY by mě nenapadlo nekojit kvůli tomu, jak budou vypadat moje prsa :-/ hlavně to je již dáno geneticky a ne kojením/nekojením!!!****
tak to asi nebude uplně pravda ![]()
@Bunny puella píše:
Klííííd, prsa se kdyžtak u kotníků uvážou provázkem, aby jsi je netahala po zemi, protože když solej v zimě, tak to brutálně bolí.TVL, to je zase diskuze…![]()
![]()
Ty mas zase den ![]()
@Bunny puella píše:
jj, kámoška mi závistivě koukala do výstřihu. Prý tý jo, to bych chtěla. Ona sama ani ne jedničky. Tak jsem jí říkala, nechtěj, víš jak to bolí, když solej? nooo, ale vyvalila oči, jaksi není na tenhle druh humoru stavěná![]()
![]()
tak, že pozdravuju, já to nepochopila ![]()
@magicalee píše:
tak, že pozdravuju, já to nepochopila
@Bunny puella píše:![]()
![]()
no jako že je tahám po zemi, když sundám podprsenku
![]()
![]()
@kopejka píše:
A proč chceš dítě, když ho nechceš kojit???
Sis pořizovala dítě, aby sis mohla zadojit
?
kokršpanělí uši?