Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
12.1.14 20:56

Ahoj, já tedy kojím, ale první 3 měsíce to byl boj…kojila jsem přes kloboučky a malý nebyl schopný se najíst na dýl jak na hodinu, takže jsem kojila každou hodinu…což by nebyl problém, ale pro něj byl problém s prázdným bříškem usnout, takže jsem myslela, že mám hyperaktivní dítko…cca v 10. týdnu jsem ho dokrmila UM, najednou šlo kojit bez kloboučku a kojím každé 3 hodiny…z UM jsem si vybrala Humana PRE a neměnila bych, ale malému přestane stačit ode mě taak začnu opět dávat…akorát takový malý postřeh, kojení je nejen nejzdravější ale i nejpohodlnější mám malého v noci u sebe a jen ho přehazuji podle prsa ze kterého kojím on u toho usne a já taky…takže se celkem vyspím…možná pak budu mít povislá prsa…ale teď bych rozhodně za flašku neměnila…měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
@lucieluciova píše:
@kopejka Protoze nechci mít pak ošklivá ňadra… :lol:

Hele a co když budeš mít strie nebo ti naroste zadek co pak?? nepřipadá ti to trochu nemístné?? Podle mě si mešug :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5426
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.14 20:58

Zkusenost s UM nebo prsama? Jaaaaa mam oboji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@lucieluciova no tak prsa se ti můžou zničit i těhotenstvím. Já kojila chvilku a mám je hnusný nicky, někdo kojí roky a má prsa krásný, genetika v tom moc roli nehraje, moje máma měla kozy jako vozy a hezký.

• Citovat
  • Upravit
9719
@CokeLady píše: Á, tak tady to bude dobré. Už první příspěvek stojí za to. :palec:
:palec: :palec: :palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30478

„Vím, že kojení je zdravější, ale nechci mít povislá prsa…“ - jinými slovy jsem sobecká hvězda, která se kvůli něčemu tak malichernému, jako je moje dítě, nenechá hyzdit. Možná bys měla vědět, že kojení prsa hezky tvaruje a proti gravitaci neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
12.1.14 20:59
@lucieluciova píše:
8o :roll:
  • Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.

Ne. Budes prvni kdo da diteti um. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976

@lucieluciova Já kojila 2 roky…!!! A prsa mám hezčí než před kojením… :mrgreen: resp. větší… :pankac: a v dnešní době plastické chirurgie… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2997

Prsa ti za par let stejne spadnou :lol: pokud zvazis vyhody pro dite (coz je na prvnim miste!) a vyhody pro rodinny rozpocet, neni proc vahat. Navic ja kdyz si predstvim, z bych mela v noci jeste patlat v kuchyni UM, na fuj…nakojit v polospanku a haji.
Nekde si precti, co UM dela miminum s ledvinama…byt tebou, kousnu se na 4 mesice a kojim a kdyz se ti kojeni tak prici, tak po 4 mesici soupni prikrm a UM. To by se mi zdalo jako dobry kompromis.
a jedna kousava poznamka na konec: ty se ofrnujes nad kojenim a co by za to jine daly, kdyby svemu mimcu mohly dat to nejlepsi a kojot (sorry, ale tohle jsem si nemohla odpustit :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys

Kolik dáš za kojnou???

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
@lucieluciova píše:

Ja myslim ze uz je mas hnusne ted

• Citovat
  • Upravit
K-Black

Aha, já se můžu vys…t na to mít pochopení, to už je po několikátý co odpovídám k tématu bláznoj :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
33278
12.1.14 21:00
@CokeLady píše:
Jedna byla s luxusním kočárem a další co ej těhotná asi měsíc, její přítel má dceru a tý kupuje drahý oblečení a na její miminko nedá nic a ona utrácí v nextu… nejsou to ony?

Já postřehla luxusní kočár a tu, kde jí chudince neasertivní tchýňka s příťou naplánovali svatbu, i když se těhotná vdávat nechce. ;)

Příspěvek upraven 12.01.14 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna