Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, já tedy kojím, ale první 3 měsíce to byl boj…kojila jsem přes kloboučky a malý nebyl schopný se najíst na dýl jak na hodinu, takže jsem kojila každou hodinu…což by nebyl problém, ale pro něj byl problém s prázdným bříškem usnout, takže jsem myslela, že mám hyperaktivní dítko…cca v 10. týdnu jsem ho dokrmila UM, najednou šlo kojit bez kloboučku a kojím každé 3 hodiny…z UM jsem si vybrala Humana PRE a neměnila bych, ale malému přestane stačit ode mě taak začnu opět dávat…akorát takový malý postřeh, kojení je nejen nejzdravější ale i nejpohodlnější mám malého v noci u sebe a jen ho přehazuji podle prsa ze kterého kojím on u toho usne a já taky…takže se celkem vyspím…možná pak budu mít povislá prsa…ale teď bych rozhodně za flašku neměnila…měj se hezky
@lucieluciova píše:
@kopejka Protoze nechci mít pak ošklivá ňadra…
Hele a co když budeš mít strie nebo ti naroste zadek co pak?? nepřipadá ti to trochu nemístné?? Podle mě si mešug ![]()
@lucieluciova no tak prsa se ti můžou zničit i těhotenstvím. Já kojila chvilku a mám je hnusný nicky, někdo kojí roky a má prsa krásný, genetika v tom moc roli nehraje, moje máma měla kozy jako vozy a hezký.
„Vím, že kojení je zdravější, ale nechci mít povislá prsa…“ - jinými slovy jsem sobecká hvězda, která se kvůli něčemu tak malichernému, jako je moje dítě, nenechá hyzdit. Možná bys měla vědět, že kojení prsa hezky tvaruje a proti gravitaci neuděláš nic.
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.
Ne. Budes prvni kdo da diteti um. ![]()
@lucieluciova Já kojila 2 roky…!!! A prsa mám hezčí než před kojením…
resp. větší…
a v dnešní době plastické chirurgie… ![]()
Prsa ti za par let stejne spadnou
pokud zvazis vyhody pro dite (coz je na prvnim miste!) a vyhody pro rodinny rozpocet, neni proc vahat. Navic ja kdyz si predstvim, z bych mela v noci jeste patlat v kuchyni UM, na fuj…nakojit v polospanku a haji.
Nekde si precti, co UM dela miminum s ledvinama…byt tebou, kousnu se na 4 mesice a kojim a kdyz se ti kojeni tak prici, tak po 4 mesici soupni prikrm a UM. To by se mi zdalo jako dobry kompromis.
a jedna kousava poznamka na konec: ty se ofrnujes nad kojenim a co by za to jine daly, kdyby svemu mimcu mohly dat to nejlepsi a kojot (sorry, ale tohle jsem si nemohla odpustit
)
@lucieluciova píše:
@kopejka Protoze nechci mít pak ošklivá ňadra…
Ja myslim ze uz je mas hnusne ted
Aha, já se můžu vys…t na to mít pochopení, to už je po několikátý co odpovídám k tématu bláznoj
![]()
@CokeLady píše:
Jedna byla s luxusním kočárem a další co ej těhotná asi měsíc, její přítel má dceru a tý kupuje drahý oblečení a na její miminko nedá nic a ona utrácí v nextu… nejsou to ony?
Já postřehla luxusní kočár a tu, kde jí chudince neasertivní tchýňka s příťou naplánovali svatbu, i když se těhotná vdávat nechce. ![]()
Příspěvek upraven 12.01.14 v 21:01