Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
12.1.14 21:16

Hmm, zakladatelko, je to samo tvoje věc. Já měla dvojky, kojila jsem jedno - měla jsem větší trojky. Když jsem přestala kojit, měla jsem zase dvojky, ale ne svěšené, i když trochu povolenější byly. Mno ted kojím druhé dítko, tak jsem na ně zvědavá potom :lol:
Kamarádka NEKOJILA ani jednou - nebylo mlíko a prsa svěšená má, má asi dvojky-trojky, přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.1.14 21:16

@magicalee někde jsem právě viděla rozhovor s nějakým plastickým chirurgem…že budeš mít „věšáky“ ať kojíš nebo ne :-D tak pardon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.1.14 21:17

…aneb hvězda emimina a její další príma diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
12.1.14 21:18
@Teruna000 píše:
@magicalee někde jsem právě viděla rozhovor s nějakým plastickým chirurgem…že budeš mít „věšáky“ ať kojíš nebo ne :-D tak pardon :-)

nemůžeš věřit všemu co vidíš… ;)

• Citovat
  • Upravit
9719
12.1.14 21:18
@Poison Ivy píše:
Sis pořizovala dítě, aby sis mohla zadojit :think:?

No ještě ho nemám, ale rozhodně mu chci poskytnout to nejlepší a MM je jedna z těch nejlepších věcí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.1.14 21:19
@Teruna000 píše:
@magicalee někde jsem právě viděla rozhovor s nějakým plastickým chirurgem…že budeš mít „věšáky“ ať kojíš nebo ne :-D tak pardon :-)

jo, je to většinou způsobené těhotenstvím.

To je jako strie, někdo přibere 10 kilo má jich mraky, někdo 20 nemá nic. Prostě sázka do loterie.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
@kopejka píše:
No ještě ho nemám, ale rozhodně mu chci poskytnout to nejlepší a MM je jedna z těch nejlepších věcí :mavam:

odcházíš? tak čáááu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@kopejka píše:
No ještě ho nemám, ale rozhodně mu chci poskytnout to nejlepší a MM je jedna z těch nejlepších věcí :mavam:

nejlepší jsou prachy.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
@kopejka píše:

Teoretici jsou nejhorší :lol:

• Citovat
  • Upravit
20807

Tak co, už se perou? ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
12.1.14 21:20
@K-Black píše:
nejlepší jsou prachy.

moje řeč! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.1.14 21:20
@kopejka píše:

Mu vychlaď pořádný šáňo a ne hnusný mlíko :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
12.1.14 21:21

@Poison Ivy tak ted jsem se malem pocurala smichy :palec:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy

Btw kdyby to nezaložila trollka, ale běžný uživatel, napíšu - tvoje věc, kojení není povinnost, pokud nechceš kojit kvůli kozám, kup UM a neřeš :lol:

• Citovat
  • Upravit
2418

@K-Black jéje, kdybych měla řešit strie, tak bych potřebovala vyměnit celé tělo nebo nemít nikdy dítě :-)

A myslím si, že chlap, který má se ženou dítě, tak snese i nějakou tu nedokonalost, která se dá vhodně vybraným oblečením „zamaskovat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová