Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hmm, zakladatelko, je to samo tvoje věc. Já měla dvojky, kojila jsem jedno - měla jsem větší trojky. Když jsem přestala kojit, měla jsem zase dvojky, ale ne svěšené, i když trochu povolenější byly. Mno ted kojím druhé dítko, tak jsem na ně zvědavá potom ![]()
Kamarádka NEKOJILA ani jednou - nebylo mlíko a prsa svěšená má, má asi dvojky-trojky, přesně nevím.
@magicalee někde jsem právě viděla rozhovor s nějakým plastickým chirurgem…že budeš mít „věšáky“ ať kojíš nebo ne
tak pardon ![]()
@Teruna000 píše:
@magicalee někde jsem právě viděla rozhovor s nějakým plastickým chirurgem…že budeš mít „věšáky“ ať kojíš nebo netak pardon
nemůžeš věřit všemu co vidíš… ![]()
@Poison Ivy píše:
Sis pořizovala dítě, aby sis mohla zadojit?
No ještě ho nemám, ale rozhodně mu chci poskytnout to nejlepší a MM je jedna z těch nejlepších věcí ![]()
@Teruna000 píše:
@magicalee někde jsem právě viděla rozhovor s nějakým plastickým chirurgem…že budeš mít „věšáky“ ať kojíš nebo netak pardon
jo, je to většinou způsobené těhotenstvím.
To je jako strie, někdo přibere 10 kilo má jich mraky, někdo 20 nemá nic. Prostě sázka do loterie.
@kopejka píše:
No ještě ho nemám, ale rozhodně mu chci poskytnout to nejlepší a MM je jedna z těch nejlepších věcí
odcházíš? tak čáááu ![]()
@kopejka píše:
No ještě ho nemám, ale rozhodně mu chci poskytnout to nejlepší a MM je jedna z těch nejlepších věcí
nejlepší jsou prachy.
@kopejka píše:
Teoretici jsou nejhorší ![]()
@kopejka píše:
Mu vychlaď pořádný šáňo a ne hnusný mlíko ![]()
Btw kdyby to nezaložila trollka, ale běžný uživatel, napíšu - tvoje věc, kojení není povinnost, pokud nechceš kojit kvůli kozám, kup UM a neřeš ![]()
@K-Black jéje, kdybych měla řešit strie, tak bych potřebovala vyměnit celé tělo nebo nemít nikdy dítě ![]()
A myslím si, že chlap, který má se ženou dítě, tak snese i nějakou tu nedokonalost, která se dá vhodně vybraným oblečením „zamaskovat“.