Kojení vs umělé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1886
13.1.14 10:49

Po ránu jsem se krásně pobavila :mrgreen: Co diskuze, to perla - opravdu. Ikdyž u mě vede diskuze s kočárkem :mrgreen: No zajímalo by mě, kolik ti je let?! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
13.1.14 10:55
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.

Převislé kozy nejsou z kojení, jsou z toho, že se přestane naráz kojit a pak drasticky zhubne. Většinou, co jsem si tak všimla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
13.1.14 10:57
@Sibyla0 píše:
Já Vám ty haranty kdyžtak odkojím :P

To by mne zajímalo, jestli bys to doopravdy dokázala. :think: Já jednou kojila cizí dítě a bylo to hrozné. Pak jsem se před neodbytnou maminkou schovávala na záchodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
13.1.14 10:59
@Korčulka86 píše:
Po ránu jsem se krásně pobavila :mrgreen: Co diskuze, to perla - opravdu. Ikdyž u mě vede diskuze s kočárkem :mrgreen: No zajímalo by mě, kolik ti je let?! :zed:

Kočárek byl teda mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.1.14 11:01

@Korčulka86
Kde najdu tu diskuzi i kocaru? :)
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.1.14 11:16

Já bych teda cizí dítě nekojila a ani své bych nenechala nakojit cizí ženou, mi to přijde divný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1886
13.1.14 11:17

@MV313 http://www. emimino. cz/diskuse/luxusni-kocarek-174755/ doporučuji nějaký brambůrky nebo něco podobnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
13.1.14 11:20
@K-Black píše:
Já bych teda cizí dítě nekojila a ani své bych nenechala nakojit cizí ženou, mi to přijde divný :nevim:

Jestli to bylo na mne, byly jsme na nedonošeneckém, holka asi osmnáctiletá měla pocit, že její dítě trpí hlady, že má málo mléka. Primář se jí snažil přesvědčit o opaku, holka přibírala nejvíc z našich dětí. Nicméně ona jí kradla a nosila tajně sestře co taky kojila a ta jí ještě přikrmovala. Jednou nepřišla, tak jsem se nechala přemluvit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.1.14 11:21
@boball píše:
Jestli to bylo na mne, byly jsme na nedonošeneckém, holka asi osmnáctiletá měla pocit, že její dítě trpí hlady, že má málo mléka. Primář se jí snažil přesvědčit o opaku, holka přibírala nejvíc z našich dětí. Nicméně ona jí kradla a nosila tajně sestře co taky kojila a ta jí ještě přikrmovala. Jednou nepřišla, tak jsem se nechala přemluvit :?

néé, to bylo na kojnou jako takovou, jako najmout si kojnou, tebe jsem přehlédla :lol:

• Citovat
  • Upravit
15134
13.1.14 11:26
@K-Black píše:
néé, to bylo na kojnou jako takovou, jako najmout si kojnou, tebe jsem přehlédla :lol:

Aha, tak promin :oops: Kojné fakt obdivuji.To bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
13.1.14 11:28
@dani24687 píše:
Na mě působí jako 18 letá vesničanka přestěhovaná do Prahy :nevim:

Ani ne tak vesničanka jako bývalá socka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.1.14 11:32
@kopejka píše:

jo, asi tak :nevim: Kdo na to opravdu má, ten se tím nepotřebuje chlubit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
13.1.14 11:36
@kopejka píše:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.1.14 11:41

Holčina asi bude podle jejích přízpěvku trochu naivní a hloupočká…
Kočárek za xy tohle, támhle..podle mě vše co dělá je jen pro její blaho a na dítě nemyslí.
Klidně dej umělé mléko, jenom upozornuju že sids je vyšší právě u nekojených dětí..nic zbytečně se tady sní akrát hádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.1.14 13:11
@Malike píše:
Holčina asi bude podle jejích přízpěvku trochu naivní a hloupočká…
Kočárek za xy tohle, támhle..podle mě vše co dělá je jen pro její blaho a na dítě nemyslí.
Klidně dej umělé mléko, jenom upozornuju že sids je vyšší právě u nekojených dětí..nic zbytečně se tady sní akrát hádat

to mi ani neříkej 8o 8o my jsme taky na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna