Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Po ránu jsem se krásně pobavila
Co diskuze, to perla - opravdu. Ikdyž u mě vede diskuze s kočárkem
No zajímalo by mě, kolik ti je let?! ![]()
@lucieluciova píše:
Ahoj holky, zanedlouho se nám narodí malé a já mám dilema kojení vs. UM. Vím, že kojení je zdarvější, ale já nechci mít pak převislá prsa od kojení. Takze bych rada zacala s UM máte někdo zkušenosti? Díky.
Převislé kozy nejsou z kojení, jsou z toho, že se přestane naráz kojit a pak drasticky zhubne. Většinou, co jsem si tak všimla. ![]()
@Sibyla0 píše:
Já Vám ty haranty kdyžtak odkojím
To by mne zajímalo, jestli bys to doopravdy dokázala.
Já jednou kojila cizí dítě a bylo to hrozné. Pak jsem se před neodbytnou maminkou schovávala na záchodě ![]()
@Korčulka86 píše:
Po ránu jsem se krásně pobavilaCo diskuze, to perla - opravdu. Ikdyž u mě vede diskuze s kočárkem
No zajímalo by mě, kolik ti je let?!
Kočárek byl teda mazec ![]()
Já bych teda cizí dítě nekojila a ani své bych nenechala nakojit cizí ženou, mi to přijde divný ![]()
@MV313 http://www. emimino. cz/diskuse/luxusni-kocarek-174755/ doporučuji nějaký brambůrky nebo něco podobnýho ![]()
@K-Black píše:
Já bych teda cizí dítě nekojila a ani své bych nenechala nakojit cizí ženou, mi to přijde divný
Jestli to bylo na mne, byly jsme na nedonošeneckém, holka asi osmnáctiletá měla pocit, že její dítě trpí hlady, že má málo mléka. Primář se jí snažil přesvědčit o opaku, holka přibírala nejvíc z našich dětí. Nicméně ona jí kradla a nosila tajně sestře co taky kojila a ta jí ještě přikrmovala. Jednou nepřišla, tak jsem se nechala přemluvit ![]()
@boball píše:
Jestli to bylo na mne, byly jsme na nedonošeneckém, holka asi osmnáctiletá měla pocit, že její dítě trpí hlady, že má málo mléka. Primář se jí snažil přesvědčit o opaku, holka přibírala nejvíc z našich dětí. Nicméně ona jí kradla a nosila tajně sestře co taky kojila a ta jí ještě přikrmovala. Jednou nepřišla, tak jsem se nechala přemluvit
néé, to bylo na kojnou jako takovou, jako najmout si kojnou, tebe jsem přehlédla ![]()
@K-Black píše:
néé, to bylo na kojnou jako takovou, jako najmout si kojnou, tebe jsem přehlédla
Aha, tak promin
Kojné fakt obdivuji.To bych nedala.
@dani24687 píše:
Na mě působí jako 18 letá vesničanka přestěhovaná do Prahy
Ani ne tak vesničanka jako bývalá socka ![]()
@kopejka píše:
Ani ne tak vesničanka jako bývalá socka
jo, asi tak
Kdo na to opravdu má, ten se tím nepotřebuje chlubit ![]()
@kopejka píše:
Ani ne tak vesničanka jako bývalá socka
Přesně tak ![]()
Holčina asi bude podle jejích přízpěvku trochu naivní a hloupočká…
Kočárek za xy tohle, támhle..podle mě vše co dělá je jen pro její blaho a na dítě nemyslí.
Klidně dej umělé mléko, jenom upozornuju že sids je vyšší právě u nekojených dětí..nic zbytečně se tady sní akrát hádat
@Malike píše:
Holčina asi bude podle jejích přízpěvku trochu naivní a hloupočká…
Kočárek za xy tohle, támhle..podle mě vše co dělá je jen pro její blaho a na dítě nemyslí.
Klidně dej umělé mléko, jenom upozornuju že sids je vyšší právě u nekojených dětí..nic zbytečně se tady sní akrát hádat
to mi ani neříkej
my jsme taky na UM