Nedůvěra k příteli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.23 20:55

Nedůvěra k příteli

Zdravím, už delší dobu pochybuji o vztahu s mým přítelem, vztah je na dálku bydlí ode mě 2 hodiny. Už ze začátku vztahu dost obdivoval vzhled ostatních žen, přišlo mi to neuctivé ke mně a pořád mluvil o bývalé. Je to ten typ člověka co pořád potřebuje obdiv a pozornost. Říkala jsem mu to dvakrát, že mi to vadí, ale pořád to asi nechápe. Teď jak se delší dobu nevidime, tak přemýšlím zda mu vůbec můžu věřit, vyvolalo to ve mně nejistotu. Prosím o názor na situaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
7.3.23 21:09

Já bych s nedůvěrou ani do vztahu nešla. Vztah bez důvěry nemá smysl. Budeš se denně užírat. To chceš? Pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
7.3.23 21:54

:zed: o vztah zde nejde.. on prostě zkouší
takže se seber a zvedni a nedoprošuj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
7.3.23 22:08

No, tak tady není o čem polemizovat. Vy dva snad MUSÍTE spolu být? Nemusíte. Tak když o vztahu pochybuješ, čili pochybuješ o partnerovi, tak nad čím ještě přemýšlíš? Proč chceš věnovat svůj čas, energii a emoce člověku, který se chová jako blbec? Jenom proto, že se ti líbí?

Mě to fascinuje… Tahleta si není vztahem jistá, támhleta je zase šest let s manipulátorem, jiná řeší cholerické výstupy a urážky… přitom ani jedna prý neví, co si s tím počít nebo jak ze vztahu odejít… Panebože, co je na tom tak těžkého - buď sbalit sebe, nebo vykopnout toho druhého…

Konkrétně k tobě. Je to vztah na dálku, což je samo o sobě dost na h-ovno, a ke všemu se ten chlap neumí chovat. Je jedno, jestli jsi to ty nebo jiná. Prostě se neumí chovat.
A na druhou stranu, ty mu sděluješ, jak ti vadí tohle a tamto. Ale to je přece úplně k ničemu. Ve vztahu dvou lidí nikdo nemá toho druhého přesvědčovat o jeho nedostatcích a požadovat po něm změnu. Stejně tak ani ten dotyčný jen na základě výtek druhého se nebude kvůli tomu měnit. Vždyť jste v podstatě dva cizí lidi, co se před rokem potkali a ty se chováš jako vychovatelka ("Říkala jsem mu to dvakrát, že mi to vadí, ale pořád to asi nechápe… ") Copak nevidíš, jak je to absurdní?

Každý si máme najít takového člověka, který nám svým chováním nevadí a s kterým si vzájemně sedneme. Všechno ostatní je špatně.

Tak proč se tady pořád snaží někdo někoho předělat, vytýkat mu jeho nedostatky, ale přitom s ním stále dobrovolně je??? To mi fakt hlava nebere.

• Citovat
  • Upravit
311
8.3.23 13:06

Mě to fascinuje… Tahleta si není vztahem jistá, támhleta je zase šest let s manipulátorem, jiná řeší cholerické výstupy a urážky… přitom ani jedna prý neví, co si s tím počít nebo jak ze vztahu odejít… Panebože, co je na tom tak těžkého - buď sbalit sebe, nebo vykopnout toho druhého…

To byste se divila, jak těžké to je…já s tím bojuju už rok a půl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
8.3.23 13:13
@Kecyvkleci píše:
Mě to fascinuje… Tahleta si není vztahem jistá, támhleta je zase šest let s manipulátorem, jiná řeší cholerické výstupy a urážky… přitom ani jedna prý neví, co si s tím počít nebo jak ze vztahu odejít… Panebože, co je na tom tak těžkého - buď sbalit sebe, nebo vykopnout toho druhého…To byste se divila, jak těžké to je…já s tím bojuju už rok a půl… ;)

S čím?

• Citovat
  • Upravit
1144
8.3.23 13:16
@Anonymní píše:
Zdravím, už delší dobu pochybuji o vztahu s mým přítelem, vztah je na dálku bydlí ode mě 2 hodiny. Už ze začátku vztahu dost obdivoval vzhled ostatních žen, přišlo mi to neuctivé ke mně a pořád mluvil o bývalé. Je to ten typ člověka co pořád potřebuje obdiv a pozornost. Říkala jsem mu to dvakrát, že mi to vadí, ale pořád to asi nechápe. Teď jak se delší dobu nevidime, tak přemýšlím zda mu vůbec můžu věřit, vyvolalo to ve mně nejistotu. Prosím o názor na situaci.

To občas dělala jedna moje znamost, že se predemnou zmiňovala o pěkných chlapech.. Bude to jeden z důvodů, proč o ni mluvím v minulém čísle.. :D Za mě pokud se mi holka vážně líbí, určitě nemám potřebu cumet na jiný a este to komentovat :kytka: Navíc ty 2h daleko od sebe, co si budeme, to už bych neabsolvoval tydle vztahy na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
8.3.23 13:17
@Kecyvkleci píše:
Mě to fascinuje… Tahleta si není vztahem jistá, támhleta je zase šest let s manipulátorem, jiná řeší cholerické výstupy a urážky… přitom ani jedna prý neví, co si s tím počít nebo jak ze vztahu odejít… Panebože, co je na tom tak těžkého - buď sbalit sebe, nebo vykopnout toho druhého…To byste se divila, jak těžké to je…já s tím bojuju už rok a půl… ;)

Kdo nezažil neví. Po boji je každý generál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
8.3.23 13:24
@Eluneh píše:
Kdo nezažil neví. Po boji je každý generál.
Ále zažila. A byla jsem to právě já, kdo ze všech svých vztahů odcházel. A proto jsem nyní generál ;)
  • Citovat
  • Upravit
1144
8.3.23 15:37
@Birds píše: Ále zažila. A byla jsem to právě já, kdo ze všech svých vztahů odcházel. A proto jsem nyní generál ;)

Generál bez chlapa? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
8.3.23 15:46
@Eluneh píše:
Generál bez chlapa? :D

Generál s chlapem, kterého nedám ani za nic. Jsme spolu spokojeni letos třetím rokem, makáme na dítěti a představa svatby mu taky není cizí :palec:

Když si jen vzpomenu třeba jen na toho posledního…kdybych s ním snad měla být doteď, úplně mě jímá hrůza, že bych si sem chodila pro rady "Co mám dělat…Co si o tom myslíte…Co byste dělali vy… "
No kopnout ho dopr.dele bylo nejlepší řešení. A přitom se tvářil, jak bude všechno jinak, sliboval, dokazoval… Kraviny. Sbalené kufry za tři hodiny, naval klíč a nazdar.

• Citovat
  • Upravit
1144
8.3.23 15:48
@Birds píše:
Generál s chlapem, kterého nedám ani za nic. Jsme spolu spokojeni letos třetím rokem, makáme na dítěti a představa svatby mu taky není cizí :palec:Když si jen vzpomenu třeba jen na toho posledního…kdybych s ním snad měla být doteď, úplně mě jímá hrůza, že bych si sem chodila pro rady "Co mám dělat…Co si o tom myslíte…Co byste dělali vy… "
No kopnout ho dopr.dele bylo nejlepší řešení. A přitom se tvářil, jak bude všechno jinak, sliboval, dokazoval… Kraviny. Sbalené kufry za tři hodiny, naval klíč a nazdar.

No jasně, ale ne vždy je to tak jednoduchý. Kdyby to bylo tak jednoduché, nemáme to X tisíc temat a zabývajících se psychologů.
Může v tom být spousta faktorů a životních situaci l.. tak taky vim, ze mi to chvíli trvalo než sem jednu poslal do prcic. Přitom bych si ted flakl ze sem to neudělal o X měsíců dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí