Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Dnes, jsem tu zas s originální diskuzí😅. Je mi 15, za pár dní 16. Problém je, že se mi líbí jeden kluk, který je bisexuální a chová se více zženštile oproti ostatním klukům. Zároveň se ke mně dostalo že se mu taky líbím. A já nevím co s tím. Zajímá mě co si o tom myslí ostatní. Co by na to řekla společnost kdybychom spolu chodili🤷🏻♀️ Zároveň jsem taky nikdy neměla seriozni vztah a vůbec mě nezajímá sex nebo něco podobného. Co si o tom myslíte?
A není jedno, co si myslí ostatní? Jestli se ti líbí, zkuste jít na rande a dál uvidíš ![]()
Horší by bylo, kdyby byl gay. Nějak nevidím na bisexuální orientaci něco špatného a navíc to přece nemusí všude rozhlašovat. ![]()
Ahoj, tohle záleží především na tobě zda ti jeho orientace a to, že před tebou měl kluka nevadí. Jasně někomu v okolí to může připadat divný a mohou ti něco říct. Mě také dřív balil bisexuál a i přesto, že byl super i vzhledově se mi líbil, tak jsem ho nechtěla. Prostě ta představa, že měl něco s mužem byla pro mě nepřijatelná. Ale pokud ti jde vyloženě o to co řeknou lidi, tak na každém si něco najdou co se jim nebude líbit.
Ještě jsi mladá. Máš nárok na dvě šuklásky bez budoucnosti. Ať ti to netrvé déle než do dvaceti.
@Nela Hudcová píše:Že bys ještě měla chvíli psát jen do deníčku a o mužích snít.
Dobrý den. Dnes, jsem tu zas s originální diskuzí😅. Je mi 15, za pár dní 16. Problém je, že se mi líbí jeden kluk, který je bisexuální a chová se více zženštile oproti ostatním klukům. Zároveň se ke mně dostalo že se mu taky líbím. A já nevím co s tím. Zajímá mě co si o tom myslí ostatní. Co by na to řekla společnost kdybychom spolu chodili🤷🏻♀️ Zároveň jsem taky nikdy neměla seriozni vztah a vůbec mě nezajímá sex nebo něco podobného. Co si o tom myslíte?
Měla jsem chvíli kamaráda co byl bisexuál, měl přítelkyni a té nevadilo, že si občas odskočil za chlapem. Já bych to nedala. Záleží jak to má ten „tvůj“ nastavený. Jestli je ve vztahu věrný a nebo potřebuje i chlapa. Každopádně je ti 15 takže láska až do konce života z toho nebude, zkusit to můžeš.