Vztah s bisexuálem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.3.23 18:53

Vztah s bisexuálem

Dobrý den. Dnes, jsem tu zas s originální diskuzí😅. Je mi 15, za pár dní 16. Problém je, že se mi líbí jeden kluk, který je bisexuální a chová se více zženštile oproti ostatním klukům. Zároveň se ke mně dostalo že se mu taky líbím. A já nevím co s tím. Zajímá mě co si o tom myslí ostatní. Co by na to řekla společnost kdybychom spolu chodili🤷🏻‍♀️ Zároveň jsem taky nikdy neměla seriozni vztah a vůbec mě nezajímá sex nebo něco podobného. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35741
7.3.23 19:06

A není jedno, co si myslí ostatní? Jestli se ti líbí, zkuste jít na rande a dál uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
7.3.23 19:13

Horší by bylo, kdyby byl gay. Nějak nevidím na bisexuální orientaci něco špatného a navíc to přece nemusí všude rozhlašovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemna27
7.3.23 19:50

Ahoj, tohle záleží především na tobě zda ti jeho orientace a to, že před tebou měl kluka nevadí. Jasně někomu v okolí to může připadat divný a mohou ti něco říct. Mě také dřív balil bisexuál a i přesto, že byl super i vzhledově se mi líbil, tak jsem ho nechtěla. Prostě ta představa, že měl něco s mužem byla pro mě nepřijatelná. Ale pokud ti jde vyloženě o to co řeknou lidi, tak na každém si něco najdou co se jim nebude líbit.

• Citovat
  • Upravit
7692
7.3.23 19:55

Ještě jsi mladá. Máš nárok na dvě šuklásky bez budoucnosti. Ať ti to netrvé déle než do dvaceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.3.23 20:04
@Nela Hudcová píše:
Dobrý den. Dnes, jsem tu zas s originální diskuzí😅. Je mi 15, za pár dní 16. Problém je, že se mi líbí jeden kluk, který je bisexuální a chová se více zženštile oproti ostatním klukům. Zároveň se ke mně dostalo že se mu taky líbím. A já nevím co s tím. Zajímá mě co si o tom myslí ostatní. Co by na to řekla společnost kdybychom spolu chodili🤷🏻‍♀️ Zároveň jsem taky nikdy neměla seriozni vztah a vůbec mě nezajímá sex nebo něco podobného. Co si o tom myslíte?
Že bys ještě měla chvíli psát jen do deníčku a o mužích snít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35617
7.3.23 20:57

Měla jsem chvíli kamaráda co byl bisexuál, měl přítelkyni a té nevadilo, že si občas odskočil za chlapem. Já bych to nedala. Záleží jak to má ten „tvůj“ nastavený. Jestli je ve vztahu věrný a nebo potřebuje i chlapa. Každopádně je ti 15 takže láska až do konce života z toho nebude, zkusit to můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí