Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám to většinou 4-5 dnů, ke konci s ním mám klidně sex, když už mám MS slabounkou.
Jinak když si řekne a mám chuť, tak orál. Občas si nejspíš pomůže sám, ale nějak se po tom nepatram.
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jak to řešíte když máte měsíčky. Uspokojite partnera jinak nebo to nechavate ať se obslouží sám nebo ti ten týden prostě vydrží? Děkuji.
Asi trochu trolící téma, ne?
Myslím, že většina nemá silnou menstruaci celý týden, tj. 7 dnů, takže tohle řešit nemusí.
3-4 dny snad není problém počkat. Pak už je menstruace slabá, případně ruka, ústa. Přemýšlím, proč tak “hloupé” téma?
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jak to řešíte když máte měsíčky. Uspokojite partnera jinak nebo to nechavate ať se obslouží sám nebo ti ten týden prostě vydrží? Děkuji.
proč jsi anonym, když o sobě nic nepíšeš, jen dáváš otázku na jiné?
@stinga píše:
proč jsi anonym, když o sobě nic nepíšeš, jen dáváš otázku na jiné?
Abychom nezjistili, ktera uzivatelka miva mesicky… ![]()
Si počká ne? To musí chlap šu-at každý den ráno, po obědě a ještě ho to budí? Pytel mu vybuchne? Poslal bych ho s úsměvem do ha-zlu.
![]()
Chrabrý rytíř se přeci nezalekne kapky krve, která ulpí na jeho meči…
![]()
@Kutil Tom píše:
Chrabrý rytíř se přeci nezalekne kapky krve, která ulpí na jeho meči…![]()
![]()
Já bych to třeba nezvládl a to jsem v životě viděl potoky rubínové. ![]()
@Lexter píše:
Já bych to třeba nezvládl a to jsem v životě viděl potoky rubínové.
Ony to některé při tom samy chtějí, tak je třeba se hecnout, abys nezklamal ![]()
Tak takového by chtěla každá doma co nevydrží ani týden bez. 🙈 🙈 🙈 🙈
U domorodých národů se žena taky ukrývá do menstruační chýše. Samozřejmě, protože je to fuj. Každý to chápe.
@Kutil Tom píše:
Ony to některé při tom samy chtějí, tak je třeba se hecnout, abys nezklamal
A ty vždy ženské splníš jakoukoli kok0tinu? Můj tak akorát protočil oči a dobře to udělal.
@Josefuna píše:
Asi trochu trolící téma, ne?
Myslím, že většina nemá silnou menstruaci celý týden, tj. 7 dnů, takže tohle řešit nemusí.
Já to mám klidně i 10 dnů a zhruba týden silné, takže dotaz docela chápu. Ne každá má to štěstí, že má za pár dnů hotovo ![]()
Každopádně s manželem nespím, milenec si počká a když tak zvládám ho uspokojit jinak ![]()